Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 15 Decembrie, 2016 A venit si ziua de joi si suntem mai aproape de weekend !! Spor la treba la cei ce vor trudi din greu odihna placuta la cei ce au venit de la munca Am baut si pe cai ca se filmeaza Sa fiti cuminti si sa ascultati de parinti Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 15 Decembrie, 2016 ! Am terminat si plec la tara sa tai porcul! Ne auzim mai tarziu! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 15 Decembrie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 15 Decembrie, 2016 de pe drumuri, Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 15 Decembrie, 2016 buna tuturor! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 15 Decembrie, 2016 bună! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Drinovan Ovidiu 990 Semnalează Publicat 15 Decembrie, 2016 Neata ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 15 Decembrie, 2016 Neata buna si de la mine. Eu de abia imi savurez @Ciurea Sorin drumuri bune si spor iti doresc. Daniel P, spor la treaba si pofta mare la bunatile de dupa taierea porcului. Si bineinteles pofta si la tuicuta de dinainte. Sorin Leitoiu servici usor . Stefan ziua buna.colegilor si o zi minunata va doresc. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 15 Decembrie, 2016 si o seara minunata va doresc. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.055 Semnalează Publicat 15 Decembrie, 2016 Va doresc o buna si linistita!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 15 Decembrie, 2016 buna prieteni! Am ajuns si eu acasa, dupa o zi frumoasa la tara, cu tuica fiarta, taierea porcului si toate cel bune... Acum poate sa vina iarna... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 15 Decembrie, 2016 , la Brașov ninge ca în povesti. Doar nu degeaba ii zice "Brașov, oraș de poveste". Astăzi am meșterit suporți de aluminiu pentru panoul solar. O seara plăcută va doresc! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 15 Decembrie, 2016 @Daniel P sa-l mancati sanatos ! Eu o sa il tai la , , Lidl''dar nu ma plang Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 15 Decembrie, 2016 tuturor! Cam mica masa @Daniel P Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 15 Decembrie, 2016 Pai cam mica...pentru ca am intrat la cura de slabire Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.987 Semnalează Publicat 15 Decembrie, 2016 Eu cred ca am sa cumpar de la Carrefour un pui din care voi prepara niste snitele si in timp ce-l bat, am sa-l conving sa recunoasca ca e porc. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 15 Decembrie, 2016 @mircea Al meu a recunoscut....este vultur. Bineinteles, dupa o bataie sora cu moartea. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.987 Semnalează Publicat 15 Decembrie, 2016 (modificat) @Cornel C Mihailescu, se cunoaste ca esti roman, urmas al lui Vlad Tepes Modificat 15 Decembrie, 2016 de mircea Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 15 Decembrie, 2016 @mircea Mai degraba al lui Vlad , , Sticlaru* " Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 15 Decembrie, 2016 @Daniel P Sa va fie de bine si sa-l mancati sanatosi Ce dor imi este si mie de o , , taierea porcului " Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 15 Decembrie, 2016 @mircea si @Cornel C Mihailescu, m-ai distrat maxim cu ultimele voastre postari... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 15 Decembrie, 2016 E momentul sa va spun dragii mei, pe maine! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 15 Decembrie, 2016 Asa voi face si eu. Ma bag la Dimineata am trezirea destul de matinala. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.987 Semnalează Publicat 15 Decembrie, 2016 @Daniel P, multumim pentru apreciere. Deosebirea dintre Cornel si mine este ca el mananca VULTUR iar eu PORC. Asemanarea consta in faptul ca ambele vietuitoare vorbesc PASAREASCA, Vulturul lui Cornel striga Cucurigu si porcul meu Cotcodac. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 15 Decembrie, 2016 Hai ca esti tare @mircea Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri