Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 2 Decembrie, 2016 O seara frumoasa @Ursu Florin si tuturor colegilor! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 2 Decembrie, 2016 Dragi colegi. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 2 Decembrie, 2016 Trag si eu pe dreapta... si pe maine dragi colegi! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 2 Decembrie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 2 Decembrie, 2016 Acum am ajuns și eu de pe drumuri înzăpezite și vă spun și eu o noapte liniștită ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 3 Decembrie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 3 Decembrie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 3 Decembrie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.054 Semnalează Publicat 3 Decembrie, 2016 . Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 3 Decembrie, 2016 colegilor Un sfarsit de saptamana minunat va doresc. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 3 Decembrie, 2016 ! O frumoasa zi de decembrie aici la Letca Noua, cu mult soare acum, bruma si 0 grade dimineata... Il astept pe colegul @Nicolae pe la mine... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 3 Decembrie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 3 Decembrie, 2016 O zi frumoasă de Decembrie cu un soare cu dinți la noi 0*C.Toate urările de bine și zi faină ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 3 Decembrie, 2016 Bravo Florin, poza e făcută dimineață că nu se simte mișcare , grătăreală, țuiculiță fiartă... Cum a mers soba a făcut fața la frigul de afară ? Să aveți distracție plăcută ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.985 Semnalează Publicat 3 Decembrie, 2016 si ma bucur ca norii negri de aseara au disparut, iar soarele ne zambeste smechereste pe un cer senin! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 3 Decembrie, 2016 @Ciurea Sorin poza era făcută dimineață. Soba face fata cu brio. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.054 Semnalează Publicat 3 Decembrie, 2016 buna dragi colegi!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 3 Decembrie, 2016 buna colegi! Gata, am intrat la rulota ca a inceput sa inghete afara... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.985 Semnalează Publicat 3 Decembrie, 2016 si sa aveti o noapte linistita! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 3 Decembrie, 2016 si din partea mea. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 3 Decembrie, 2016 si de la mine stimati colegii ! An trandavit toata ziua in casa Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.985 Semnalează Publicat 3 Decembrie, 2016 @Sorin Leitoiu , Nu moartea este cea mai mare pierdere si mai putin conteaza daca mergem noi sau vine cineva dupa noi, ci lucrurile care mor in noi de-a lungul vietii si nu avem nici o posibilitate sa le readucem inapoi. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 3 Decembrie, 2016 dragi colegi! Ne vedem maine la cafea, o tuica fiarta, paine prajita, slanina si ceapa! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 3 Decembrie, 2016 Cam târziu dar astăzi am făcut o băiță la terme având liber de la prânz și am ajuns târziu iar până am deschis PC-ul s-a facut 12 noaptea așa că vă doresc o noapte liniștită și ne auzim mâine ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 3 Decembrie, 2016 @mircea asa este, dar trebuie uneori sa mai facem si haz de necaz caci daca de pierdem umorul ne ducem la vale @Daniel P daca erai mai aproape mai c-as fi venit sa bem o tuica si sa-mi vad de drum , ...dar ....nu-s pregatit acum si inca un DAR ..n-au intrat zilele in sacSalutari doamnei ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri