Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 24 Noiembrie, 2016 Noapte bună ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 25 Noiembrie, 2016 buna! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.647 Semnalează Publicat 25 Noiembrie, 2016 Buna dimineata si din partea mea, pentru toti colegii! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Gabriel Schuster 1.601 Semnalează Publicat 25 Noiembrie, 2016 Neata tuturor ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 25 Noiembrie, 2016 buna, buna. Spun de doua ori sa compensez cu lipsa de noapte buna de aseara. Scuze, dar am plecat pe fuga la munca si...am omis . O zi minunata tuturor. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 25 Noiembrie, 2016 buna Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 25 Noiembrie, 2016 Bine v-am găsit dragi colegi ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 25 Noiembrie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.985 Semnalează Publicat 25 Noiembrie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.054 Semnalează Publicat 25 Noiembrie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 25 Noiembrie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 25 Noiembrie, 2016 Stefan salutare , pe unde ai mai umblat? Mâine am program de terme , o să-ți arăt niște fotografii cu stațiunea nu asa cum le faci tu dar o să ma străduiesc ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 25 Noiembrie, 2016 acum am picat si eu de la munca , si nu puteam sa nu va salut Si cand stau degeaba , dar si cand am pielea in bat Am condus cam 400 km majoritatea pe ceata si am nisip in ochi. Acum sincer chiar as manca o slana cu ceapa dar sigur ma apuca fierea asa ca fac ceva usor pentru cei ce se duc la munca , o seara usoara, pentru cei ce -si fac siesta o seara placuta in continuare. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 25 Noiembrie, 2016 buna dragilor! @Ciurea Sorin, maine voi fi mai aproape de tine Cu ajutorul lui Dumnezeu voi fi la Cluj, cine stie poate chiar si la Zalau! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 25 Noiembrie, 2016 (modificat) 21 minute în urmă, Eugen David a scris: buna dragilor! @Ciurea Sorin, maine voi fi mai aproape de tine Cu ajutorul lui Dumnezeu voi fi la Cluj, cine stie poate chiar si la Zalau! Eugen dacă vi nu mă mai duc la terme , că aveam in plan 2zile de apa , da vi sigur ? Modificat 25 Noiembrie, 2016 de Ciurea Sorin Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 25 Noiembrie, 2016 41 minute în urmă, Sorin Leitoiu a scris: acum am picat si eu de la munca , si nu puteam sa nu va salut Si cand stau degeaba , dar si cand am pielea in bat Am condus cam 400 km majoritatea pe ceata si am nisip in ochi. Acum sincer chiar as manca o slana cu ceapa dar sigur ma apuca fierea asa ca fac ceva usor pentru cei ce se duc la munca , o seara usoara, pentru cei ce -si fac siesta o seara placuta in continuare. Pentru tizul meu Sorin , te sfătuiesc să freci prima dată ceapa cu oțet , după o limpezești bine , cu un pic de ulei de maslină o mângâi intr-un castronel , lângă un pic de slăninuță și două felii de pâine prăjită, jur că nu o să zică fierea nici mârrr-cârrr și ca să pui capac o țuiculiță fiartă , CE ZICI SORIN ??? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 25 Noiembrie, 2016 colegilor Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 25 Noiembrie, 2016 2 minute în urmă, Cornel C Mihailescu a scris: colegilor Salutare Cornel și servici ușor! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 25 Noiembrie, 2016 (modificat) @Ciurea Sorin Multumesc mult... Mai am ceva pana plec...fac siesta la un creier la capac acum... Modificat 25 Noiembrie, 2016 de Cornel C Mihailescu Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 25 Noiembrie, 2016 (modificat) Modificat 25 Noiembrie, 2016 de Cornel C Mihailescu Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 25 Noiembrie, 2016 Cornel te-ai dat la delicatesuri ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 25 Noiembrie, 2016 Ma cam dau pe fiecare zi....hahahaha Dar nu vreau sa infestez Forumul cu prostiile mele. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 25 Noiembrie, 2016 Dragi colegi Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 25 Noiembrie, 2016 Și eu mă retrag , o noapte liniștita vă doresc ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 25 Noiembrie, 2016 Salutare @Ciurea Sorin Am tot umblat! Ultima iesire a fost la Techirghiol, Constanta, Dunare! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri