Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 4 Decembrie, 2016 La toată lumea , fasolica cum am terminat-o cum s-a topit, am adăugat și niște grătare și cu un vinișor roze am rezolvat problema -tot dietetic și vinișorul ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.985 Semnalează Publicat 4 Decembrie, 2016 Tot ce e frumos si bun nu tine mult. Asta e paradoxul vietii! Doc1.docx Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 4 Decembrie, 2016 Sa-ti fie de bine @Ciurea Sorin!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 4 Decembrie, 2016 Mulțumesc Viorel , eu am invitat la bălăceală de 1Dec. dar am fost singur , mai era in Tășnad o rulotă cu un domn din Borșa/MM care tot timpul vine iarna la apă și sta o săptămână, două.Poate facem la vară ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 4 Decembrie, 2016 Noapte buna domnilor. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.985 Semnalează Publicat 4 Decembrie, 2016 Noapte buna, domnilor, va doresc si eu Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 4 Decembrie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 5 Decembrie, 2016 oameni buni! De azi din nou la slujba, s-avem o saptamana frumoasa ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 5 Decembrie, 2016 Bună dimineața la toată lumea ! Ai perfectă dreptate Daniel , gata cu boieria de vrem să vină Moșu ! Săptămână faină pentru toți ! Eu nu sunt băutor de cafea , dar poftă mare la o cafea fierbinte ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 5 Decembrie, 2016 si un inceput de saptamana asa cum vi-l doriti! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 5 Decembrie, 2016 Buna dimineata dragi La mine din punct de vedere climatic saptamana incepe super . La ora 10. 46 sant deja 14*C si un pic si e soare plin. ( nu am , , umblat" la mercurul termometrului ) Va doresc o saptamana ...magnifica cu un Mos Nicolae darnic si dragut. Diseara voi impodobi bradul. Pe cand va sosi sotia de la servici sa-l gaseasca cu ceva cadouri sub el. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 5 Decembrie, 2016 La mine cred ca Mos Nicolae vine cu ....primavara. O zi minunata va doresc ...tuturor. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 5 Decembrie, 2016 Trimite-l si la noi pe Mos Nicolae! Dar daca vine pe jos, ajunge pana-n martie, aprilie... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 5 Decembrie, 2016 Ha, ha , ha @Daniel P . Hai ca vorbesc cu el diseara cand plec la munca si poate vine cu...avionul. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 5 Decembrie, 2016 @Cornel C Mihailescu vezi cum faci cu "mosul" sa nu cumva sa-i dai vreo adresa gresita!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 5 Decembrie, 2016 Pai....il setez pe ROMANIA. In lung si-n lat. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 5 Decembrie, 2016 Asa sa faci Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.054 Semnalează Publicat 5 Decembrie, 2016 buna!! Ce fac baietii?!?? Vad ca asteptati pe Mosu, dar ati fost cuminti????Numai gratare, bautura?? () Anul acesta Cornel o face pe Mosu??? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 5 Decembrie, 2016 Baietii de atatea gratare si vinisoare , ma mir ca se mai pot misca Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 5 Decembrie, 2016 @costica V. Daca eram acasa o faceam si pe Mosu.....hahahaha. Il invitam la masa ...ceva sprituri si ..sustrageam sacul cu , , minuni" Am mancat...bine am servit un paharel de Premiat si cand sa-mi fac siesta -...hop citesc postarile noului coleg Patron de service cu mecanic bun. Ufffff.... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 5 Decembrie, 2016 Cititi topicul Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.054 Semnalează Publicat 5 Decembrie, 2016 Cornele, numai la mancare si la prostii ti-e mintea!! Auzi, sa fure sacul mosului!!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 5 Decembrie, 2016 Hai mai Nea Costica. Am zis ca poate nu are bani sa achite nota de plata. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.054 Semnalează Publicat 5 Decembrie, 2016 Ce "milos" mai esti TU!!! ( ) Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 5 Decembrie, 2016 Asi dori niste like-uri in avans...va rog. Pana vine Mosu* Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri