Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 13 Decembrie, 2016 O noapte buna și liniștită! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.055 Semnalează Publicat 13 Decembrie, 2016 va spun si eu!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 13 Decembrie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 14 Decembrie, 2016 buna tuturor! Iar la munca azi, dar maine merg la tara sa tai porcul... O zi frumoasa sa aveti! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 14 Decembrie, 2016 buna! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 14 Decembrie, 2016 Bună dimineața la toți colegii, spor în toate vă doresc ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.055 Semnalează Publicat 14 Decembrie, 2016 buna stimati colegi si o zi buna !!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Andrei Urucu 129 Semnalează Publicat 14 Decembrie, 2016 oameni buni! si enjoy Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 14 Decembrie, 2016 colegilor. Spor la treaba tuturor si o zi minunata va doresc. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 14 Decembrie, 2016 buna Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 14 Decembrie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.055 Semnalează Publicat 14 Decembrie, 2016 buna la toti colegii rulotisti!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 14 Decembrie, 2016 colegilor Care mai e miscarea pe aici? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 14 Decembrie, 2016 ! Ai facut nani Cornel? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 14 Decembrie, 2016 Da, da @Daniel P, Am atipit cateva ore. La noapte o iau iar de...coada. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.987 Semnalează Publicat 14 Decembrie, 2016 (modificat) la toata comunitatea! Va doresc o noapte linistita! @Cornel C Mihailescu , sa nu spui ca te apuci de gatit ! Eu pun kilograme pe mine, doar uitandu-ma la poze! Modificat 14 Decembrie, 2016 de mircea Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 14 Decembrie, 2016 @mircea De gatit , gatesc zilnic. Insa nu mi se pare fair-play sa iau niste like-uri intr-o activitate paralela cu rulotismul. Las aceste aprecieri sa mearga la cei ce se dedica trup si suflet RULOTISMULUI. Poate pe viitor o sa mai fac si postari de gastronomie. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 14 Decembrie, 2016 Gata sunt prezent la datorie Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 14 Decembrie, 2016 colegi, la Brasov ninge frumos maine dimineata iar stau 15 minute sa curat masina Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.987 Semnalează Publicat 14 Decembrie, 2016 @Cornel C Mihailescu , uite cum vad eu problema cu referire la like-uri. Nu cred ca e corect sa disociem activitatea rulotistica de activitatea in general a colegilor nostri. In fond rulotismul este o pasiune, iar noi contam pentru omenia pe care o avem in noi, pentru spiritul de echipa, intr-un cuvint pentru ceea ce suntem si cum ne comportam ca oameni. De aceea, te rog, sa accepti aprecierea colegilor care pe buna-dreptate ti s-a acordat, pentru intreaga ta activitate. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Andrei Urucu 129 Semnalează Publicat 14 Decembrie, 2016 Noapte buna ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 14 Decembrie, 2016 Multumesc mult @mircea si din partea mea, domnilor Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 14 Decembrie, 2016 va spun si eu! Pe maine! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 14 Decembrie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.055 Semnalează Publicat 14 Decembrie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri