Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 10 Decembrie, 2016 buna Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.055 Semnalează Publicat 10 Decembrie, 2016 dragi !! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 10 Decembrie, 2016 mai pe la prânz între două , trei pahare de palincă și preparatul cârnaților, caltaboșului și-a grețoșeniilor ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 10 Decembrie, 2016 colegilor. Eu sunt la o (ness ) Week-end minunat , , tovarasi " Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.987 Semnalează Publicat 10 Decembrie, 2016 @Cornel C Mihailescu - Mutare discutie inceputa la topic Acumulator rulota. - Dragul meu Cornelus! Nu pune boticul la afirmatiile colegului Eugen, pe care il apreciez foarte mult, dar care vrea sa-si transforme rulota in vagon de 5 stele El are initiativa, talent si pricepere in a realiza o mie si una de inventii, inovatii si modificari care sa-i asigure confortul. Cu parere de rau, trebuie sa precizez, ca el a uitat cum era la 46 si ceva peste cand nici nu visa la o rulota ci la un cort mai de Doamne-ajuta. Eu personal inteleg prin rulotism sa traiesc in mijlocul naturii, cat mai aproape de ea, sa ma bucur de sunetul naturii si de parfumul ei. Sa ne auzim numai de bine si daca Eugen se simte ofensat, ii cer scuze! Concluzie : ia-ti un panou , un controler si o baterie si cu restul multa, multa bere, vin si wisikiAstfel , ai sa rezolvi si cu ventilatie si cu muzica si cu lumina Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 10 Decembrie, 2016 @mircea Atunci .....panou cu toate cele sa fie. Acum si cu 1000 de lei in sus sau in jos ... Noroc ca nu e iarna cand vin si trebuia sa iau din banii de porc.... Mai reflectez colegilor Oare a cazut netul pe Romania ??? Mai lasati fratilor carnatii si caltabosii in pace. O seara de vis va doresc Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.987 Semnalează Publicat 10 Decembrie, 2016 @Cornel C MihailescuFelicitari pentru decizie. Vei putea campa OFF unde iti doreste inimioara si cand vine seara nu vei fi stresat ca stai pe intuneric, ca nu poti sa te speli, ca nu te poti uita la un film la TV sau la stiri , ca nu poti asculta melodia preferata la PC , adica mici placeri care contribuie la starea de bine atunci cand vei sta cu familiuta ta la una mica si vei reflecta la cat de placuta a fost ziua ce tocmai s-a incheiat si vei face planuri pentru ziua ce va urma. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 10 Decembrie, 2016 @mircea Ai dreptate totusi. Si Eugen are dreptate . Multumesc amandurora. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 10 Decembrie, 2016 Trec la Maine am treaba! --------------------------------------------------------- în urmă cu 1 oră, Cornel C Mihailescu a scris: Si Eugen are dreptate . Multumesc Cum vrei tu sa spui Cornel! Eu nu spun nimanui sa faca asa cum am facut eu, doar spun si arat ce am facut eu! E o diferenta! Normal insa ca nu toti putem vedea cu "aceiiasi ochi" totul! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 10 Decembrie, 2016 (modificat) In cazul meu ai dreptate @Eugen David Ma refer la micii mei consumatori. Pe aceasta cale iti multumesc. Acum na, nu asi dori sa se formeze o polemica intre colegi din cauza mea. O veni el Craciunul dar hai sa nu taiem totusi in carne vie Asa din prima. Modificat 10 Decembrie, 2016 de Cornel C Mihailescu Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 10 Decembrie, 2016 tuturor Unii mai trebuie sa si ...munceasca Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 11 Decembrie, 2016 Dumineca plăcută! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.987 Semnalează Publicat 11 Decembrie, 2016 Buna dimineata, comunitate! De la lume adunate si-napoi la lume date : Noi nu putem deveni maturi decât atunci când încetăm să ne mai plângem şi să mai dăm vina pe alţii, respectiv când începem să căutăm justiţia ascunsă care ne guvernează viaţa. Pe măsură ce ne adaptăm mintea ţinând cont de acest factor, noi renunţăm să îi mai acuzăm pe ceilalţi pentru propriile noastre circumstanţe şi începem să ne construim gânduri nobile şi ferme. Nu ne mai revoltăm împotriva condiţiilor exterioare, ci începem să ne folosim de acestea pentru a progresa mai rapid şi pentru a ne descoperi puterile ascunse şi posibilităţile acumulate înlăuntrul nostru. Sa aveti o zi buna! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 11 Decembrie, 2016 Bună dimineața dragi colegi, este o zi senină cu soare la noi, gata cu purcelușii azi mergem să votăm după care LA BĂLĂCEALĂ , mergem o fugă la Tășnad sper să găsesc ceva prieteni care sărbătoresc ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 11 Decembrie, 2016 colegi, Brasovul este innorat, cred ca o sa ninga azi. Daca mergeti la vot, aveti grija cu cine votati ca poate se mai schimba ceva in tara asta. Poate asa o sa pot accesa si eu mai usor fonduri europene pentru camping O zi buna sa aveti! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 11 Decembrie, 2016 (modificat) buna si din partea mea. Imi servesc dupa care merg la vot. Sa vedem ce-o iesi si de data asta. Va doresc o zi minunata tuturor Si acum o mica gluma...Votati Partidul Fondurilor Europene ( nerambursabile / sectiunea camping ) Modificat 11 Decembrie, 2016 de Cornel C Mihailescu Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 11 Decembrie, 2016 si mergeti la vot! Eu am fost deja Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 11 Decembrie, 2016 (modificat) Mergemmm @Viorel Eu am votat mereu de aici . Sorin Ciurea , distractie placuta la , , balaceala " Florin Ursu , ia umbrela si fuga la votare. Mircea hai spre vot, Si totii colegii , hai sa votam fratilor ...poate ..poate . Si votul nostru conteaza. Santem o forta si noi FORUM-RULOTE cu cei 1246 de membri Modificat 11 Decembrie, 2016 de Cornel C Mihailescu Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 11 Decembrie, 2016 din Letca Noua! Zi superba si azi...Aseara ne-am intins pana tarziu afara la un gratar si mai multe paharele cu vecinii de p-aici... Acum astept cativa colegi sa continuam ... si sa vedem cu cine votam... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 11 Decembrie, 2016 @Daniel P Sa va fie de bine pentru aseara Pofta mare si distractie placuta azi la..... , , votare " Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 11 Decembrie, 2016 @Cornel C Mihailescu ! Vad ca a fost ceva activitate pe aici, voi raspunde si eu diseara cand ajung acasa tuturor postarilor... O duminica placuta va doresc! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 11 Decembrie, 2016 O duminica frumoasa si tie si distractie pe masura! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 11 Decembrie, 2016 , Gata eu am votat. Din pacate la sectia de votare nu era nici-un votant . Pacat !!!! Santem o comunitate de romani destul de mare in zona unde locuiesc eu. Dar na, fiecare cu optiunile lui. In urne erau circa 100 de voturi +.- Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 11 Decembrie, 2016 Asta denota indiferenta multora. Dar poate ajung pana deseara la ora 21 si alti cativa, nu se stie. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 11 Decembrie, 2016 Slabe sperante @Viorel Ufffff... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri