Marian Popa 2.078 Semnalează Publicat 26 Decembrie, 2016 în urmă cu 8 ore, Ciurea Sorin a scris: Salutare la Crăciun , cum ai petrecut Cornel ? Ce bunătăți ai meșterit ? Ce ți-a adus Moșul? Dă-i în continuare cu șprițuri, cui pe cui se scoate ! Sorine asa facui ...si mearsa, e o veselie maxima aici dar maine iar m-am dat dracu Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 26 Decembrie, 2016 Seara buna colegii, am ajuns la Herculane!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nicolae 262 Semnalează Publicat 26 Decembrie, 2016 Bravo, cum a fost drumul? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 26 Decembrie, 2016 Distractie placuta @Stefan P! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.987 Semnalează Publicat 26 Decembrie, 2016 @Stefan P Zici, pe bune, mai Stefane ? / Ai ajuns la Herculane ?/ Parca te vad la balaceala / In apa d-aia termala / Super dupa mahmureala! si o noapte linistita. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 26 Decembrie, 2016 Trag si eu pe dreapta...! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 26 Decembrie, 2016 , Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 26 Decembrie, 2016 Seara bună , am ajuns și eu de pe la colindat, să ne trăiești @Stefan P azi de Sf.Stefan , si la ceilalți Stefani din forum cu sănătate , bucurii și un gând bun ! Sărbători fericite și distracție plăcută ! Cornel de unde ai apă de gură ? @Cornel C Mihailescu ai zis că nu ai făcut bunătăți ? Ai, ai ai ! ...Moșu a fost? Vă doresc o noapte liniștita ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.647 Semnalează Publicat 27 Decembrie, 2016 Buna dimineata! Hai la treaba ca s-a terminat cu huzureala! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 27 Decembrie, 2016 Neata oameni buni! Azi ajung si eu acasa din hoinareala... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Liviu Tataru 531 Semnalează Publicat 27 Decembrie, 2016 Cum a fost Craciunul?? Urmatorul pas este Si s-a dus si 2016 O zi si saptamana faina sa aveti!!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nicolae 262 Semnalează Publicat 27 Decembrie, 2016 , eu ma întorc la munca . Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 27 Decembrie, 2016 buna !! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 27 Decembrie, 2016 !! Cei care poarta numele Sf-lui Stefan un calduros si sincer , , La multi ani '' ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 27 Decembrie, 2016 Neata buna tuturor. La multi ani ... Stefaneilor. O zi minunata va doresc. EU, tot pe alergatura si azi la cumparaturi. @Ciurea Sorin , , Apa de gura " am primito cadou de la un var de-al meu. Care la randul lui a primit o cantitate mai mare de la niste cunostinte din Zalau. E super-adevaraciune. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.987 Semnalează Publicat 27 Decembrie, 2016 @Stefan P, La multi ani de ziua numelui Sf. Stefan! Sa ai un An bun, cu sanatate deplina si plin de realizari! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 27 Decembrie, 2016 (modificat) Modificat 27 Decembrie, 2016 de Eugen David Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 27 Decembrie, 2016 Mai pe la prânz și de pe drumuri de la muncă să aveți o zi superbă ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 27 Decembrie, 2016 buna tuturor! Am ajuns si eu acasa in jurul pranzului, dar nu singur... Ci insotit de o raceala puternica, cu care nu-mi dau seama cum m-am pricopsit... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nicolae 262 Semnalează Publicat 27 Decembrie, 2016 , multă sănătate Daniel. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cristian Ionita 25 Semnalează Publicat 27 Decembrie, 2016 Avem Stefani pe aici? Sa ne traiasca! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 27 Decembrie, 2016 @Cristian Ionita Avem un topic special, daca vrei sa le adresezi o urare! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.055 Semnalează Publicat 27 Decembrie, 2016 buna tuturor colegilor!! Stefane la multi ani, sa traiesti!! Tot la Herculane?? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 27 Decembrie, 2016 Bine v-am găsit , acum am aterizat și eu , fraților vin zăpezile ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 27 Decembrie, 2016 @Ciurea Sorin, sper sa pot venii maine la Cluj? Ca prea ma sperii cu zăpezile! Si unde mai pui ca inapoi trag si o rulota destul de grea dupa "mine"! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri