Bogdan Ploiesteanu 17 Semnalează Publicat 6 Ianuarie, 2017 la toata lume.....zapada mare fratilor...am bagat la lopata de nu mai pot....cam toata ziua! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 6 Ianuarie, 2017 (modificat) Buna seara Acum afara -10° Înăuntru + 24° Noapte linistită si calduroasa va doresc! Modificat 6 Ianuarie, 2017 de Eugen David Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 6 Ianuarie, 2017 colegilor @Ciurea Sorin am centrala pe gaze, e in functiune din octombrie. In zona mea aici sant gaze naturale.@Daniel P bineinteles ca voi povesti pe unde am fost. Nu prea am avut timp. Dar promit ca revin cu o mica povestioara si ceva poze. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 6 Ianuarie, 2017 @Cornel C Mihailescuești boier atunci , căldurică ca la mama acasă! @Eugen Davide bine la tine dar m-ai făcut curios să mă uit pe termometru , acum -17*C arată; cred că mai are un pic și crapă de frig și el ! Dar nu avem nici gram de zăpadă , uscat și inghețat bocnă tot .Mă duc să mai bag un lemn pe centrală si vă spun : noapte bună! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 6 Ianuarie, 2017 Pe fondul viscolului de afara ma duc spre patul primitor Daca n-ar bate asa tare vantul ar fi chiar dragut afara Asa ca Maine vreau sa probez incalzirea la rulota sa vad daca face fata vantului Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 6 Ianuarie, 2017 dragi colegi. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Liviu Tataru 531 Semnalează Publicat 6 Ianuarie, 2017 dragilor! Ne retragem catre asternuturi... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 6 Ianuarie, 2017 Unii catre asternuturi, altii mai si muncesc... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
George B 1.815 Semnalează Publicat 7 Ianuarie, 2017 Iar la zapada:( Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Florin Andrei 2 Semnalează Publicat 7 Ianuarie, 2017 La multi ani frumosi si sanatosi tuturor celor care isi sarbatoresc azi ziua numelui Sf Ion. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 7 Ianuarie, 2017 buna si cu ceva caldura (sufleteasca )! La Craiova sunt -11 grade Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 7 Ianuarie, 2017 Si in capitala tot -11 sunt acum... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Liviu Tataru 531 Semnalează Publicat 7 Ianuarie, 2017 Buna dimi! Pe aici sunt -15 si bate un vaanntttt....!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.647 Semnalează Publicat 7 Ianuarie, 2017 Buna dimineata "La multi ani " colegilor care poarta nume de Ion, Ionut, Nelu, s.a.m.d. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 7 Ianuarie, 2017 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.987 Semnalează Publicat 7 Ianuarie, 2017 si La multi ani si buni, colegilor care poarta numele Sf. Ioan! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 7 Ianuarie, 2017 @Florin andrei @Radu Ghita @Eugen David si @mircea , poate n-ati observat, dar a fost creat un topic dedicat sarbatoritilor de Sf. Ioan... Asa ca le puteti adresa acolo felicitarile si urarile voastre... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 7 Ianuarie, 2017 Bună dimineața dragi colegi , sunt bucuros s-a mai încălzit la mine am -15, 5*C e ceva mai bine ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 7 Ianuarie, 2017 E bine la -15, 5 grade Sorine? Eu am fost la munca ieri si ma gandesc cu groaza ca va trebui sa ies afara acum, sa dau zapada de pe masina si sa curat locul de parcare... Si pentru asta ma incalzii un pic la micul dejun cu o palinca, paine prajita, slanina si ceapa, ca sa prind curaj... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.987 Semnalează Publicat 7 Ianuarie, 2017 Eu cu ce sa ma laud la -3 grade ? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 7 Ianuarie, 2017 Daniel sincer v-am invidiat că aveți zăpadă , la noi e uscat, dar am auzit că vine și la noi zilele viitoare abia aștept să merg la sanie cu copiii mei și în plus la terme aici e distracția mare , ieși din apă și te tăvălești prin zăpadă și apoi țușt în apă , eeee !Spor la dat zăpada și poftă mare mai ales la apa de gură ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 7 Ianuarie, 2017 colegilor. Frig domne*, frig . Numai -3 * si la mine. O zi minunata tuturor va doresc. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.987 Semnalează Publicat 7 Ianuarie, 2017 Sa fii sanatos Neicusorule! Au fost -3 grade, acum sunt + 1 grad si e un soare frumos de-ti vine sa iesi la geam si sa faci plaja (cu geamul inchis, evident) Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 7 Ianuarie, 2017 cam tarziu dar am fost plecat de la prima ora , dar nu v-am uitat O zi buna tuturor ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nicolae 262 Semnalează Publicat 7 Ianuarie, 2017 , toată ziua am dat la zăpadă.M-a rupt dar am scăpat până la următoarea Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri