Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 13 Ianuarie, 2017 Bună să vă fie dimineața, dragi colegi a nins și pe la noi 2cm și s-a oprit , când n-ai noroc la zăpadă n-ai și gata !O zi minunată să aveți ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Liviu Tataru 531 Semnalează Publicat 13 Ianuarie, 2017 @Sorin Leitoiu, daca acum este asa, iti dai seama cum a fi cand se mai incalzeste afara... S'apoi ne pregatim si noi de vremuri mai calde!! Ca anul trecut, am visat numai si am suferit in tacere... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 13 Ianuarie, 2017 Buna dimineataa si de la mine Ei bine in zona mea s-a mai incalzit. Acum sant vreo 6* C . O zi buna tuturor. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nicolae 262 Semnalează Publicat 13 Ianuarie, 2017 , azi călduț dar se pare ca(poate e o glumă )săptămâna viitoare iar o pun de-o deszapezire. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.987 Semnalează Publicat 13 Ianuarie, 2017 buna la amiaza si de la mine. Afara e soare, dar parca in casa e mai bine! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 13 Ianuarie, 2017 Va las acum, ma duc sa mai fac niste achizitii... Ne vedem mai tarziu... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 13 Ianuarie, 2017 Gata cu achizitiile pe ziua de azi... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 13 Ianuarie, 2017 Ziua buna! Eu am inceput weekendul mai devreme...am iesit la mall si m-am oprit la o ingheata naturala....! Daca tot e soare afara sa ma racoresc! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 13 Ianuarie, 2017 @Stefan P Sa ai pofta domnule la...inghetata. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ionescu 664 Semnalează Publicat 13 Ianuarie, 2017 Asta, pana la urma se muta la mine. Toti prietenii de pe FB se inghesuie sa-mi dea sfaturi cum as putea sa-l prind si sa-l pun la cratita; eu m-am mutat in natura ca s-o admir insa, nu ca s-o mananc ... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 13 Ianuarie, 2017 Foarte frumos... Mda...Nici eu nu cred ca as putea fi vanator... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.987 Semnalează Publicat 13 Ianuarie, 2017 @Radu Ionescu , ma bucur ca ai asa o gandire. Si eu iubesc pasarile si animalele si cu nici un chip nu le-as face rau. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 13 Ianuarie, 2017 (modificat) Seara bună dragi colegi, am un polei de mama focului și plouă , cei drept nu am avut zăpadă da-i dă ploaie ! Modificat 13 Ianuarie, 2017 de Ciurea Sorin Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 13 Ianuarie, 2017 oameni buni! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nicolae 262 Semnalează Publicat 13 Ianuarie, 2017 Dacă vine și la noi polei e vai și amar Radu dacă tot îți dă târcoale fazanelu aruncă-i și lui niște grăunte. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ionescu 664 Semnalează Publicat 13 Ianuarie, 2017 12 minute în urmă, Nicolae a scris: Radu dacă tot îți dă târcoale fazanelu aruncă-i și lui niște grăunte. Asa ma bate gandul, imi place cand ii vad pe aici. Sa gasesc un loc mai sus, sa nu-i vina chef catelului sa se joace cu el Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 13 Ianuarie, 2017 (modificat) Mai "frati rulotisti", vorba colegului @Daniel P, chiar nici nu-ti mai vine "sa intri pe aici" , ba frig, ba mancaruri alese si alte cele? Si eu care deocamdata sunt "singur acasa" dar nu in asta lume, nici frig cu multe grade in (- ) nu am, ce va pot spune altceva decat, sa aveti o seara faina alaturi de cei dragi voua! buna si sa ne-auzim cu bine! Modificat 13 Ianuarie, 2017 de Eugen David Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 13 Ianuarie, 2017 @Eugen David nu te plânge , că vine Sefa și să te văd eu atunci cum faci pe master seful bucatar ;când mai vi la Cj , hai și pe aici o seară să dăm mâna cu Bahus .Aștept ceva poze de la Marin cu bijuteria , zicea ca ai tu , postați sau trebuie să aștept până la vară?Toate cele bune ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 13 Ianuarie, 2017 (modificat) @Ciurea Sorin eu am postat ce am avut, nu pot inca sa postez si filmuletul, dar cand va fi disponibil @Alexandru Marin va pune el mai multe si elocvente imagini "de la fata locului"! Zic eu! Apropo, in vara, nu stiu inca perioada "te vom provoca si calca pe bataturi" la o intalnire la Tasnad! Am zis! Sa ne amintim de august 2016! Modificat 13 Ianuarie, 2017 de Eugen David Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 13 Ianuarie, 2017 Apropo, @Ciurea Sorin esti un bucatar inascut! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 13 Ianuarie, 2017 29 minute în urmă, Eugen David a scris: @Ciurea Sorin eu am postat ce am avut, nu pot inca sa postez si filmuletul, dar cand va fi disponibil @Alexandru Marin va pune el mai multe si elocvente imagini "de la fata locului"! Zic eu! Apropo, in vara, nu stiu inca perioada "te vom provoca si calca pe bataturi" la o intalnire la Tasnad! Am zis! Sa ne amintim de august 2016! Astea sunt momentele plăcute de care ne aducem aminte cu drag Eugen și sper că in asentimentul nostru este și Marin ! 11 minute în urmă, Eugen David a scris: Apropo, @Ciurea Sorin esti un bucatar inascut! Lasă, lasă ca a fost o COPRODUCȚIE ! Toți am contribuit la pregătirea mesei festive ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
George B 1.815 Semnalează Publicat 13 Ianuarie, 2017 (modificat) Buna seara, Asa cum am mentionat si in topicul dedicat, m.am intors de le rulota. Iar am lopatat, de poza cea cunoscuta a lui da Vinci, "Omul vetruvian", pare o gluma. De fapt si de drept, omul are mainile pana la glezne:):):) Modificat 13 Ianuarie, 2017 de George B Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 13 Ianuarie, 2017 (modificat) O seara minunata! Eu stau la caldurica si ma gandesc sa dau si eu o fuga la rulota sa vad in ce stare e. Am primit informatie ca nu are zapada multa pe ea, a spulberat-o vantul! Dar na... As vrea sa-i dau jos amortizorul si cupla si sa vad ce bataie am acolo! Dar poate se mai imbuneaza vremea! Ca imediat vine februarie si poate o scot iar la o plimbarica....poate pe Transalpina de data asta! In Parang! Modificat 13 Ianuarie, 2017 de Stefan P Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
George B 1.815 Semnalează Publicat 13 Ianuarie, 2017 Daca operatiunea va fi pusa in practica in week-end, dai un semn? Sunt foarte curios sa vad ce piese sunt pe acolo. Promit sa nu deranjez. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 13 Ianuarie, 2017 Ok Si eu sunt curios sa vad ce e pe acolo! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri