Nicolae 262 Semnalează Publicat 13 Ianuarie, 2017 Eu ma bag la Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 13 Ianuarie, 2017 @Nicolae Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
George B 1.815 Semnalează Publicat 13 Ianuarie, 2017 3 minute în urmă, Stefan P a scris: Ok Si eu sunt curios sa vad ce e pe acolo! Amortizorul, eu l.am schimbat fortuit. Acolo stiu care e treaba. Pastilele de frictiune nu le cunosc. Dar le dam noi de cap, ca-s facute tot de oameni:) Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 13 Ianuarie, 2017 Normal! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 13 Ianuarie, 2017 , o seara minunata va doresc. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.987 Semnalează Publicat 13 Ianuarie, 2017 Si eu va doresc o noapte linistita! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
George B 1.815 Semnalează Publicat 13 Ianuarie, 2017 2 minute în urmă, mircea a scris: Si eu va doresc o noapte linistita! Personal, imi doresc una AGITATA:) Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 13 Ianuarie, 2017 @George B Atunci....AGITATA sa fie. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.987 Semnalează Publicat 13 Ianuarie, 2017 @George B ??? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.987 Semnalează Publicat 13 Ianuarie, 2017 Din ciclul una pe zi : Intra unul intr-n bar si cere 3 cafele. Este servit, dar barmanul curios il intreaba pentru cine a comandat 3 cafele. Tipul raspunde: - Una pentru mine, una pentru tine si una pentru mata. Barmanul se enerveaza dar il lasa in pace. A doua zi se repeta scena. Barmanul nervos la culme pentruca s-a legat de mama lui, ii invineteste ochiul tipului cu un pumn bine plasat. A treia zi, intra tipul din nou in bar si comanda 2 cafele. Barmanul nervos, dar curios, il intreaba pentru cine sunt cafelele, la care tipul : - Una pentru mine si una pentru mata, ca tie nu-ti mai dau ca te agita! @George B, sper ca nu ai baut cafea in aceasta seara! Sper ca ati zambit un pic ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 13 Ianuarie, 2017 Pe maine dragi colegi. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 13 Ianuarie, 2017 a mai trecut o zi ....este momentul sa parcam . Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 13 Ianuarie, 2017 Ma bag si eu la Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 13 Ianuarie, 2017 Noapte bună comunitate ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
George B 1.815 Semnalează Publicat 14 Ianuarie, 2017 Dupa o noapte AGITATA, va spun Buna dimineata si va doresc un week-end minunat! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.987 Semnalează Publicat 14 Ianuarie, 2017 rulotisti si un weekend cat mai cald, ca afara sunt -10 grade Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Florin Andrei 2 Semnalează Publicat 14 Ianuarie, 2017 O zi faină. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nicolae 262 Semnalează Publicat 14 Ianuarie, 2017 , la - 3 grade cred ca trec la vestimentația de primăvară . O zi minunată! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 14 Ianuarie, 2017 tuturor! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 14 Ianuarie, 2017 ! Braila -4 grade , e sus pe cer deci activitati casnice la rulota. Incarcare baterie cu noul redresor de la Lidl, incalzire rulota , si cine stie, poate pica ceva Ozi buna tuturor ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 14 Ianuarie, 2017 Neata comunitate! Dupa cafea, dau o fuga pe la teren sa vedem cum stam cu noua zapada... S-aveti un week-end asa cum vi-l doriti! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 14 Ianuarie, 2017 Bună dimineața dragi colegi , am + 2, 4 *C afară nu este gram de zăpadă , dar e un cer plumburiu gata de ploaie;spor la meștereală și un Weekend fain să aveți ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Draniceanu 206 Semnalează Publicat 14 Ianuarie, 2017 dragi colegi! Un wekend calduros va doresc! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 14 Ianuarie, 2017 si un weekend minunat! La mine a curs streasina toata noaptea, e cald! Si o cafea! Mica!!! Asa la ibric si in cana de pamant! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 14 Ianuarie, 2017 (modificat) colegilor. O zi cat mai placuta domnilor.@Stefan P unde bei tu acea cafea minunata domne* ? Modificat 14 Ianuarie, 2017 de Cornel C Mihailescu Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri