Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 3 Ianuarie, 2017 tuturor ! Gata si eu acasa... si acum direct la munca... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 3 Ianuarie, 2017 în urmă cu 16 ore, Viorel a scris: Am anuntat in topicul cu imnul ca @mircea este castigator si premiile asteapta sa fie trimise Eu unul astept doar sa stabilim cum sa trimit stickerele. Adevarat, si eu o sa trimit premiul promis. O sa intru in contact cu Mircea zilele astea. colegilor. Cum mai am 2 zile de ...pauza de la munca vom merge intr-o scurta vizita la Barcelona, Sagrada familia. O zi minunata tuturor. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.987 Semnalează Publicat 3 Ianuarie, 2017 @Cornel C Mihailescu, multumesc pentru seriozitatea cu care intelegi sa-ti respecti cuvantul, dar nu este nici o graba. Eu astept cu nerabdare, mai ales dupa vizita la colegii care au petrecut trecerea dintre ani pe Valea Cerbului, sa vina primavara si sa deschidem, in mod festiv, sezonul rulotistic 2017.@Viorel, mi-am propus ca in acest an sa fac un circuit de lunga durata. Voi trece si prin Craiova si sper sa ne cunoastem la o... cafea. Altfel, eu sunt foarte des in Bucuresti si daca ai posibilitatea sa trimiti printr-un coleg, eu voi lua usor legatura cu el si problema este rezolvata. Multumesc mult. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 3 Ianuarie, 2017 @mircea Eu ajung in Romania tocmai in vara. Asa ca acel premiu nu prea merge vara. De aceea vreau sa -l trimit cu autocarul la Ploiesti. Te-asi ruga sa-mi dai adresa ta si numele complet. Si te anunt eu cand soseste. Inca odata multumiri pentru efortul si dragostea depuse in crearea Imnului Nostru. PS.. Pe langa premiul promis mai suplimentez si cu un Jamon Español. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 3 Ianuarie, 2017 Pentru mine nu este o problema @mircea. Stickerele sunt puse intr-un plic si expedierea lor va fi asa cum consideri. Mai degraba este bine sa ti le inmanez cand treci prin Craiova, pentru a avea un motiv sa ne intalnim Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.987 Semnalează Publicat 3 Ianuarie, 2017 @Cornel C Mihailescu, cu adresa e mai complicat, dar daca stiu ziua, ora si locul din Ploiesti unde opreste autocarul, voi fi cu siguranta acolo. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 3 Ianuarie, 2017 Perfect. @mircea . Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 3 Ianuarie, 2017 Seara bună dragi colegi, greu cu colindatul ăsta trebuie antrenamente serioase, mai am până la Boboteaza! Mircea am încercat să te claxoneze azi dar era ocupat şi după m-am luat cu lucru. Aștept şi eu adresa ta , pentru a onora promisiunea Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 3 Ianuarie, 2017 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 3 Ianuarie, 2017 ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 3 Ianuarie, 2017 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.055 Semnalează Publicat 3 Ianuarie, 2017 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nicolae 262 Semnalează Publicat 3 Ianuarie, 2017 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Bogdan Ploiesteanu 17 Semnalează Publicat 3 Ianuarie, 2017 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.987 Semnalează Publicat 3 Ianuarie, 2017 @Ciurea Sorin. Iti multumesc si tie pentru promtitudine. Maine te voi contacta telefonic pentru adresa. sa aveti o noapte linistita. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.987 Semnalează Publicat 3 Ianuarie, 2017 Dedicatie, la cererea colegului @Eugen David Din ciclul : C-asa beau oamenii buni : C-asa-si pune omu bun Detector de gaz, de fum, Atunci cand pleaca la drum Si seara cand bea un rum Si adoarme cum-necum, Sa nu-si faca casa scrum. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 3 Ianuarie, 2017 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 3 Ianuarie, 2017 Ma bag si eu la Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 4 Ianuarie, 2017 Buna dimi ! Se anunta zi frumoasa azi...asa ca trag o fuga pe la teren sa duc rulota si sa vad ce mai e p-acolo... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nicolae 262 Semnalează Publicat 4 Ianuarie, 2017 , eu aseară am spălat rulota și am băgat-o cu un vecin dar n-am apucat sa fac ordine în ea. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.647 Semnalează Publicat 4 Ianuarie, 2017 (modificat) Buna dmineata! Ma duc sa montez carligul si priza pe masina. Modificat 4 Ianuarie, 2017 de Radu Ghita Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Liviu Tataru 531 Semnalează Publicat 4 Ianuarie, 2017 (modificat) Merge o ?? Modificat 4 Ianuarie, 2017 de Liviu Tataru Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
George B 1.815 Semnalează Publicat 4 Ianuarie, 2017 Asta cu "Buna dimineata" la ora 9:00, ma depaseste Este o vorba: "Dimineata a fost cand m-am trezit eu" Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 4 Ianuarie, 2017 Pai si atunci este, nu? Acum, daca ne trezim la 12.00, adevarat ca nu prea mai e dimineata... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nicolae 262 Semnalează Publicat 4 Ianuarie, 2017 Cam într-o lună o să-mi iasă din cap melodia cu, care ne dădea deșteptarea Ștefan la Poiana Cerbului (Bună dimineața lumeeeeeeee) Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri