Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 12 Ianuarie, 2017 Daniel trebuie să facem schimb de țuică , a mea dacă o fierb ia foc ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 12 Ianuarie, 2017 Facem Sorine! Mie-mi convine... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 12 Ianuarie, 2017 colegilor. O seara minunata tuturor. Merg sa-mi duc catelul la , dupa care sa bucataresc ceva de...seara. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 12 Ianuarie, 2017 @Cornel C Mihailescu, ma bag si eu la bucatarie sa fac niste cartofi prajiti cu ochiuri, ca am ramas singur acasa si altceva nu prea stiu sa fac Si e frig afara sa ies pe undeva sa mananc Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 12 Ianuarie, 2017 Florin caș pane cu cartofi prăjiți și murături ...uauuuuu! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 12 Ianuarie, 2017 ! Vad ca toata lumea este nostalgica dupa gratare , pescuit si flori pe camp Eu ce sa mai spun , am mangaiat lansetele de 100 ori. Luna care vine fac revizie la motoarele de barca , le schimb curelele de transmisie, le schimb uleiul si le tin la caldura sa nu raceasca Pana atunci ma joc prin rulota Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 12 Ianuarie, 2017 @Sorin Leitoiu, sa fac o gluma ( care sper sa nu se adevereasca ), la voi acolo nu mai e mult si dupa ce se topeste zapada vine apa la voi in curti, nu tre sa mergi tu la balta @Ciurea Sorin, chiar am gasit niste cascaval pane in frigider, dar cred ca bag o bucata de carnat pe foc langa cartofii aia si ii sting cu niste pepene murat Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 12 Ianuarie, 2017 Daniel sigur o să schimbăm ceva bunătăți ce beau capetele încoronate ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 12 Ianuarie, 2017 (modificat) @Ursu Florin Spor la bucatareala. Eu sant bagat deja...pana la..........gat Hmmm, Sorin Ciurea . Bun schimb mai faceti voi pe acolo. Modificat 12 Ianuarie, 2017 de Cornel C Mihailescu Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 12 Ianuarie, 2017 Nu mai citesc in topicul asta, ca din cauza voastra iar mi se face foame... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 12 Ianuarie, 2017 (modificat) @Daniel P Daca aici ti se face foame ...nu-ti recomand sa treci si pe la ..Master-Chef Pffff...vad ca deja ai aruncat un ochi. Vezi tu ce-si face omul cu ...mana lui Modificat 12 Ianuarie, 2017 de Cornel C Mihailescu Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.987 Semnalează Publicat 12 Ianuarie, 2017 Posteste Daniel, ca vine ea vara si odata cu ea si Cornel in tara si il sechestram la tine si sa vezi potol pregatit la Mitzo Cotzo de el Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 12 Ianuarie, 2017 @mircea Eu cred ca face el cum face si nu ne vedem nici la anul... Parca-l vad ca o intinde iar cine stie pe unde, p-afara si noi va trebui sa ne multumim cu Letca Noua...Sper sa n-am dreptate... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 12 Ianuarie, 2017 Domnilor...intradevar am in cap sa dau o tura pe , , afara " de vreo....10-15 zile. Insa stau 2 luni in tara ...asa ca.......ne vedem la Letca noua. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 12 Ianuarie, 2017 , Pe maine domnilor. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 12 Ianuarie, 2017 va spun si eu... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 12 Ianuarie, 2017 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Liviu Tataru 531 Semnalează Publicat 12 Ianuarie, 2017 @Daniel P e buna si letca noua daca repetam cel putin figura de anul trecut!! Abia asteptam mai ales ca anul asta avem si noi cu ce! @Cornel C Mihailescu sper sa ne vedem macar acolo... De aci' nainte va spun si eu Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Liviu Tataru 531 Semnalează Publicat 13 Ianuarie, 2017 Buna dimi! Pe la noi s-a mai incalzit afara: decat -9grade, dar se anunta iar ger si zapada de luni!! Pofta mare la O zi faina sa aveti! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 13 Ianuarie, 2017 oameni buni! Si la noi s-a mai incalzit, doar -4 grade dimineata... în urmă cu 8 ore, Liviu Tataru a scris: @Daniel P e buna si letca noua daca repetam cel putin figura de anul trecut!! Abia asteptam mai ales ca anul asta avem si noi cu ce... Adica.... Sa inteleg ca v-ati luat rulota deja? Sau urmeaza? Cu siguranta anul asta va fi si mai frumos, o vom face si mai lata si de mai multe ori... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 13 Ianuarie, 2017 buna! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Liviu Tataru 531 Semnalează Publicat 13 Ianuarie, 2017 da, @Daniel P, maine revin cu detalii si poze De-abia asteptam "latimile", pt noi letca noua acum fiind o destinatie de vacanta, asa cum vulcanul poate deveni pt voi o destinatie. Usa noastra este tot timpul deschisa.... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 13 Ianuarie, 2017 Hai ca m-ai facut curios... Bravo, felicitari! Asteptam cu nerabdare maine detalii si poze... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 13 Ianuarie, 2017 buna! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 13 Ianuarie, 2017 ! Lucrurile vad ca intra in normal, Liviu face cumparaturi , Cornel gateste in continuare si ne creste noua colesterolul, unii fac tuica ...nu dau nume..vedeti lucrurile se aseaza incet incet cu tot frigul de afara, cei drept la mine nu sunt decat -6 grade dar este soare si nu bate vantul. O zi buna la toata lumea !! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri