Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 6 Noiembrie, 2016 Nu știu cum trece timpul , cred că ar trebui să avem vineri, sâmbătă, duminică1 , duminică2, si după aceea luni , e prea scurt , mâine iar la muncă !Vă doresc o seară liniștită !la plapumă Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 6 Noiembrie, 2016 Rulotistilor. Azi cum am fost numai pe drumuri, abia acum am reusit sa intru si eu pe aici. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 6 Noiembrie, 2016 unde ai umblat Cornel , că vroiam să plec dar ... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 6 Noiembrie, 2016 în urmă cu 3 ore, Gabriel Schuster a scris: @Stefan P Eate cumva valea Raului Doamnei cu intrare de la Nucsoara? Da. Exact. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 6 Noiembrie, 2016 colegi. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 7 Noiembrie, 2016 ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Razvan Marinescu 279 Semnalează Publicat 7 Noiembrie, 2016 O saptamina buna , va doresc ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 7 Noiembrie, 2016 buna tuturor! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Gabriel Schuster 1.601 Semnalează Publicat 7 Noiembrie, 2016 Neata tuturor ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 7 Noiembrie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 7 Noiembrie, 2016 oameni buni! S-avem o săptămana frumoasa! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 7 Noiembrie, 2016 Neata @Daniel-P Gata, te-ai intors?! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 7 Noiembrie, 2016 Aseară târziu am ajuns acasa si bineînțeles ca n-am reușit sa termin lucrarea... A mai rămas si pentru week-endul viitor... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 7 Noiembrie, 2016 Bună dimineața la toți colegii , cald dar urât , plouă mai se oprește iar plouă , este luni si este toamnă.Spor în toate vă doresc săptămâna aceasta ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 7 Noiembrie, 2016 Si urmatoarele 3 zile se anunta cu ploaie...o sa cam stam pe-acasa... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 7 Noiembrie, 2016 colegilor. o zi minunata va doresc si o saptamana cat mai reusita. La mine e soare plin , dar e cam frigulet , doar 13*C. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.985 Semnalează Publicat 7 Noiembrie, 2016 @Ciurea Sorin. Sorine, m-ai dat pe spate cu tinuta populara cu care te prezinti pe status. Iti sta foarte bine. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 7 Noiembrie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 7 Noiembrie, 2016 O seara buna va doresc. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.985 Semnalează Publicat 7 Noiembrie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 7 Noiembrie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 7 Noiembrie, 2016 buna! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.054 Semnalează Publicat 7 Noiembrie, 2016 buna!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 7 Noiembrie, 2016 , somn usor. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 7 Noiembrie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri