Radu Ghita 3.647 Semnalează Publicat 6 Ianuarie, 2017 Si pentru ca tot n-am ce face ma apuc sa montez ventlatorul pentru Truma. Cu piesele primite ceva mai devreme de la Exis, plus cele cu care m-am aprovizionat saptamana asta pot sa demarez treaba Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 6 Ianuarie, 2017 Spor la treaba @Radu Ghita ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 6 Ianuarie, 2017 @Radu Ghita , , Mestereala " usoara iti doresc. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.647 Semnalează Publicat 6 Ianuarie, 2017 (modificat) Multumesc mult @Cornel C Mihailescu si @Daniel P! Am pus o aeroterma la 230 v in interior si pot sa lucrez la spielhosen. Cand am curatat hornul de la truma am vazut ca o oarece cantitate de zapada a intrat in interior. Sper sa nu fie nicio problema Modificat 6 Ianuarie, 2017 de Radu Ghita Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Draniceanu 206 Semnalează Publicat 6 Ianuarie, 2017 Cam asa arata zapada la Craiova acum dupa ce am terminat de facut poteca prin curte! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 6 Ianuarie, 2017 @Sorin Draniceanu Pai...cum arata zapada la ...Craiova???? Ca nu se vede ...nimic. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ionescu 664 Semnalează Publicat 6 Ianuarie, 2017 iaca si la mine Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 6 Ianuarie, 2017 Da un refresh la pagina @Cornel C Mihailescu si ar trebui sa se vada! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Draniceanu 206 Semnalează Publicat 6 Ianuarie, 2017 @Cornel C Mihailescu colegii imi spun ca se vede postarea! Poate trebuie sa dai un refresh! La mine se vede! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.987 Semnalează Publicat 6 Ianuarie, 2017 Dragi colegi! Noi tocmai am terminat de curatat aleea de acces. Cum se incapataneaza sa mai ninga, trag concluzia ca am facut loc la alta transa. Partea buna este ca, la nevoie, pot utiliza masina, aceasta fiind o solutie de backup in caz de avarie la instalatia de energie electrica - singura care asigura functionalitatea optima la locuintei. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 6 Ianuarie, 2017 Gata @Daniel P Multumesc mult si scuze lui Sorin Draniceanu Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 6 Ianuarie, 2017 Daca va este atat de draga zapada, opriti ceva-ceva si pentru la vara Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.987 Semnalează Publicat 6 Ianuarie, 2017 (modificat) @Viorel noua ne este foarte draga zapada si sincer am savurat-o din plin pe Valea Cerbului la inceput de an si acum ne bucuram de ea la noi in curte.Am fiert un vinut d-ala natural cu de toate in el si il savuram, acum, dupa ce am muncit din greu la curatarea alei de acces. SI , ASTA-I VIATA ! Si pentru ca fizic nu am posibilitatea sa va ofer o cana cu vin, va dedic aceasta superba melodie, pana ne vom intalni. Buna seara, si-o cana cu vin. Modificat 6 Ianuarie, 2017 de mircea Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 6 Ianuarie, 2017 Multumim pentru dedicatie! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.987 Semnalează Publicat 6 Ianuarie, 2017 Cu multa placere! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.987 Semnalează Publicat 6 Ianuarie, 2017 @Viorel, spuneam undeva ca acest Forum inseamna mult pentru mine. Mi-as dori pentru acest an. sa fie cat mai multi rulotisti care sa se implice in discutii si sfaturi, pentruca activitatea rulotistica este in continua crestere si pana la urma ea inseamna dragoste pentru natura si sanatate. Am si foarte multe idei pentru imbunatatirea structurii si calitatii Forumului si pe care le voi impartasi la momentul oportun. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 6 Ianuarie, 2017 , Observ ca in Romania este cam...jale. ( din ce vad la tv ) La mine a ajuns temperatura la 9 *C. O seara placuta oameni buni. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 6 Ianuarie, 2017 Eu sunt deschis la orice @mircea, pentru acest forum si te astept cu propunerile. @Cornel C Mihailescu, eu zic sa nu ne mai amagesti cu gradele alea Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 6 Ianuarie, 2017 @Viorel Hai sa o spun si pe aia mai.. , , nasoala " La noapte se anunta o temperatura de - 4 *C. Si cum aici ceata in sezonul asta este la ea acasa...numai , , soferie " sa nu faci noaptea. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 6 Ianuarie, 2017 Te cred, dar stiu ca esti constient de tot ce faci si intr-un final sunt sigur ca va fi bine. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.987 Semnalează Publicat 6 Ianuarie, 2017 Si pentruca zapada de azi mi-a creat o stare de buna-dispozitie, am sa va mai fac o surpriza : Intr-o nu stiu care seara, Intr-o nu stiu care vara, Din doi nu stiu ce artisti S-au nascut doi rulotisti Inimosi si sufletisti. Mititei si ne-invatati Au citit si-au studiat Cum si ce ei sa aleaga La casuta lor cea draga. Sa petreca vara-ntreaga. Nici prea mare Dar nici mica Sa incapa o bunica, Un bunic si o bunica. Fiindc-aflase dintr-o carte Ai casuta, ai si parte. Versuri Nik si Mircea Ascultati melodia si incercati sa adaptati versurile Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 6 Ianuarie, 2017 Seara buna! Eu la o plimbarica la Cernica! Tot ninge, viscol...A2 e inchisa! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nicolae 262 Semnalează Publicat 6 Ianuarie, 2017 Ce mai pot spune Mircea este atât: FELICITARI Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 6 Ianuarie, 2017 Bună seara la toată lumea , numai atât spun -14 *C , e groasă, temperatura scade de la oră la oră ! în urmă cu 2 ore, Cornel C Mihailescu a scris: @Viorel Hai sa o spun si pe aia mai.. , , nasoala " La noapte se anunta o temperatura de - 4 *C. Si cum aici ceata in sezonul asta este la ea acasa...numai , , soferie " sa nu faci noaptea. Salutare Cornel , gata cu boieria ? Să ai grijă noaptea dacă zici ca o să fie ceață, cam frig pentru Spania -4*C o sa dai drumu la climă acasă sau ai radiator pe ulei ? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 6 Ianuarie, 2017 buna tuturor! @Cornel C Mihailescu nu ne povestesti si noua cum a fost pe unde ai umblat? Ne tii asa cu ochii-n zapada, ca soare nu prea e deocamdata... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri