Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 23 Decembrie, 2016 tuturor, va spun si eu! Servici usor @Cornel C Mihailescu! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 23 Decembrie, 2016 Multumesc mult @Daniel P Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nicolae 262 Semnalează Publicat 24 Decembrie, 2016 , în așteptarea Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 24 Decembrie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 24 Decembrie, 2016 buna la toata lumea! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 24 Decembrie, 2016 buna si de la mine, dragi colegi. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Liviu Tataru 531 Semnalează Publicat 24 Decembrie, 2016 (modificat) tot la Cum merg pregatirile??? Mai e un pic... si vine Modificat 24 Decembrie, 2016 de Liviu Tataru Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 24 Decembrie, 2016 Lasa-l sa vina, ca doar este asteptat, nu?! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 24 Decembrie, 2016 @Liviu Tataru Santem pregatiti de....surprize. Aici la mine ploua usor. Sa vedem daca Mosul are mantia impermeabila Sper sa nu gaseasca o scuza ca a fost...ploaie. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Bogdan Ploiesteanu 17 Semnalează Publicat 24 Decembrie, 2016 la toata lumea! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.987 Semnalează Publicat 24 Decembrie, 2016 Mult a fost si-acum : pas, pas / Mosul vine pe furis! / Dupa postul de Craciun / Cand Isus Hristos se naste / Sper sa vin-un an mai bun / Fiindca nu stii ce te Paste! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 24 Decembrie, 2016 (modificat) Mai pe la prânz , zic și eu bună ziua , ca a fost scurtă noaptea ! Pregătiri pe ultima 100 de metri , așteptăm cu mic , cu mare , ca în zi de sărbătoare și să facem o cântare să răsune până-n zare , Moșul s-o audă tare și să vină-n graba mare ! Mircea ce zici , mă pricep ? Modificat 24 Decembrie, 2016 de Ciurea Sorin Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 24 Decembrie, 2016 primiti cu colindul ?? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 24 Decembrie, 2016 Eu da Am fost colindat de cativa prieteni, pe care i-am tratat cu "medicamentul" primit de la @Ciurea Sorin. A fost nevoie sa le dau si un pahar cu apa ca sa stinga incendiul din gatlejuri Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 24 Decembrie, 2016 (modificat) Mă bucur ca a ajuns și "medicamentul" și sper să tămăduiască de sărbătorile astea @Viorel ! Mai fug să mai fac o tură de ultime cumpărături ! Modificat 24 Decembrie, 2016 de Ciurea Sorin Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 24 Decembrie, 2016 , va doresc un CRACIUN fericit alaturi de cei dragi voua. O sa lipsesc vreo 2 zile de pe forum pentru ca o sa stau cu vinul si cu sarmalalele in freza Sarbatori fericite! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 24 Decembrie, 2016 Un Craciun fericit si tie @Ursu Florin!! Distractie frumoasa! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 24 Decembrie, 2016 CRACIUN FERICIT. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 24 Decembrie, 2016 (modificat) Gata , am terminat de aranjat totul, acum astept care o sa vina, dar mai spre seara, acum astept prietenii mei ca sa degustam o tuica, cu aceasta ocazie va voi arata si lor si voua sticla mea de tuica in ton cu masina si rulota. In rest oriunde v-ati afla ! Modificat 24 Decembrie, 2016 de Sorin Leitoiu Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 24 Decembrie, 2016 Se apropie sosirea "Mosului" si urez sa va aduca tot ce va doriti! Sper sa nu se impotmoleasca pe undeva si sa-si faca timp sa ajunga la toti Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 24 Decembrie, 2016 Eu l-am vazut mai devreme cand isi pregatea sania... CRACIUN FERICIT dragi colegi! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 24 Decembrie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marian Popa 2.078 Semnalează Publicat 24 Decembrie, 2016 CRACIUN FERICIT alaturi de cei dragi voua, oameni minunati !!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Liviu Tataru 531 Semnalează Publicat 24 Decembrie, 2016 Craciun Fericit la toti !!! sa fie cu desaga cat mai plina la toata lumea!!! P.s. Atentie mare la carnati, caltabosi si vinuri... Toate bune sa se adune.... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nicolae 262 Semnalează Publicat 24 Decembrie, 2016 sa v-aducatot ce v-ați dorit. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri