Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 14 Ianuarie, 2017 tuturor! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 15 Ianuarie, 2017 La munca azi, incep cu o cafea... S-aveti o duminica frumoasa! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Razvan Marinescu 279 Semnalează Publicat 15 Ianuarie, 2017 O zi frumoasa va doresc ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 15 Ianuarie, 2017 Bună dimineața comunitate într-un Weekend mohorât ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 15 Ianuarie, 2017 buna dintr-o Craiova senina! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 15 Ianuarie, 2017 buna si Dumineca faina! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 15 Ianuarie, 2017 Neata neata! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nicolae 262 Semnalează Publicat 15 Ianuarie, 2017 să aveți o duminică frumoasă. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 15 Ianuarie, 2017 Neata buna si de la mine. Sant +6*C si soare O diminica superba va doresc. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Florin Andrei 2 Semnalează Publicat 15 Ianuarie, 2017 O duminica la munca. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 15 Ianuarie, 2017 (modificat) @Cornel C Mihailescu, ca la barosanii , stai la căldură + 6 *C , la mine ninge si e urât Cornel , nici de gătit nu-mi arde ! Cred că o slăninuță friptă cu ceapă și pâine prăjită , un cui de pălincă și un vin fiert la sfârșit -meniu de dietă ! Duminică plăcută la toată lumea ! Modificat 15 Ianuarie, 2017 de Ciurea Sorin Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 15 Ianuarie, 2017 de la Letca de la Radu unde am onorat o invitatie la un gratarel cu pastrama ciobaneasca si o tuica fiarta! E zi frumoasa, calduroasa si cu soare! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.987 Semnalează Publicat 15 Ianuarie, 2017 Se pare ca avem o duminica foarte frumoasa si calduroasa +6 grade. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 15 Ianuarie, 2017 @Ciurea Sorin Acum sant + 14*C. Sa ai pofta ca tare bun mai e meniul tau de ...dieta. Stefan P. Pofta buna si disstractie cat mai placuta . Saluta-i si pe ceilalti din partea mea. si o duminica minunata va doresc. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 15 Ianuarie, 2017 Multumim! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 15 Ianuarie, 2017 am ajuns acasa pe o ceata de.....!!!! Dar sus pe cer se vedea cerul instelat! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 15 Ianuarie, 2017 Pe maine! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 15 Ianuarie, 2017 si din partea mea. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 15 Ianuarie, 2017 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Florin Andrei 2 Semnalează Publicat 16 Ianuarie, 2017 Buna dimineata. Va doresc o săptămână usoara. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Adrian 509 Semnalează Publicat 16 Ianuarie, 2017 O dimineață excelentă și numai de bine să auzim. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 16 Ianuarie, 2017 buna tuturor! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 16 Ianuarie, 2017 O zi buna ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nicolae 262 Semnalează Publicat 16 Ianuarie, 2017 , Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 16 Ianuarie, 2017 Neata buna si de la mine domnilor. Va doresc o zi minunata si o saptamana superba. Eu...o iau de lunea cu mecanicul. Vreau sa pun cat de cat la punct masina. Vorba aia romaneasca vara faci sanie si ...iarna repari masina Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri