Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 9 Noiembrie, 2016 Buna dimineata , oameni buni. Dupa ce a picurat toata noaptea acum e soare dar...racoare. Va doresc o zi minunata dragi colegi. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 9 Noiembrie, 2016 Bună dimineața colegi, o vreme ff.urâtă la noi o ceață groasă , plouă , frig doar 7*C și scade temperatura.Să aveți o zi faină și cu realizări ! Daniel , cu aceste 3 panouri la cât te ridici cu rețeaua ? Să le folosești sănătos și să dai și la alții o găleată de curent ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.985 Semnalează Publicat 9 Noiembrie, 2016 comunitate! Si daca afara e vant si e ploaie / Vremea urata nu-i bai sa ne-nmoaie / Avem in suflet speranta si bucurie / Pentru vremea buna ce fi-va sa vie! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 9 Noiembrie, 2016 Dragi colegi se pare că apare baba iarna , la noi doi , trei fulgi a inceput să vină , este timpul ei cred ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 9 Noiembrie, 2016 (modificat) Vă doresc o noapte liniștită !Servici ușor Cornel ! Modificat 9 Noiembrie, 2016 de Ciurea Sorin Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 9 Noiembrie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 9 Noiembrie, 2016 Trag si eu pe dreapta... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 9 Noiembrie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 9 Noiembrie, 2016 O noapte linistita va doresc si eu.@Ciurea Sorin multumesc de urare ( acum plec in cursa ) Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 10 Noiembrie, 2016 oameni buni! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 10 Noiembrie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 10 Noiembrie, 2016 Bună dimineața comunitate și spor la treabă, o zi faină ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 10 Noiembrie, 2016 Pentru tabelul cu comenzile de steaguri se pare ca sunt ceva probleme. Am sa caut sa descopar care este cauza si incerc sa rezolv cat mai urgent. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 10 Noiembrie, 2016 Buna dimineata si din partea mea Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.054 Semnalează Publicat 10 Noiembrie, 2016 buna baieti!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Petre 151 Semnalează Publicat 10 Noiembrie, 2016 Va salut si eu pe toti Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 10 Noiembrie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 10 Noiembrie, 2016 oameni buni! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 10 Noiembrie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 10 Noiembrie, 2016 Eu parchez , a fost o zi aglomerată, va doresc noapte bună ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 10 Noiembrie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 10 Noiembrie, 2016 dragi colegi! Pe mâine! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 10 Noiembrie, 2016 , colegi , eu pe plantatie....aici nu sa abolit sclavagismul....hahahah. Pe maine. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.054 Semnalează Publicat 10 Noiembrie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 11 Noiembrie, 2016 comunitate! Termin cafeaua si plec la teren sa montez 3 panouri fotovoltaice...O zi buna tuturor! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri