Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 11 Decembrie, 2016 Bună seara dragi colegi astăzi a fost o zi splendidă cu 17*C și un soare splendid toată ziua , am tras o bălăceală pe cinste , mi-am îmuiat cioantele si am VOTAT ! Am votat pentru colegul @Ursu Florinsă reușească să-și poată împlini visul, am votat pentru băiatul meu să poată începe propria afacere ajutându-se de fonduri europene, pentru o Românie care eu o aștept de peste 25 de ani și trag speranța să o mai văd , să văd românii noștri că se întorc în țară și nu mai trebuie să slugărească prin țări străine! Dumnezeu sa-i ajute pe români ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 11 Decembrie, 2016 Sa-ti fie de bine @Ciurea Sorin Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 11 Decembrie, 2016 Mulțumim @Ciurea Sorin Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 11 Decembrie, 2016 buna prieteni! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 11 Decembrie, 2016 Daniel cred ca joi, vineri sunt in Bucuresti , ne auzim la un telefon ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 11 Decembrie, 2016 Sigur Sorine... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 11 Decembrie, 2016 domnilor. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 11 Decembrie, 2016 Noapte ușoară Cornel și vezi de te întâlnești cu Moșul spune-i ca Niculae m-a sărit , de nu vine nici el e bai mare ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 11 Decembrie, 2016 Eu mă retrag , vă doresc o noapte liniștită și somn ușor ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.987 Semnalează Publicat 11 Decembrie, 2016 Va doresc o noapte linistita si o saptamana cu inima buna si calda! Cele bune sa se-adune / Cele rele sa se spele/ Cu zapezi ce vin din stele! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 11 Decembrie, 2016 dragi colegi! Pe maine! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 11 Decembrie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 11 Decembrie, 2016 dragi colegi Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 12 Decembrie, 2016 @Ciurea Sorin O sa vad ce.pot face cu Mosul. Sa-mi zici cam ce doresti. O sa ma dau cu binisorul pe langa el. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 12 Decembrie, 2016 buna! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 12 Decembrie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 12 Decembrie, 2016 si o saptamana asa cum si-o doreste fiecare! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.055 Semnalează Publicat 12 Decembrie, 2016 buna, !! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 12 Decembrie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 12 Decembrie, 2016 Buna dimineata dragi colegi La mine e un inceput de saptamana friguros , doar 6*C. Vreme destul de rea pentru zona asta. Sper sa nu fie si vremuri rele si dupa votarea de ieri. Dar sa fim optimisti si sa speram la o viata mai buna in frumoasa noastra tara ., si va doresc o saptamana minunata. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 12 Decembrie, 2016 Cu zâmbetul pe buze in pas voios de pionier mergem inainte Cornele. E valabil chiar si pentru colegii care nu au fost pionieri Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 12 Decembrie, 2016 Pai , @Sorin Leitoiu Nu prea avem de ales....Tot inainte. Cu bune si cu rele. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.987 Semnalează Publicat 12 Decembrie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 12 Decembrie, 2016 , au ajuns la mine panoul solar si restul accesoriilor Ma duc sa vad daca e garajul liber sa bag rulota si ma apuc de montaj O zi buna va doresc! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 12 Decembrie, 2016 @Ursu Florin Spor la treaba Te asteptam cu poze si detalii. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri