Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 27 Decembrie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 28 Decembrie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 28 Decembrie, 2016 oameni buni! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 28 Decembrie, 2016 (modificat) Bună dimineața comunitate ! @Eugen David am venit pe un viscol dinspre Maramureș că am zis că-o pune bine !Cred că in jos e uscat , am vorbit la tel cu un colaborator de la Alba și zicea că-i curat la ei , așa că nici o grijă și drum bun ! O zi fană să aveți ! Modificat 28 Decembrie, 2016 de Ciurea Sorin Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Bogdan Ploiesteanu 17 Semnalează Publicat 28 Decembrie, 2016 la toti! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 28 Decembrie, 2016 Astazi este in program sa cumpar un certificat SSL pentru forum. Pentru cei care nu cunosc in ce consta un certificat SSL, pot citi acest articol Asa ca daca vor fi ceva probleme cu forumul, sa stiti ca acestea vor fi de moment, sau poate deloc Trebuie sa setez schimbarea adreselor din http in https. Am citit cateva tutoriale si sper sa rezolv fara a fi probleme in forum. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 28 Decembrie, 2016 Buna dimineata , oameni buni. La mine sant deja 8*C si cerul noros fara soare. Va doresc o zi minunata alaturi de cei dragi. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 28 Decembrie, 2016 ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 28 Decembrie, 2016 Ninge, a venit iarna si la Bucuresti! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 28 Decembrie, 2016 (modificat) Tocmai poimaine voi merge si eu la ...zapada. Modificat 28 Decembrie, 2016 de Cornel C Mihailescu Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.055 Semnalează Publicat 28 Decembrie, 2016 Salut baieti!! Moooama Cornele, ce misto este acolo, in poze!! Vreau si eu acolo!!!! () Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 28 Decembrie, 2016 Ma bag la un film ca m-au obosit rau astazi setarile pentru certificatul SSL pentru forum. Si inca nu am terminat cu toate link-urile din forum Pe maine, dragilor Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nicolae 262 Semnalează Publicat 28 Decembrie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 29 Decembrie, 2016 buna! La Craiova este adevarata primavara, asa ca nu o sa vedem zapada la trecerea dintre ani Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 29 Decembrie, 2016 !!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 29 Decembrie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 29 Decembrie, 2016 dragi colegi. 33 minute în urmă, Viorel a scris: buna! La Craiova este adevarata primavara, asa ca nu o sa vedem zapada la trecerea dintre ani Asa era ieri si la Oradea, dar pana acolo a fost zapada de 10-15 cm pe asfalt intre Cluj si Oradea. Aseara la fel zapada pe drum, se mergea greu tare. Am facut Oradea - Brasov 7 ore si 30 minute ( cu 4-5 opriri de tigara ). La Brasov ninge de 3 zile, aseara ningea tare de tot :D Va doresc o zi buna! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.055 Semnalează Publicat 29 Decembrie, 2016 buna si !! Viorele, stii vorba "nicodata sa nu spui niciodata"!! Astia anunta zapada in toata tara! La Galati a fulguit toata ziua. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nicolae 262 Semnalează Publicat 29 Decembrie, 2016 , în București a bătut și bate vântul enervant Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 29 Decembrie, 2016 Lasa @Nicolae Ne face in ciuda vremea! La Busteni e belea, zapada!!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 29 Decembrie, 2016 în urmă cu 10 ore, costica V. a scris: Viorele, stii vorba "nicodata sa nu spui niciodata"!! Astia anunta zapada in toata tara! La Galati a fulguit toata ziua. Nu stiu ce ganduri are vremea, dar astazi la Craiova a fost soare toata ziua. Nu stiu de unde i-au astia prognozele , ca nu se prea adeveresc. Anul trecut, la o programare de un drum in Olanda si vorbind telefonic cu cineva de acolo, mi-a zis ca luni, undeva in zona Zwolle va incepe sa ninga la ora 13. I-am zis ca nu cred, ca doar nu e tren sa vina la fix. Si va jur ca in lunea respectiva la ora 13 si 5 min a inceput sa ninga. Exact ca la prognozele astora ai nostri Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 29 Decembrie, 2016 prieteni! Eu m-am izolat in casa azi si bag medicamente ca sa scap de gripa mai repede... Trebuie si e musai sa fiu fresh pana sambata cand ajung pe Valea Cerbului... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 29 Decembrie, 2016 Lasa medicamentele si bea vin fiert Cu medicamente scapi de gripa in 7 zile, dar cu vinul fiert doar intr-o saptamana Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 29 Decembrie, 2016 Crede-ma ca am incercat in prima zi cu tuica fiarta si degeaba... Asa ca mai bine bag acum medicamente, ca sa pot sa beau vin fiert la munte... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 29 Decembrie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri