Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 16 Noiembrie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.054 Semnalează Publicat 16 Noiembrie, 2016 pe maine!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 17 Noiembrie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 17 Noiembrie, 2016 oameni buni! E frumos afara azi, asa ca o sa merg la teren sa facem un gratar! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 17 Noiembrie, 2016 buna tuturor! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 17 Noiembrie, 2016 Bună dimineața dragi colegi , la noi frig și nori nu cred că o să vedem soarele azi , am programat o baie la terme azi deoarece este apă proaspătă miercurea spală bazinul și-l golesc, o zi faină vă doresc ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 17 Noiembrie, 2016 Neata buna tuturor . Sorin L. Pofta buna la cafea Daniel P. Spor la treaba si pofta mare la gratar. Viorel o zi minunata. Sorin C. Balaceala cat mai relaxanta iti doresc. La mine azi sant 6*C si soare plin . Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Liviu Tataru 531 Semnalează Publicat 17 Noiembrie, 2016 la toata lumea!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 17 Noiembrie, 2016 Neata @Liviu Tataru Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 17 Noiembrie, 2016 . Am ajuns si eu acasa in Bucuresti frant de oboseala dupa 4 nopti in care am dormit doar cate 2-3 ore pe noapte! Am ajuns mai la caldurica! In Bucovina zapada era peste jumate de metru si dimineata -6°. O seara faina la toti! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.985 Semnalează Publicat 17 Noiembrie, 2016 la toata lumea! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 17 Noiembrie, 2016 Ce vesti ne mai dai cu imnul @mircea? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.985 Semnalează Publicat 17 Noiembrie, 2016 Sa vedem cum rezolv in saptamana care vine! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 17 Noiembrie, 2016 (modificat) Bună seara la toată lumea , Viorel a făcut flori pălinca -premiu de la imn !Ce se intntâmpla cu forumul că nu poate fi accesat Eror 500? Modificat 17 Noiembrie, 2016 de Ciurea Sorin Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 17 Noiembrie, 2016 Este ok forumul. Mai sunt probabil probleme cu reteaua de internet. Referitor la palinca, cu cat este mai veche, este si mai buna Iar referitor la imn, se pare ca in continuare totul depinde de @mircea Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 17 Noiembrie, 2016 Viorel , de pe calculator atunci când vreau să accesez Toată activitatea imi dă avaria eroare 500, mă duc la Activități curente merge , dar numai varianta de calculator că am incercat și pe tabletă și e ok , probabil e ceva virus că azi a fost un atac ff mare pe rețelele din RO, mulți sau plâns de spargeri de mailuri ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 17 Noiembrie, 2016 Nu stiu nimic de "spargeri", dar ce stiu este ca Google Chrome s-a tampit de tot in ultima vreme. La forum nu sunt niciun fel de probleme. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.054 Semnalează Publicat 17 Noiembrie, 2016 buna si !! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 17 Noiembrie, 2016 prieteni! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 17 Noiembrie, 2016 Ai ajuns Daniel , gata treaba la moșie ? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 17 Noiembrie, 2016 Gata treaba... cam subtire azi ca am ajuns tarziu, am facut un gratar si acum se intuneca si devreme... Cred ca marti mai ajung acolo, ca in week-end lucrez... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 17 Noiembrie, 2016 Eu zic noapte bună comunitate mă retrag că-s rupt ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 17 Noiembrie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 17 Noiembrie, 2016 colegilor Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 17 Noiembrie, 2016 Trag si eu pe dreapta... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri