Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 5 Decembrie, 2016 Hai sa vedem maine dimineata, care cu ce cadouri se lauda din partea mosului... Eu recunosc ca nu prea am fost cuminte, asa ca nici nu prea am asteptari din partea lui, dar cine stie... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 5 Decembrie, 2016 @Ciurea Sorin Help. M-au inconjurat.....colegii. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 5 Decembrie, 2016 I 2 minute în urmă, Cornel C Mihailescu a scris: Asi dori niste like-uri in avans...va rog. Pana vine Mosu* Ia de la mine unul! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 5 Decembrie, 2016 Pai Daniel crezi ca vreunul dintre noi a fost... , , cumintenia pamantului ? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 5 Decembrie, 2016 Nu stiu, eu sigur NU... Sa vezi ce ciomag m-asteapta maine-dimineata in bocanci ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 5 Decembrie, 2016 Atunci asteptati "nuielusile", daca nu ati fost cuminti Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 5 Decembrie, 2016 Eu unul am pregatit bradul si ghetele. Sa vezi cearta mare ce-o sa am maine dimineata cu , , mosul " Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 5 Decembrie, 2016 Pai de ce? Stii tu ce stii.. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 5 Decembrie, 2016 Bradul se vede, dar ghetele unde sunt? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.055 Semnalează Publicat 5 Decembrie, 2016 Buna idee, ma duc sa-mi curat ghetele!! () si . Pe maine!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 5 Decembrie, 2016 tuturor dragi colegi ! Sa v-aduca Mos Nicolae ceea ce va doriti fiecare! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 5 Decembrie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 5 Decembrie, 2016 Ghetele ??? La usa.....sa-l ia pe mos de la intrare. Sau Mos Nicolae intra tot pe cos ??? Fie ca Mosul sa tina cu voi in noaptea asta. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 6 Decembrie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 6 Decembrie, 2016 si o zi frumoasa tuturor! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 6 Decembrie, 2016 Bună dimineața dragi colegi, vă doresc să aveți ghetele pline de cadouri și inima plină de fericire ! O zi de SF. Nicolae binecuvântată ! Cornel ai fost cuminte ? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 6 Decembrie, 2016 dragi colegi. Aseara am stat pana tarziu, m-am apucat sa desenez campingul in 3d sa vad ce o sa iasa, dar mai am de lucru cateva zile Sper ca a venit mosul la voi O zi frumoasa! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 6 Decembrie, 2016 tuturor colegilor. Pun si aici un sincer La Multi Ani de Sfantul Nicolae. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 6 Decembrie, 2016 dragi colegi! Vreme frumoasa azi de Mos Nicolae, cred ca dau o fuga pe la tara sa facem un gratar si sa mancam o ciorba de peste... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.987 Semnalează Publicat 6 Decembrie, 2016 Azi este o zi speciala. Mosul imparte daruri la mici si mari si toata lumea trebuie sa fie sanatoasa si sa se bucure de viata. La multi ani, dragi colegi! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 6 Decembrie, 2016 tuturor! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 6 Decembrie, 2016 buna prieteni, am ajuns si eu acasa... Pe la tara, o ciorba de peste, un gratar, dupa care musai un pahar de buturuga, si asa l-am sarbatorit pe Mos Nicolae... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 6 Decembrie, 2016 colegilor. Sa va fie de bine @Daniel P Ai vazut ca l-am trimis pe Mos cu ceva timp frumos ??? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 6 Decembrie, 2016 Sa va fie de bine @Daniel P!! Mare noroc cu trimiterea asta a mosului Sa-ti pastrezi obiceiurile @Cornel C Mihailescu Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 6 Decembrie, 2016 (modificat) Faceti lista de doleante @Viorel Si cu transportul viitor il trimit si pe Mos Craciun. Modificat 6 Decembrie, 2016 de Cornel C Mihailescu Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri