Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 17 Decembrie, 2016 La Multi Ani si din partea mea pentru @Daniel P si pentru ceilalti membri care poarta acest nume de sfant! P.S. scuze ca am vorbit la telefon si nu ti-am urat direct, dar practic nici nu am stiut Norocul meu ca a postat @Cornel C Mihailescu Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 17 Decembrie, 2016 , la Brasov frig aprox. -10 grade, am fost la targ cu masina, am inghetat Acum m-am bagat frumos la caldurica Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.987 Semnalează Publicat 17 Decembrie, 2016 Da sunteti activi azi, nu gluma! Se simte miros de weekend. si incepe agitatia. Daniel, la multi ani si din partea noastra. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 17 Decembrie, 2016 @Ciurea Sorin Pe unde umbli domne* ??? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 17 Decembrie, 2016 (modificat) Bine v-am găsit dragi colegi , am lipsit un piculuț dar sunt pe baricade, de sf.Daniel mă alătur și eu și zic și eu un : "la mulți ani !" lui @Daniel P și la ceilalți colegi cu acest nume ! 5 minute în urmă, Cornel C Mihailescu a scris: @Ciurea Sorin Pe unde umbli domne* ??? Am alergat vreo 2000 de km , aseară am sosit din Budopișto! Tu ce mai bucătărești? Cu ce te mai ocupi ? Am vazut biletele de distractie la pișcine ! Modificat 17 Decembrie, 2016 de Ciurea Sorin Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.647 Semnalează Publicat 17 Decembrie, 2016 Pentru toti colegii ce poarta numele de Dan sau Daniel urarea mea este ca ziua numelui sa va fie plina de realizari si sa va bucurati mereu de orice lucru frumos din viata voastra! La multi ani! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 17 Decembrie, 2016 Pai @Ciurea Sorin Ma mai relaxez si eu la sfarsit de an. Nu ca tine mai mereu la , , balaceala " Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 17 Decembrie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 17 Decembrie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 17 Decembrie, 2016 si o seara minunata va doresc. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.055 Semnalează Publicat 17 Decembrie, 2016 buna!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 17 Decembrie, 2016 Am adaugat cateva emoticoane pe categorii, pentru a nu deranja prea mult pe cei care nu le agreaza Astfel incerc sa multumesc pe toata lumea! Ma bag la un film. Va doresc o seara frumoasa in continuare! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 17 Decembrie, 2016 (modificat) Eu unul iti multumesc @Viorel Cei ce nu le agreeaza sa le...ignore. S-am zas ma .... Dar filmul...filmul cum se numeste??? Nu ne impartasesti si noua ...muritorii de rand ..??? Modificat 17 Decembrie, 2016 de Cornel C Mihailescu Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 17 Decembrie, 2016 (modificat) Super Viorel , așa putem să-i colindăm pe toți colegii , dar să ne și exprimăm emoțiile ! @costica V. te pot suna Nea Costică? Modificat 17 Decembrie, 2016 de Ciurea Sorin Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.055 Semnalează Publicat 17 Decembrie, 2016 Da Sorine, astept!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 17 Decembrie, 2016 Aloooo, @Ciurea Sorin si @costica V. Ce puneti voi la cale pe....telefon ???? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 17 Decembrie, 2016 domnilor. Pe maine la.... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 17 Decembrie, 2016 26 minute în urmă, Cornel C Mihailescu a scris: Aloooo, @Ciurea Sorin si @costica V. Ce puneti voi la cale pe....telefon ???? Despre antenă @Cornel C Mihailescu am mai schimbat impresii despre rulote , gata , gata ai plecat la lucru ? Gata tragem pe dreapta , noapte bunăsomn ușor ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.055 Semnalează Publicat 17 Decembrie, 2016 Gata, pe maine, . Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 18 Decembrie, 2016 buna domnilor, Frig, frig, doar 0*C. Cea mai friguroasa noapte din iarna asta. Va doresc o zi minunata. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 18 Decembrie, 2016 în urmă cu 20 ore, Viorel a scris: P.S. scuze ca am vorbit la telefon si nu ti-am urat direct, dar practic nici nu am stiut Norocul meu ca a postat @Cornel C Mihailescu Stai linistit @Viorel, ca nici eu nu stiam... Am aflat tarziu si intamplator, noroc ca a vazut sotia pe facebook si mi-a zis ca trebuie sa fac cinste... Va multumesc tuturor pentru urari si gandurile bune! Acum, Buna dimi tuturor si s-aveti o duminica frumoasa! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 18 Decembrie, 2016 !! Il auziti cum vine ? O zi buna tuturor, am plecat in piata de vechituri . Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Gabriel Schuster 1.601 Semnalează Publicat 18 Decembrie, 2016 Buna dimineata tuturor. Bucurestiul este insorit!!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 18 Decembrie, 2016 , o duminica frumoasa va doresc! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 18 Decembrie, 2016 Bună dimineața comunitate, la noi frig , plafon cenușiu de nori gata să ningă -3*C , nu cred că o să vedem soarele azi , o Duminică lejeră să aveți ! @Cornel C Mihailescu 0*C pentru Spania e frig de crapă pietrele , ai pus radiatorul în funcție ? @Sorin Leitoiu parcă l-am văzut pe săltărețul ăsta mic , a trecut și a luat scrisorile de pe la ferestre ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri