Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 19 Ianuarie, 2017 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Dull 62 Semnalează Publicat 19 Ianuarie, 2017 Neata Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 19 Ianuarie, 2017 buna! Frig la Brasov -14 grade. Am venit sa montez carligul pe masina, am de asteptat cam 2 ore. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Adrian 509 Semnalează Publicat 19 Ianuarie, 2017 Bună dimineața, și la Ploiești e destul de frig, o zi buna tuturor . Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 19 Ianuarie, 2017 buna! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 19 Ianuarie, 2017 La Braila -2 grade , as putea spune ca este soare , e bine in general. Ma duc sa schimb uleiul la masina dupa care mi-am propus sa mai surubaresc prin garaj Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nicolae 262 Semnalează Publicat 19 Ianuarie, 2017 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 19 Ianuarie, 2017 buna si de la mine.. Frig domne" ...frig. Doar - 3*C , am inghetat fratilor. O zi buna tuturor. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nicolae 262 Semnalează Publicat 19 Ianuarie, 2017 Noi deja suntem căliți Cornele, așteptăm adevăratele geruri cu -20 grade Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 19 Ianuarie, 2017 Brrrr, am vazut si eu pe la tv la stiri ce , , frigaranie " este in tara. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Dull 62 Semnalează Publicat 19 Ianuarie, 2017 Si la vara ce o sa mai vrem racoare. Au fost altadata ierni adevarate cu saptamanile nu ce avem acum cateva zile Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 19 Ianuarie, 2017 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Bogdan Ploiesteanu 17 Semnalează Publicat 19 Ianuarie, 2017 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.987 Semnalează Publicat 19 Ianuarie, 2017 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ionescu 664 Semnalează Publicat 19 Ianuarie, 2017 Salutari si din partea mea. Nu puteam sa nu-i filmez: Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 19 Ianuarie, 2017 Foarte frumos @Radu Ionescu, esti cu ochii pe ei... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ionescu 664 Semnalează Publicat 19 Ianuarie, 2017 nu o fac intentionat, sunt la 10m de geamurile mele Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ionescu 664 Semnalează Publicat 19 Ianuarie, 2017 Urecheatu' cu sotia: Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.987 Semnalează Publicat 19 Ianuarie, 2017 Eu propun sa deschizi o gradina zoo! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ionescu 664 Semnalează Publicat 19 Ianuarie, 2017 (modificat) pai era deschisa, se pare, dinainte sa vin eu. M-am mutat eu in gradina zoo Modificat 19 Ianuarie, 2017 de Radu Ionescu Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
George B 1.815 Semnalează Publicat 19 Ianuarie, 2017 Pune-le ceva seminte fazanilor. Caprioarele si iepurii gasesc ce sa manance, dat fazaniilor le este tare greu pe zapada. In plus consuma mai multa energie pt incalzire si au nevoie de un aport caloric mai ridicat. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 19 Ianuarie, 2017 @Radu Ionescu Nu mai e vreun teren pe acolo sa-mi mut si eu casa ???? Ca prea e frumos si natural. Eu care sant un nebun dupa animale , am avut iepurasi chiar si in apartament. Nu mai zic de...pisici, catel, pesti, papagal ( cu mine 2 ) Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ionescu 664 Semnalează Publicat 19 Ianuarie, 2017 9 minute în urmă, Cornel C Mihailescu a scris: @Radu Ionescu Nu mai e vreun teren pe acolo sa-mi mut si eu casa ???? Ca prea e frumos si natural. Eu care sant un nebun dupa animale , am avut iepurasi chiar si in apartament. Nu mai zic de...pisici, catel, pesti, papagal ( cu mine 2 ) Sunt terenuri destule, au luat oamenii si a venit zgribuleala asta de nu s-a mai construit mai nimic. Am tot ce povestesti acolo, mai putin pisici. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.987 Semnalează Publicat 19 Ianuarie, 2017 Iubesc animalele, am avut si eu de toate, dar nu cred ca m-as mai angaja sa ma ocup de ele. O singura exceptie as face pentru ghemul ala de blana, din poza de mai sus , care face Ham, ham! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Liviu Tataru 531 Semnalează Publicat 19 Ianuarie, 2017 @Ursu Florin ai rezolvat cu carligul??? @Radu Ionescu baga seminte in fazani, ca cine stie....??? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri