Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 24 Decembrie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.647 Semnalează Publicat 24 Decembrie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Liviu Tataru 531 Semnalează Publicat 24 Decembrie, 2016 Craciun fericit dragi !!! Multa multa sanatate si noroc in toate!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 24 Decembrie, 2016 Am rezistat eroic pana acum, asteptandu-l pe Mos Craciun...poate vine mai spre dimineata... Asa ca ma bag la nani... dragi colegi! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Florin Andrei 2 Semnalează Publicat 25 Decembrie, 2016 Sărbători de basm si Crăciun de poveste va doresc... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 25 Decembrie, 2016 Craciun fericit! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 25 Decembrie, 2016 si un Craciun Fericit! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Peter 14 Semnalează Publicat 25 Decembrie, 2016 Sa aveti inima buna si Sarbatori frumoase! Craciun Fericit! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nicolae 262 Semnalează Publicat 25 Decembrie, 2016 Crăciun fericit! , aveți grijă la numărul de sarmale Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 25 Decembrie, 2016 buna tuturor si CRACIUN FERICIT ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Razvan Marinescu 279 Semnalează Publicat 25 Decembrie, 2016 Sarbatori Fericite alaturi de cei dragi ! Craciun Fericit ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.987 Semnalează Publicat 25 Decembrie, 2016 buna la MOS CRACIUN! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 25 Decembrie, 2016 ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 25 Decembrie, 2016 Sorine, ti-a adus mosul panou solar? Sau n-ai fost cuminte... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 25 Decembrie, 2016 Bună dimineața la Crăciun dragi colegi, aseară ca să se potrivească cu atmosfera zilei a început să ningă mărunt dar a fost un ajun de poveste cu noaptea colindelor Crăciunului exact cum era când eram mici și mergeam din casă în casă ; am colindat până dimineață ! Să aveți un Crăciun binecuvântat , cu masa plină , cu cei dragi pe lângă voi , voioșie , sănătate, bucurii și tot binele din lume !Primiți colinda noastră ! ? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Bogdan Ploiesteanu 17 Semnalează Publicat 25 Decembrie, 2016 la toata lumea! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 25 Decembrie, 2016 Ce fac fratii??? Care incotr-o luati?! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 25 Decembrie, 2016 Craciun fericit tuturor Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Liviu Tataru 531 Semnalează Publicat 25 Decembrie, 2016 Salutari Craciun fericit!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 25 Decembrie, 2016 , abea ce mi-am revenit din vinoase, aseara am facut o trupa de 15 persoane si am plecat cu colindul si "colind" ne-am facut Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Liviu Tataru 531 Semnalează Publicat 25 Decembrie, 2016 @Ursu Florin a iesit un colind ametit??? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 25 Decembrie, 2016 buna! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 25 Decembrie, 2016 S-a terminat prima zi de sarbatoare ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 25 Decembrie, 2016 (modificat) Am sosit şi eu de la colindat dar mai am şi mâine, o altă tură de colinde .O seară minunată plină de magie şi o noapte buna şi liniștită! somn ușor ! PS. La noi ninge de câteva ore ca-n povești! Modificat 25 Decembrie, 2016 de Ciurea Sorin Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 26 Decembrie, 2016 buna! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri