Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 29 Decembrie, 2016 Seara bună spre dimineață vă zic și eu, acum am ajuns și am zis că înainte de somn să dau un ochi , să salutăm ! @Daniel P eu mă gândesc că nu ai aprofundat cu lichidele, sincer nu ai băut destul ca virușii să știe cine-i șeful ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 29 Decembrie, 2016 O noapte bună vă doresc !vise plăcute ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 30 Decembrie, 2016 La Braila este frig si bate tare vantul in rest este bine Un sfarsit de saptamana si de an frumos la toata lumea Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 30 Decembrie, 2016 oameni buni! Ma simt mai bine azi, cred ca pana diseara o sa fiu normal... mai tarziu ies sa fac ultimele cumparaturi si pregatiri pentru plecare, abia astept.... O zi buna tuturor! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 30 Decembrie, 2016 Chiar acum, Daniel P a scris: Ma simt mai bine azi, cred ca pana diseara o sa fiu normal... Asa sa fie! Sanatate multa! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 30 Decembrie, 2016 Bună dimineața dragi colegi , la noi senin dar frig de crapă pietrele dimineață am avut -11, 5 *C și un soare cu dinți .Mă duc mai târziu să văd dacă mi-au sosit cauciucurile de iarnă cu genți la camper pe original , că le-am comandat la Moș Crăciun și le aduce Moș Gerilă , da-i bine și asa .O zi liniștită de sfârșit de an vă doresc la toți !Multă sanatate Daniel și steagul sus ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.055 Semnalează Publicat 30 Decembrie, 2016 baieti si hai tare, tare (la cumparaturi) pe ultima suta!! Daniel, nu te lasa, multa sanatate! Sorine, fugi si cumpara-ti cauciucurile ca la tine parca este polul Nord !!! O zi buna baieti!!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 30 Decembrie, 2016 colegilor Intrucat astazi voi pleca pentru un sejur in Andorra tin sa va urez de pe acum un NOU AN fericit cu sanatate, bucurie si noroc. Cu stima si respect Cornel M. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.055 Semnalează Publicat 30 Decembrie, 2016 Salut baieti, o buna la toti, oriunde va aflati !! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 30 Decembrie, 2016 buna tuturor! Drum bun, sejur placut si distractie maxima @Cornel C Mihailescu! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 30 Decembrie, 2016 Bine v-am găsit, @costica V. Să trăiești nea Costică gata am încalțat-o pe Zambila de iarnă , cam târziu da curieratul Moşului mai dă rateuri! @Cornel C Mihailescu an nou cu bine şi în așteptarea concediului din vară distracție și voie bună să ai ! Trimite şi tu o poză să mă mai încălzesc că ne-a spart cu frigul am acum -8, 5*C! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.055 Semnalează Publicat 30 Decembrie, 2016 Sorine, bine ca ai rezolvat, la tine fiind autocaravan era obligatoriu!! @Cornel C Mihailescu la multi ani si din partea mea si-ti doresc vreme buna si distractie maxima!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 30 Decembrie, 2016 Inainte de a va spune va urez la totii colegii si un sfarsit de an minunat! Petrecere frumoasa si sa ne vedem sanatosi in noul an ! Sper ca vremea la Busteni va fi asa cum trebuie pentru Revelionul colegilor ....un pic ma roade invidia ..DAR... voi fi cu gandul alaturi de ei Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 30 Decembrie, 2016 un pic friguț la noi ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.987 Semnalează Publicat 30 Decembrie, 2016 si sa aveti o noapte linistita! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 30 Decembrie, 2016 Noapte bună la toată lumea ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 31 Decembrie, 2016 buna! Si bineinteles Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Adrian 509 Semnalează Publicat 31 Decembrie, 2016 Îmi doresc anul 2017 să vă aducă multă sănătate, fericire alături de cei dragi și multe satisfacții sufletești! LA MULTI ANI TUTUROR ROMANILOR! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 31 Decembrie, 2016 Buna dimineata dragi colegi! Cum au dormit baietii nostril pe Valea Cerbului la -13 grade azi-noapte? Asteptam vesti de la ei... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.647 Semnalează Publicat 31 Decembrie, 2016 Buna dimineata stimati colegi rulotisti! Va urez sa aveti parte de o magnifica sarbatoare a Revelionului, iar anul care vine sa fie pentru voi toti plin de realizari, sa fiti iubiti, sa aveti parte de sanatate si bucurii si sa aveti cat mai multe ocazii de a pleca la drum si de a va intalnii colegii si prietenii! La multi ani! Radu Ghita Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.987 Semnalează Publicat 31 Decembrie, 2016 (modificat) Trecerea dintre ani este o pasarela fragila intre ieri si maine, asa incat nu va urcati pe ea incarcati cu durerile de ieri si cu grijile de maine. Nik si Mircea va doresc un an nou 2017 mai bun, cu sanatate deplina si implinirea tuturor viselor. Sa ne traim viata, rulotisti, asa cum se cuvine. . Modificat 31 Decembrie, 2016 de mircea Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 31 Decembrie, 2016 și Acum la cumpăna dintre ani dragi colegi vă doresc atât vouă cât și familiilor voastre sănătate , bunăstare , prosperitate și împlinirea tuturor dorințelor , ieșiri cât mai frumoase în acest nou an cu rulotele/autorulotele pe meleagurile țării noastre dar și afară! Închei prin a vă ura trdiționalul VÂNT DIN SPATE , alături de LA MULȚI ANI ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Bogdan Ploiesteanu 17 Semnalează Publicat 31 Decembrie, 2016 sa aveti pofta la Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 31 Decembrie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Liviu Tataru 531 Semnalează Publicat 31 Decembrie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri