Mircea 4.987 Semnalează Publicat 9 Decembrie, 2016 (modificat) @Cornel C Mihailescu, tu stii ce spui; eu am intors-o ca la Ploiesti In acceptiunea dictionarului, bidon este un fel de plosca din tabla simpla sau emailata, imbracata in postav sau piele si evident de dimensiune mica; nu se precizeaza capacitatea. I AM SORRY! Ce ai tu , la 60 l este o canistra. Multumesc pentru intelegere Modificat 9 Decembrie, 2016 de mircea Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 9 Decembrie, 2016 @Cornel C Mihailescu si @mircea , sunteti bine-veniti la Letca si cu bidoane si cu canistre, conditia e sa nu fie pline cu apa ... Nu va mai faceti atatea probleme! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.055 Semnalează Publicat 9 Decembrie, 2016 Salut baieti!!buna!! Va doresc un weekend minunat!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 9 Decembrie, 2016 O seara faina! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 9 Decembrie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 9 Decembrie, 2016 oameni buni! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.987 Semnalează Publicat 9 Decembrie, 2016 @Daniel P, eu nu imi fac probleme, dar @Cornel C Mihailescu, ca un bun coleg ce este, imi poarta de grija sa nu carecumva sa mor de sete la Letca Noua Eu apreciez asta si il asigur ca totul va fi ok. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 9 Decembrie, 2016 Seara bună tuturor ! Daniel acum am terminat una buctă purceluș de cca.380kg , mâine am altul la șogoru și tot așa până la Crăciun , noi mergem de la unul la altu și ne ajutăm să rezolvăm problemele cu grețoșeniile ! Să vezi o slană de-aia de un lat de palma împănată cu un pic de cărniță, pusă la fum de prun ... DELICIU ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 9 Decembrie, 2016 Pentru totii colegii mei Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 9 Decembrie, 2016 24 minute în urmă, Ciurea Sorin a scris: Daniel acum am terminat una buctă purceluș de cca.380kg Purcelus de 380kg Pai Sorine ala e cat un taur, sa intelegem ca te-ai uns cu o tuica fiarta si ai savurat si o pomana porcului cu o mamaliga si branza ? La mine in familie s-a renuntat la taierea porcului pentru ca nu prea se mananca slanina sau carne cu grasime. Cumparam de la cineva carne de porc crescut in curte, dar luam numa carne si sorici. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 9 Decembrie, 2016 (modificat) colegilor. @Ciurea Sorin Spor la toti , , purcelusii " de sacrificat. In ceea ce priveste slaninuta aia....am deja bale in gura. Cu o tuicuta inainte ....merge ca focul.. Modificat 9 Decembrie, 2016 de Cornel C Mihailescu Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 9 Decembrie, 2016 (modificat) @Ursu Florin asta a fost mic , să vezi un porc de 4ani jumate la 450-500kg , acolo te distrezi , cum l-am înjunghiat bem aldămașul și după accea ne apucam de lucru .La un tăiat la o zi de lucru până seara trece 1, 5 l palincă și cam 4-5 l de vin , depinde de vreme și de cât e de frig ! @Cornel C Mihailescu la vară îți păstrez o monstra in fumătorii, merge cu roșii , brânză și ceapa RUPE! Modificat 9 Decembrie, 2016 de Ciurea Sorin Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cristian H 5 Semnalează Publicat 9 Decembrie, 2016 Rasarit de decembrie, ...spre munca! Noapte buna! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 9 Decembrie, 2016 Miam miam miam Multumesc mult Sorin. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 9 Decembrie, 2016 Stiu cand taiam porci ca ii cautam pana in 120-140kg acolo La 500kg cred ca are gresime si prin cotlet, am luat acum vreo 5 ani un porc de la un tiganus. Asta ii dadea drumu pe camp dimineata si seara il lua ca nu avea ce sa ii dea de mancare. Porcu asta cea mai groasa slanina a avut-o de un deget grosime si jumate era carne, nu se putea chema slanina, mai degraba bacon. A fost votat cel mai bun porc pe care l-am taiat vreodata, dupaia am dat-o in bara cu unul care avea grasime si prin muschiuletii mici si slanina de juma de palma, atunci am renuntat la taierea porcilor. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 9 Decembrie, 2016 Domnilor eu ma retrag . Noapte buna tuturor si pregatiti-va de week-end. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 9 Decembrie, 2016 @Ursu Florin pe aici prin această zonă se folosește tot slănina se topeste și se pune carnea în borcane sau garniță cu untură , se ia o anumită untură pentru prăjituri , șuncile la saramura , carnea, bucățile pentru piftie răcituri...o întragă uzină ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 9 Decembrie, 2016 si din partea mea! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 9 Decembrie, 2016 Șî eu pun pușca-n cui , o noapte liniștită și sevici ușor Cornel ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.055 Semnalează Publicat 9 Decembrie, 2016 pe maine!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 10 Decembrie, 2016 Pentru totii colegii mei Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 10 Decembrie, 2016 Termin cafeaua si o la teren... Va doresc tuturor un week-end frumos si nu uitati sa mergeti duminica la vot! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 10 Decembrie, 2016 buna! De pofta la nu mai scriu, fiindca se stie Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Andrei Urucu 129 Semnalează Publicat 10 Decembrie, 2016 dragilor ! ..ma bag si eu al o . @Viorel da un semn cand poti sa vorbesti, am vazut apelul tau dar nu am reusit sa te mai sun ieri! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 10 Decembrie, 2016 , ma duc sa ma apuc de cârnați Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri