Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 6 Ianuarie, 2017 de la Brasov Brasovul e inzapezit, se circula cu 20-30 km/h. Zapada in parcari e de 30cm Am dat zapada 15 minute de pe masina Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 6 Ianuarie, 2017 , zapada, viscol....etc...prin oras au mers mai mult cu lama pe sus decat pe joc, se circula greu dar merge...! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Florin Andrei 2 Semnalează Publicat 6 Ianuarie, 2017 In sect 3 se merge binișor. Erau si printre blocuri cu lama. Zi faină Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Silviu Pascu 1.216 Semnalează Publicat 6 Ianuarie, 2017 In Berceni se circula dimineata suspect de bine. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.647 Semnalează Publicat 6 Ianuarie, 2017 Buna dimineata! Pentru nostalgici: Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.987 Semnalează Publicat 6 Ianuarie, 2017 S-aveti pofta si ascultati ceva frumos : Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.647 Semnalează Publicat 6 Ianuarie, 2017 @mircea "La Ploiesti pare ca n-o sa fie cine stie ce zapada 10 - 12 cm" Ca sa fim rigurosi! De altfel zapada asta ma bucura foarte tare, cateva zile pana sa ajunga plugul la mine pe strada, n-am cum sa mai ies din curte ! Huzureala Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nicolae 262 Semnalează Publicat 6 Ianuarie, 2017 As zice dar e cam târziu, pana acum am dat la zăpadă și tot degeaba, ninge încontinuu așa că m-am băgat la o. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.987 Semnalează Publicat 6 Ianuarie, 2017 Informare meteo : Vremea va fi racoroasa, chear geroasa pe ici pe colo. Temperaturile vor varia noaptea intre -25 si -6 grade si ziua intre -6 grade si zero grade. Va ninge viscolit si stratul de zapada pare sa ajunga la 10 cm prin unele locuri, iar prin altele va fi si de 50 cm. Va recomandam sa ramaneti in casele voastre cu mancarica buna si bauturica din belsug si va uram sa aveti un weekend cat mai lung si frumos. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 6 Ianuarie, 2017 In Bucuresti, acum... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.987 Semnalează Publicat 6 Ianuarie, 2017 @Daniel P Parfum!!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
George B 1.815 Semnalează Publicat 6 Ianuarie, 2017 8 minute în urmă, Daniel P a scris: In Bucuresti, acum... AAA...Pai la voi arata binisor In ce sector? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cristian Pascu 7 Semnalează Publicat 6 Ianuarie, 2017 Ploiești, acum. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 6 Ianuarie, 2017 19 minute în urmă, George B a scris: AAA...Pai la voi arata binisor In ce sector? Sectorul 3... Avem primari adevarati...si general si de sector Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.987 Semnalează Publicat 6 Ianuarie, 2017 @Cristian Pascu Asa mai merge! Am incercat sa pun si o imagine de la noi de acasa, de langa Ploiesti, dar este atat de multa zapada incat nu poate fi inserata! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 6 Ianuarie, 2017 Pai la voi s-a depus ca n-a spulberat-o viscolul...Si aici e destul de mare in locurile unde a fost adapost... O sa revin cu situatia operativa actualizata... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.987 Semnalează Publicat 6 Ianuarie, 2017 (modificat) In sfarsit, am mai dat deoparte din zapada si am putut sa introduc poza in cadru. Modificat 6 Ianuarie, 2017 de Daniel P Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cristian Pascu 7 Semnalează Publicat 6 Ianuarie, 2017 20 minute în urmă, mircea a scris: @Cristian Pascu Asa mai merge! Am incercat sa pun si o imagine de la noi de acasa, de langa Ploiesti, dar este atat de multa zapada incat nu poate fi inserata! Trebuie doar să reduci imaginea la o dimensiune acceptabilă pentru a o încârca. Eu am făcut-o de 1 mega. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.647 Semnalează Publicat 6 Ianuarie, 2017 3 minute în urmă, mircea a scris: am putut sa introduc poza in toping. Bravo si de la mine . Cred ca te-ai straduit ceva Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.987 Semnalează Publicat 6 Ianuarie, 2017 @Cristian Pascu, da Cristian stiu, dar poza are 503 Kb si este mult sub 1, 17 Mb. Ar fi trebuit s-o accepte. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 6 Ianuarie, 2017 (modificat) tuturor colegilor. La mine e totul ok. Doar ca e putin cam frig , doar 2* C. E soare cu dinti. Asa ca de moment nu ies din casa. imi servesc O zi buna tuturor va doresc. Modificat 6 Ianuarie, 2017 de Cornel C Mihailescu Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 6 Ianuarie, 2017 3 minute în urmă, mircea a scris: @Cristian Pascu, da Cristian stiu, dar poza are 503 Kb si este mult sub 1, 17 Mb. Ar fi trebuit s-o accepte. Acum a acceptat-o... Pai la tine e alta lume @Cornel C Mihailescu, alta viata... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.987 Semnalează Publicat 6 Ianuarie, 2017 @Radu Ghita, m-am chinuit s-o bag tragand fisierul si nu am reusit. Atunci am pus poza in contul meu Drive si asa am rezolvat problema." Uite-asa invata omul cat traieste si pana la urma tot...moare " (citat din Vanghelie) Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Liviu Tataru 531 Semnalează Publicat 6 Ianuarie, 2017 @Cornel C Mihailescu la voi chiar e alta lume... Frumoasa zona unde ai facut poza... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.647 Semnalează Publicat 6 Ianuarie, 2017 (modificat) Cam asa arata la mine. Ma duc sa dau jos zapada de pe panoul fotovoltaic Modificat 6 Ianuarie, 2017 de Radu Ghita Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri