Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 12 Noiembrie, 2016 Intr'adevar, liniste mare! Eu pot spune ca m-am cam odihnit azi, doar mici treburi prin casa! Am vrut sa merg pe la rulota sa o pregatesc ca imediat se apropie ziua scoaterii din barlog, dar nu am avut chef! Dar am facut bine ca m-am odihnit ca maine o sa plec la Constanta la un concert si va fi o noapte lungaaa! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 12 Noiembrie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.054 Semnalează Publicat 12 Noiembrie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 12 Noiembrie, 2016 Pagina topicului cu "discutii online" a ajuns la 200! Jubileu...uraaaa Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 12 Noiembrie, 2016 Bem o Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 12 Noiembrie, 2016 Colegi. Eu tot la munca.... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 13 Noiembrie, 2016 si o duminica linistita! Peste Craiova sufla un vant in rafale de aseara Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 13 Noiembrie, 2016 Bună dimineața, baba iarna și-a intrat în drepturi dragi colegi ! Totul este alb , am zăpadă de 5/7 cm și ninge viscolit , astăzi o pastramă la grătar și vin fiert - meniu de iarnă ! Să fie o duminică faină la toată lumea, haide-ți la sanie ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 13 Noiembrie, 2016 Si in zona de sud cred ca vine cat de curand zapazuca Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 13 Noiembrie, 2016 , dragi Eu imi beau ( a 2-a ) si sant invidioas pe voi cei cu ...zapada. La mine cum nu ninge mai niciodata trebuie sa merg eu dupa zapada. Vorba romaneasca , , daca nu vine sacul la moara se duce moara la sac " O duminica minunata tuturor va doresc Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 13 Noiembrie, 2016 Daca o sa fie zapada multa, cu siguranta iti trimitem si tie. Ca doar exista destule firme de curierat Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 13 Noiembrie, 2016 Pffff, de vazut o vad . Eu cum fac Andorra de 2-3 ori pe saptamana . Dar mi-ar fi placut sa o vad asa dimineata cand ies pe balcon . Mai o varianta sa vad zapada live in curte la mine acasa in Romania. Dar cum nu e ...palpabila... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 13 Noiembrie, 2016 Rabdare, rabdare, ca o sa vina si o sa incepem apoi sa ne vaitam ca nu mai scapam de ea Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 13 Noiembrie, 2016 Foarte bine @Cornel C Mihailescu Iti mai potolesti dorul! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 13 Noiembrie, 2016 Eu unul am plecat spre targ sa-mi iau varza de murat. Vad ca se apropie , , iarna " si sa nu ma prinda , , inzapezirea " fara varza murata Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 13 Noiembrie, 2016 o Duminica palcuta la toata lumea !! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 13 Noiembrie, 2016 De aseară continu se distreaza Baba iarna și este viscol ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 13 Noiembrie, 2016 Wow ..wow. ce frumos...@ciurea sorin Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 13 Noiembrie, 2016 dragi colegi! Bine v-am regasit Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 13 Noiembrie, 2016 Bine-ai revenit! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 13 Noiembrie, 2016 Doar pentru noaptea asta... Maine ma intorc la teren ca n-am terminat ce-mi propusesem din cauza vantului care a batut ca un turbat, de azi-noapte si azi toata ziua... Am vazut prognoza si in noaptea asta s-ar potoli, maine senin, dar frig 6-7 grade... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 13 Noiembrie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 13 Noiembrie, 2016 DRAGI COLEGI Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 13 Noiembrie, 2016 Și eu vă zic noapte bună dragi colegi, cu precizarea că ninge și acum viscolit la mine . Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 14 Noiembrie, 2016 Si un inceput de saptamana senin pe toate fronturile! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri