Mircea 4.987 Semnalează Publicat 11 Ianuarie, 2017 @Liviu Tataru , apreciez faptul ca tu ca si multi colegi cititi postarile mele antice, vechi si de demult, dar mai ales ma bucura atunci cand unele "glumite " va amuza si primesc aprecieri pentru ele. Inseamna mult pentru mine si probabil ca v-au descretit fruntile. .Eu am o vorba : daca fac sa zambeasca un om intr-o zi, inseamna o zi castigata pentru mine. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Liviu Tataru 531 Semnalează Publicat 11 Ianuarie, 2017 (modificat) @mircea mare adevar grait-ai!! Jos palaria! @Cornel C Mihailescu felicitari pt achizitie!! Asteptam cu nerabdare "poznele"! Modificat 11 Ianuarie, 2017 de Liviu Tataru Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.055 Semnalează Publicat 11 Ianuarie, 2017 buna si dragi colegi !! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.987 Semnalează Publicat 11 Ianuarie, 2017 Buna seara, rulotisti! Dar oare stiti voi cum s-a nascut aceasta celebra expresie? Am sa va spun tot eu. Un mare artist, (asa ca mine) cand se suia pe scena, urla cat il tineau bojocii : "Buna seara Bucuresti!" sau "Buna seara Ploiesti" pana a ajuns sa aiba un concert la BAICOI Daca v-am smuls un zambet de pe fata incruntata dupa o zi de munca, e un mare castig pentru mine. Va doresc o noapte linistita! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 11 Ianuarie, 2017 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Bogdan.Alexandru 28 Semnalează Publicat 11 Ianuarie, 2017 Azi s-a dat zapada, asa ca am dat si de pe rulota. Estimez ca erau vreo 40 de cm, au mai ramas 3-5 cm . Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 11 Ianuarie, 2017 si Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 11 Ianuarie, 2017 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 12 Ianuarie, 2017 Buna dimi colegi de "suferinta" ! Ger naparaznic in dimineata asta in capitala, ... -14 grade erau la ora 06.00... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Florin Andrei 2 Semnalează Publicat 12 Ianuarie, 2017 Neatza buna. Asa este, o dimineata geroasa. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Bogdan.Alexandru 28 Semnalează Publicat 12 Ianuarie, 2017 Neatza, In Giulesti -15, 5 grade afara la ora 8. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nicolae 262 Semnalează Publicat 12 Ianuarie, 2017 , gerrrrr, doar e iarna. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 12 Ianuarie, 2017 ! Mutati-va la Braila , sunt -11 grade , mult mai bine decat la voi Braila la ora 08.30 priviti si va minunati Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 12 Ianuarie, 2017 buna! Mare ger, mare. Sunt -15 grade acum si dupa ce am servit , o i-au din loc cu ceva treburi. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 12 Ianuarie, 2017 si o zi frumoasa! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 12 Ianuarie, 2017 buna si de la mine. + 2*C si la mine. si soare plin. O zi calduroasa tuturor. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nicolae 262 Semnalează Publicat 12 Ianuarie, 2017 Iarna pe ulița Înainte de acțiune si după Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 12 Ianuarie, 2017 Bună seara dragi colegi , la mine a nins un pic , doar ger uscat -12*C , sperăm să vină un pic de temperaturi pozitive ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.055 Semnalează Publicat 12 Ianuarie, 2017 buna, !! La vara Sorine, la vara!! Tu nu ai auzit ca de luni vine al treilea val de ger si ninsori??? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 12 Ianuarie, 2017 buna! Rabdare, ca vine ea si primavara...Cam repede v-ati saturat de iarna... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 12 Ianuarie, 2017 Salutari dragi colegi. @Daniel P, altfel e la caldura pe balta, cu lada de bere langa tine Aseara chiar am visat ca am fost la pescuit, a inceput sa ninga si am lasat rulota acolo pana in primavara Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 12 Ianuarie, 2017 Boala grea si pescuitul asta, sa te visezi pe balta... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 12 Ianuarie, 2017 @costica V., @Daniel P abia astept un pic de vreme bună, deja sunt călit la ce temperaturi am trecut anul asta, lasă că vine ea vara rupem cauciucurile si scoatem grătarele la atac ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.987 Semnalează Publicat 12 Ianuarie, 2017 18 minute în urmă, Daniel P a scris: Rabdare, ca vine ea si primavara...Cam repede v-ati saturat de iarna... Da. da, ce atata graba. Iarna e un anotimp placut si daca ne mai ajutam si nevestele la treburile gospodaresti, nu vad nici un motiv ca sa ne plangem Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 12 Ianuarie, 2017 Pai acu' de ce nu-l scoti Sorine? Parerea mea e ca e mai bun gratarul iarna, pe zapada, cu o tuica fiarta in deschidere.... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri