Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 21 Decembrie, 2016 buna! Am intrat sa va salut si cu ceva treaba. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 21 Decembrie, 2016 Buna dimineata si de la mine. Doar 4*C putina ceata si umiditate 99%. si abia acum se lumineaza de ziua. Condoleante familiei celui ce a ars in autorulota Va doresc tuturor o zi minunata si plina de bucurie. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Andrei Urucu 129 Semnalează Publicat 21 Decembrie, 2016 Neata dragilor! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 21 Decembrie, 2016 colegi Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 21 Decembrie, 2016 buna la toata lumea! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.647 Semnalează Publicat 21 Decembrie, 2016 (modificat) Buna ziua! Stire la B1 TV in aceasta dimineata.: In Prahova o rulota a luat foc iar ocupantul rulotei a murit ars. Am dat cautare pe Google si am vazut ca mai multe astfel de accidente au avut loc. Cred ca ar fi bine de deschis un topic legat de protectia rulotei impotriva incendiului tinand cont de diversii factori de risc : instalatie electrica, soba, butelie, etc LE Scuze, nu vazusem postarea anterioara legata de subiect! Modificat 21 Decembrie, 2016 de Radu Ghita Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 21 Decembrie, 2016 Gata ne auzim dupa amiază , la cumpăraturi că mă prinde Moșul cu bradul nefăcut și ciu-ciu cadou ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 21 Decembrie, 2016 (modificat) 6 minute în urmă, Radu Ghita a scris: Buna ziua! Stire la B1 TV in aceasta dimineata.: In Prahova o rulota a luat foc iar ocupantul rulotei a murit ars. Am dat cautare pe Google si am vazut ca mai multe astfel de accidente au avut loc. Cred ca ar fi bine de deschis un topic legat de protectia rulotei impotriva incendiului tinand cont de diversii factori de risc : instalatie electrica, soba, butelie, etc Salutare Radu, mai zilele trecute colegul @Eugen David arăta intr-un topic despre senzorii de gaz și fum montați in rulotă, iar alți colegi l-au luat la mișto, e uite că se poat intâmpla și tragedii , sigur respectivul dormea când s-a aprins rulota , așa dar A T E N Ț I E ! ! ! BRAVO EUGEN !!! Modificat 21 Decembrie, 2016 de Ciurea Sorin Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 21 Decembrie, 2016 Multumesc @Ciurea Sorin Astept comentariile lui @Radu Ionescu implicit pe cele a lui @mircea pe marginea tragicului element! Nu de alta dar tare n-au prea fost de acord cu dotarea rulotei cu respectivele detectoare, gaz , fum si Co2! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 21 Decembrie, 2016 Salutare, hop si eu pe aici Sant intru totul de acord cu acei senzori ( detectori ) @Eugen David Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 21 Decembrie, 2016 O intind si eu la niste cumparaturi...Ne auzim mai tarziu! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Drinovan Ovidiu 990 Semnalează Publicat 21 Decembrie, 2016 (modificat) Neata! O posibila cauza poate fi de la pompa de apa, care inghetand a pus in scurt instalatia electrica, care in tip s-a incalzit pana s-a topit izolatia, dupa care s-au atins firele de + si - mai din apropierea bateriei si au luat foc!Dimineata omul o fi mers la WC, dupa care sa bagat din nou la somn si probabil ca switch-ul de la robinet nu a fost inchis complet si nici siguranta generala nu a fost calibrata corespunzator, fiind >15A!? Mai e si varianta in care poza din stire nu este cea de la fata locului , deoarece pare a fi luata din alta parte si atunci cauza poate fi de alta natura in care omul stand intr-o rulota stationara se incalzea cu o alta sursa de caldura(ex.resou, calorifer, suflanta electrica...) nsh! Modificat 21 Decembrie, 2016 de Drinovan Ovidiu Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 21 Decembrie, 2016 Am creat un topic pe aceasta tema si va rog sa postati acolo. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 21 Decembrie, 2016 colegi de "suferinta" ! Primiti cu colindul? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nicolae 262 Semnalează Publicat 21 Decembrie, 2016 eu sunt cu topitul de untură, făcut jumări, cârnații. Voi ați terminat cu treburile sau nu? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 21 Decembrie, 2016 Gata si bradul meu... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nicolae 262 Semnalează Publicat 21 Decembrie, 2016 Foarte frumos, mâine seară ma ocup și eu de el. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 21 Decembrie, 2016 18 minute în urmă, Nicolae a scris: eu sunt cu topitul de untură, făcut jumări, cârnații. Voi ați terminat cu treburile sau nu? Cu pregatirile ne aflam pe ultima suta de metri... Cred ca maine seara suntem gata si apoi il asteptam cu emotie pe Mos Craciun... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 21 Decembrie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nicolae 262 Semnalează Publicat 21 Decembrie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 21 Decembrie, 2016 ........... @Daniel P Foarte frumos bradul Felicitari !!! Sper ca sa fie pe masura si sa vina cu daruri frumoase. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 21 Decembrie, 2016 Multumesc @Cornel C Mihailescu ! Din pacate voi lucra de Craciun, plec maine sau vineri si ma intorc tocmai marti... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.987 Semnalează Publicat 21 Decembrie, 2016 Sa va aduca Mosul sanatate deplina si tot ceea ce doriti! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.055 Semnalează Publicat 21 Decembrie, 2016 buna colegi gospodari!! Da @Nicolae, am terminat carnatii, toba, lebarul, jumarile! Maine ornez si braziiii, (din curte, doi)!! Apoi stau si astept pe Mosu!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nicolae 262 Semnalează Publicat 21 Decembrie, 2016 Toată lumea harnică Acum va prind din urmă Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri