Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 21 Decembrie, 2016 seara bună , vijelie mare in ajun ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 21 Decembrie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nicolae 262 Semnalează Publicat 21 Decembrie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 21 Decembrie, 2016 Am reușit și eu să fac bradul de Crăciun mâine ornatul ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 21 Decembrie, 2016 (modificat) buna Apoi eu "l-oi astepta cat l-oi astepta" pe Mos Crăciun dar nepotelul meu Kevin in mod cert il asteapta! Bradul a "bine merci" pregatit, dar mai trebuie ceva pe acolo! Bradul asa cum a evoluat in timp si ajuns in sfarsit in starea finala! Modificat 21 Decembrie, 2016 de Eugen David Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 21 Decembrie, 2016 Și acum noapte bună !Somn ușor ! Cornel la tine o seară liniștită ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 21 Decembrie, 2016 va spun si eu! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 21 Decembrie, 2016 va zic si eu! Pe maine! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 21 Decembrie, 2016 Noapte frumoasa! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Andrei Urucu 129 Semnalează Publicat 21 Decembrie, 2016 Gata @Marian Popa, am bagat bateriile la somn .. Acum sper sa si adoarma ! Iti acceptara aia cererea? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Liviu Tataru 531 Semnalează Publicat 22 Decembrie, 2016 Buna dimi!!! Nu aveam somn si m-am gandit la voi!! Asa ca pofta mare la si sa aveti o zi faina!!! Spor la pregatiri!! Mai avem un pic si ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 22 Decembrie, 2016 @Liviu Tataru ! Ai eu m-am trezit devreme, savurez cafeaua si o intind la slujba... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Liviu Tataru 531 Semnalează Publicat 22 Decembrie, 2016 Servici usor @Daniel P!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 22 Decembrie, 2016 Hai baieti! Desteptareeaaa ! Unii sunt satui de munca la ora asta... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 22 Decembrie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 22 Decembrie, 2016 buna colegi Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 22 Decembrie, 2016 Să trăiască și înflorească comunitatea noastră frumoasă ! O să mă apuc repede de ornat bradul , după care la cumpărături , o zi faină să aveți ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.987 Semnalează Publicat 22 Decembrie, 2016 buna, va dorim si noi! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 22 Decembrie, 2016 O zi frumoasa va doresc. Spor la treaba...cumparaturi si Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Drinovan Ovidiu 990 Semnalează Publicat 22 Decembrie, 2016 Neata! Pe la noi a nins putin, cat sa arate totul alb! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 22 Decembrie, 2016 @Ciurea Sorin Gata bradul ??? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 22 Decembrie, 2016 în urmă cu 3 ore, Drinovan Ovidiu a scris: Neata! Pe la noi a nins putin, cat sa arate totul alb! Inseamna ca ai parte de zapada acum de sarbatori! Nu scoti atelajul nicaieri de sarbatori? @Drinovan Ovidiu Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Adrian 509 Semnalează Publicat 22 Decembrie, 2016 o zi buna să aveți! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 22 Decembrie, 2016 , Tot pe alergatura ??? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Drinovan Ovidiu 990 Semnalează Publicat 22 Decembrie, 2016 în urmă cu 3 ore, Stefan P a scris: Nu scoti atelajul nicaieri de sarbatori? @Stefan P, inainte de anul nou ma astept la mai multa zapada pe aici la campie! Probabil voi sta pe acasa, desi cum e liber as mai face vreo iesire la munte! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri