George B 1.815 Semnalează Publicat 11 Ianuarie, 2017 4 minute în urmă, Florin andrei a scris: Aveti dreptate. Scrie undeva prin regulament, faptul ca pe/in acest forum se foloseste persoana II-a singular => "Ai" dreptate Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nicolae 262 Semnalează Publicat 11 Ianuarie, 2017 Zăpada de zilele trecute a fost așa de antrenament Acum însă lopata se uită urat la mine când o pun la treabă. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.987 Semnalează Publicat 11 Ianuarie, 2017 Surpriza! Tot ce am muncit zilele trecute s-a pus la loc si inca mai mult! Astept sa inceteze ninsoarea si trec la munca patriotica. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Adrian 509 Semnalează Publicat 11 Ianuarie, 2017 "Hai afara la zăpadă..." la a doua tranșă. O zi bună tuturor! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
George B 1.815 Semnalează Publicat 11 Ianuarie, 2017 Asa, ca idee...:) Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 11 Ianuarie, 2017 Sa nu cumva sa aveti impresia ca sunt puturos . Am dus la 7, 30 nevasta la munca si pana la 10 am dat zapada din fata blocului De la 10 si pana acum am fost la rulota cu 2 vecini si am baut o tuica fiarta, sau doua , pentru revigorare Acum este 11, 20 si continuam misiunea de dezapezire. Nu este frig , circa -4 grade dar zapada are deja 50 cm deajuns sa dea peste cap drumurile dintre blocuri. In oras se circula binisor deoarece utilajele lucreaza .......nu sunt corcotas dar lucreaza in draci Hai ca merge pana la urma Un prieten imi trimite poze din Malaezia de pe o plaja insorita si-mi spune ca nu vine decat peste 2 luni cand termina banii, i-am transmis sanatate si promisiunea ferma ca dau zapada si pentru el Stimati colegi o zi buna si rabdare ca trece repede iarna Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 11 Ianuarie, 2017 Bravo Sorine, felicitari pentru cum ai ales sa imbini utilul cu placutul ...adica operatiunea de deszapezire cu tuica fiarta la rulota... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 11 Ianuarie, 2017 Gata, hai sa facem un pic de miscare cu lopata! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ionescu 664 Semnalează Publicat 11 Ianuarie, 2017 Ce vad eu acum pe geam Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
George B 1.815 Semnalează Publicat 11 Ianuarie, 2017 Supa sau ceaunel? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 11 Ianuarie, 2017 Super tare @Radu Ionescu... Asta inseamna ca natura e la ea acasa si zona e nebraconata...La fel intalnesc si eu la Letca Noua, fazanii si iepurii de camp se plimba in voie... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ionescu 664 Semnalează Publicat 11 Ianuarie, 2017 @Daniel P pai, din cate am vazut, locuiesc intr-o zona asemanatoare cu Letca ta. Sunt la 300m de o padure, vin des de acolo si turme de caprioare. 14 minute în urmă, George B a scris: Supa sau ceaunel? imi plac mai mult asa, prin sau pe langa curte Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 11 Ianuarie, 2017 în urmă cu 3 ore, Sorin Leitoiu a scris: Sa nu cumva sa aveti impresia ca sunt puturos . N-am avut niciodata impresia asta Sorine, dar acum e randul meu sa ma laud... Dupa 2 ore am incheiat operatiunea "Jos zapada de pe masina si din locul de parcare"... Cum arata inainte... Si dupa... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ionescu 664 Semnalează Publicat 11 Ianuarie, 2017 la sange ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 11 Ianuarie, 2017 Pai da... Acum ma relaxez in compania unui pahar de vin.... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ionescu 664 Semnalează Publicat 11 Ianuarie, 2017 masina o am la caldurica in garaj, in schimb trebuie sa vad cum fac sa dau zapada de pe rulota... parcarea ei e un pic mai sus decat terenul dimprejur Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 11 Ianuarie, 2017 Cum s-o dai, foarte simplu...Pui o scara si de pe trepte ( nu te urci pe rulota) impingi zapada cu ajutorul unei lopeti din plastic, apoi cu matura... Sambata iar trebuie sa ma duc la teren sa curat panourile si daca e vremea OK, un vin sau tuica fiarta si un gratar aferent si corespunzator... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ionescu 664 Semnalează Publicat 11 Ianuarie, 2017 asa cum e asezata, n-am cum pune scara decat in spate. Zapada e troienita pe partea ei stanga si taman acolo e terenul foarte coborat si neregulat, imposibil de pus o scara. Pun poza mai incolo Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 11 Ianuarie, 2017 de la ...mare. Sant +16*C si soare la maxim Revin mai tarziu cu , , achizitia facuta " A8. O zi buna tuturor. @Daniel P Ai avut de munca nu gluma. Dar ai facut un loc de parcare ...exemplar. Felicitari !!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ionescu 664 Semnalează Publicat 11 Ianuarie, 2017 cred ca as sta la bustul gol la +16 grade ... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 11 Ianuarie, 2017 @Radu Ionescu Cand am plecat eu dimineata erau doar 5*C in orasul unde locuiesc...de asta eram asa... , , inhaimurat " Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ionescu 664 Semnalează Publicat 11 Ianuarie, 2017 iaca asa stateam eu si cugetam anul trecut la inceputul lui februarie, erau un pic peste 10 grade Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 11 Ianuarie, 2017 (modificat) Ca boierii aia mari. @Radu Ionescu Deabia astept sa stau si eu pe , , prispa " casei mele din Romania. Sincer...nu e placere mai mare. Modificat 11 Ianuarie, 2017 de Cornel C Mihailescu Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 11 Ianuarie, 2017 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 11 Ianuarie, 2017 oameni buni! Hai sa vedem si noi noua achizitie @Cornel C Mihailescu ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri