Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 1 Decembrie, 2016 Sunt sigur ca v-ati distrat si v-ati simtit de minune @Ursu Florin, Felicitari! N-ar fi rau sa deschizi un topic separat cu ieseala in sectiunea Intalniri si concedii, si sa ne tineti la curent cu desfasurarea evenimentelor! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 1 Decembrie, 2016 O seară liniștită ! , noapte buna! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 2 Decembrie, 2016 dragi romani! Termin cafeaua si plec le teren unde voi petrece zilele urmatoare...gata cu munca! Week-end placut si voua! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 2 Decembrie, 2016 buna dragi colegi! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Liviu Tataru 531 Semnalează Publicat 2 Decembrie, 2016 dragi colegi! O pentru toti !!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 2 Decembrie, 2016 buna la Daca aseara a nins apoi pe noapte " a dat-o" pe ploaie. Acum este mohorât si 4°. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 2 Decembrie, 2016 Bună dimineața mai pe la prânz, plouă /ninge de aseară continu , frig in jurul la 0*C dar suflă un vânt de intră până la os .Spor la lucru la aceia care muncesc și distractie și voie bună la cei ce petrec ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 2 Decembrie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 2 Decembrie, 2016 colegilor. Distractie cat mai placuta colegilor care sant in , , ieseli " Un week-end minunat tuturor. ( muncitorilor ...spor la treaba hahaha ) Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 2 Decembrie, 2016 . Ninsoare de Brașov. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 2 Decembrie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.985 Semnalează Publicat 2 Decembrie, 2016 si o seara cat mai placuta! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 2 Decembrie, 2016 colegi! Aici a batut vantul toata ziua si acum a dat-o in lapovita...sper sa n-o tina mult ca mai am treaba p-afara... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 2 Decembrie, 2016 Si in Craiova a suflat si sufla un vant tare rece. Eu am facut prostia sa ma deplasez fara masina la un local in Craiova, unde am fost invitat de catre doi buni prieteni la un ciolan cu fasole si ne-a "disperat" vantul pe traseul dus-intors. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.985 Semnalează Publicat 2 Decembrie, 2016 "Nimeni n-a rămas în stradă. Norii negri vin grămadă. Zboară frunzele uscate În văzduh împrăştiate Şi salcâmii stau să cadă: Bate vântul, bate..." Oare ce-o veni la noapte, Iarna lunga si geroasa Sau e doar un semn ca iata, Vine Mos Craciun...indata. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 2 Decembrie, 2016 Ninsoare ca în povesti! received_1291865947550324.mp4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 2 Decembrie, 2016 Pai gata ieseala @Ursu Florin ? Ati plecat acasa? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 2 Decembrie, 2016 Am venit pana în Brașov, acum ma întorc la locație Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 2 Decembrie, 2016 Foarte frumos @mircea Felicitari. Distractie placuta in continuare Ursu Florin. SA-ti faci provizii de , , antigel " Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 2 Decembrie, 2016 Mulțumesc frumos Cornele. Am avut ceva probleme ier cu apa din baie. Am desfăcut puțin rulota Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 2 Decembrie, 2016 colegilor. Oare , , grupul celor 14 " cel cu circuit inchis are restrictii la ...postari poze si pentru noi ceilalti colegi ? 1 minut în urmă, Ursu Florin a scris: Mulțumesc frumos Cornele. Am avut ceva probleme ier cu apa din baie. Am desfăcut puțin rulota Antigel si adevarat si de , , gura "....hahaha. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 2 Decembrie, 2016 40 minute în urmă, Ursu Florin a scris: Am venit pana în Brașov, acum ma întorc la locație Asa DA, de acord... Aici s-a oprit lapovita, ies afara la ale mele... Pai ori facem foc, ori nu mai facem, nu? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 2 Decembrie, 2016 colegi. A venit timpul sa ne retragem la rulote la căldură. Ba un film, o ciocolata calda. Facem sa fie bine! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 2 Decembrie, 2016 Seara placuta @Ursu Florin Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.985 Semnalează Publicat 2 Decembrie, 2016 Seara dulce si calduta @Ursu Florin. Despre film nu-mi dau cu parerea, ca cine stie ce mesaj va mai baga in cap Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri