Liviu Tataru 531 Semnalează Publicat 4 Decembrie, 2016 la toti colegii!!! Pofta mare la cafea!!! Atentie mare la vreme: aici sunt -12grade!! Macar ne incalzim cu o cafea buuunnaaa!!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 4 Decembrie, 2016 buna! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 4 Decembrie, 2016 si ! '- 4 grade si bruma la Letca Noua dar senin si soare generos...Pofta la cafea! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 4 Decembrie, 2016 (modificat) Neata buna tuturor. Dupa ce a picurat mai toata noaptea, acum a dat soarele si sant deja 8*C. Pe aceasta cale transmit multa caldura colegilor si o duminica minunata. Modificat 4 Decembrie, 2016 de Cornel C Mihailescu Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 4 Decembrie, 2016 (modificat) Bună dimineața comunitate! Pofta marea la cafea/ceai/țuiculiță calde și gustoase și o zi minunată la toată lumea ! Cornel ce mai bucătărești azi ? Modificat 4 Decembrie, 2016 de Ciurea Sorin Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 4 Decembrie, 2016 Salutare @Ciurea Sorin. Pai cred ca voi face niste , , mielusel " Sa vad ce gasesc sa-mi faca cu ochiul la magazin. ( cotletute, gat, sau ceva pulpita ) O zi minunata iti doresc Sorine . Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 4 Decembrie, 2016 în urmă cu 21 ore, Ursu Florin a scris: @Ciurea Sorin poza era făcută dimineață. Soba face fata cu brio. Neața bună Florin , ați mai rămas și noaptea trecută Off ca pe la mine a fost cam frig , am avut aseară -12*C ? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.985 Semnalează Publicat 4 Decembrie, 2016 si o duminica excelenta va doresc! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 4 Decembrie, 2016 Mircea cum facem cu imnul , s-a atribuit premiul până la urmă ? Cum e timpul la Ploiești ? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 4 Decembrie, 2016 Referitor la imn, eu unul nu am mai insistat, fiindca in ultima convorbire cu @mircea ramasese sa-l inregistreze sa poata fi preluat. Dar aceasta discutie a fost cu 20 de zile in urma Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 4 Decembrie, 2016 11 minute în urmă, Cornel C Mihailescu a scris: Salutare @Ciurea Sorin. Pai cred ca voi face niste , , mielusel " Sa vad ce gasesc sa-mi faca cu ochiul la magazin. ( cotletute, gat, sau ceva pulpita ) O zi minunata iti doresc Sorine . Cornel , orice bunătate faci da să aibă leguma de bază ! Duminică faină să fie și spor la bucătăreală ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.985 Semnalează Publicat 4 Decembrie, 2016 @Ciurea Sorin , Imnul este gata de ceva vreme; urmeaza inregistrarea, dupa care il voi trimite prin mail lui Viorel sa dea ok-ul si in cele din urma va fi pus pe Forum si supus aprobarii colegilor. Au fost cateva impedimente, dar le vom depasi curand. Stai linistit ca nu renunt eu la "apa de gura" asa usor! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 4 Decembrie, 2016 3 minute în urmă, Viorel a scris: Referitor la imn, eu unul nu am mai insistat, fiindca in ultima convorbire cu @mircea ramasese sa-l inregistreze sa poata fi preluat. Dar aceasta discutie a fost cu 20 de zile in urma Viorel eu am întrebat că se alterează premiul și a fi musai să-l consum!După , mai scoatem noi alt premiu din butoi ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 4 Decembrie, 2016 Da, @Ciurea Sorin Am doua legume de baza pregatite. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 4 Decembrie, 2016 @Ciurea Sorin, nu cred ca se poate altera Mai degraba se roade si devine si mai bun Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 4 Decembrie, 2016 @mircea . Felicitari. Suplimentez si eu premiul cu o sticla de coniac V.S.O.P. Premiul se preda in vara. ( iulie-august ) Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 4 Decembrie, 2016 1 minut în urmă, Viorel a scris: @Ciurea Sorin, nu cred ca se poate altera Mai degraba se roade si devine si mai bun Daaaa Viorel , da să stau cu Dușmanul în casă și să-l las să-mi facă cu ochiul ! Nu ce-i bun și frumos și la Dumnezeu îi place , d-apoi mie care sunt un slujitor credincios lui, îl degustăm , nu lăsăm nimic ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 4 Decembrie, 2016 Atunci ataca dusmanul, nu-l lasa sa puna stapanire, dar cu masura si cu gandul la ceva rezerve si pentru @mircea Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 4 Decembrie, 2016 9 minute în urmă, Cornel C Mihailescu a scris: Da, @Ciurea Sorin Am doua legume de baza pregatite. Cornel mie - mi place aia cu gâtul strâmb , cunosc licoarea ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 4 Decembrie, 2016 ! O zi buna la toata lumea ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.985 Semnalează Publicat 4 Decembrie, 2016 @Cornel C Mihailescu, AM NOTAT!!!!!!! In ultima ora, Cornel C Mihailescu a scris: Suplimentez si eu premiul cu o sticla de coniac V.S.O.P. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 4 Decembrie, 2016 @Ciurea Sorin, acum am parcat rulota în curte. Am stat foarte bine, au fost cel mai puțin -4 grade. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 4 Decembrie, 2016 Astăzi fiind mai frumos afară , am decis să punem la foc ceva mai dietetic ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 4 Decembrie, 2016 Auuuuu, @Ciurea Sorin Asa ceva , , dietetic " mi-as dori si eu.... Sa aveti pofta si sa va bucurati de timpul frumos cu voie buna si bunatatiuri. Doamne ajuta!!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 4 Decembrie, 2016 prieteni, am ajuns si eu acasa... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri