Mircea 4.985 Semnalează Publicat 7 Noiembrie, 2016 @Sorin Leitoiu, Sorine, multumim mult pentru postere. Ne faci serile mai frumoase. Tine-o tot asa! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 7 Noiembrie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 8 Noiembrie, 2016 La Craiova ploua, ploua.... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 8 Noiembrie, 2016 ! Ploua si la București...Azi e vreme de stat in casa si de ca am doua sărbătorite in familie, soția si fiica cea mare... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 8 Noiembrie, 2016 La Multi Ani si distractie frumoasa! In astfel de situatii, nu conteaza vremea de afara Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 8 Noiembrie, 2016 Asa e...Multumesc @Viorel! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Razvan Marinescu 279 Semnalează Publicat 8 Noiembrie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 8 Noiembrie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 8 Noiembrie, 2016 Neata buna si de la mine La multi ani sarbatoritelor din familia ta @Daniel-P Si La multi ani tuturor . Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.054 Semnalează Publicat 8 Noiembrie, 2016 Daniel, la multi ani si sa-ti traiasca sarbatoritele din familia ta!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 8 Noiembrie, 2016 Multumesc @Cornel C Mihailescu si @costica V.! Si daca tot e ziua lor, mi-am facut si eu cadou azi, 3 panouri fotovoltaice monocristaline de 150W ... Abia astept sa vina week-endul si sa le montez la Letca Noua langa celelalte 3 deja existente pe acoperis... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.985 Semnalează Publicat 8 Noiembrie, 2016 @Daniel-P Sa-ti traiasca familiuta si sa te bucuri alaturi de cei dragi ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 8 Noiembrie, 2016 Wow.. @Daniel-P frumos cadou si pentru tine (voi) Sa le folositi cu placere si eficacitate.. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 8 Noiembrie, 2016 Pentru toti colegii care au sarbatoriti in familie le urez toate cele bune si o seara minunata Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.054 Semnalează Publicat 8 Noiembrie, 2016 buna! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 8 Noiembrie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 8 Noiembrie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 8 Noiembrie, 2016 La mulți ani tuturor sărbătoriților de Sf.Mihail și Gavril și colegelor prietenelor , soțiilor , copiilor ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 8 Noiembrie, 2016 Am creat un sondaj pentru topicul Steag Forum Rulote si sper sa fie multi cei care sa voteze si bineinteles sa si achizitioneze. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 8 Noiembrie, 2016 Cam asta este pe ziua de astazi Pe maine! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 8 Noiembrie, 2016 Noapte buna si din partea mea. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 9 Noiembrie, 2016 (modificat) Mai spre dimineață , zic și eu un noapte bună ! On 07.11.2016 at 18:21, mircea a scris: @Ciurea Sorin. Sorine, m-ai dat pe spate cu tinuta populara cu care te prezinti pe status. Iti sta foarte bine. Mircea , este una dintre cele mai scumpe și dragi mie camași populare cum purtau bătrânii pe vremuri și bate către 100 de ani ! Modificat 9 Noiembrie, 2016 de Ciurea Sorin Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 9 Noiembrie, 2016 Si iar ploua, ploua, la Craiova... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 9 Noiembrie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 9 Noiembrie, 2016 comunitate! Am vazut ca si azi ploua toata ziua, dar maine si poimaine ar fi OK...Noi sa fim sanatosi... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri