Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 19 Ianuarie, 2017 buna! Se lasa gerul la noapte si am vazut ca urmatoarele 2-3 nopti vor fi excesiv de geroase... Motiv pentru care si fiind liber, m-am ambitionat sa le petrec in rulota la Letca Noua .. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 19 Ianuarie, 2017 celor prezenti si celor care urmeaza sa acceseze aceasta sectiune! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.987 Semnalează Publicat 19 Ianuarie, 2017 @Daniel P, eu sugerez ca din 2 in 2 ore sa ne dai cate un mesaj, ca sa dormim linistiti stiind ca nu te-ai refrigerat! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Dull 62 Semnalează Publicat 19 Ianuarie, 2017 5 minute în urmă, Daniel P a scris: buna! Se lasa gerul la noapte si am vazut ca urmatoarele 2-3 nopti vor fi excesiv de geroase... Motiv pentru care si fiind liber, m-am ambitionat sa le petrec in rulota la Letca Noua .. tuica sa fie si gaz in butelie Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 19 Ianuarie, 2017 Multumesc de grija @mircea , dar nu promit... Cred ca o sa cam fiu ocupat cu una-alta si s-ar putea sa uit... . Avem si tuica si gaz @Dull... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Dull 62 Semnalează Publicat 19 Ianuarie, 2017 Atunci nu sunt probleme, iar dimineata la micul dejun niste varza acra Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 19 Ianuarie, 2017 Sper sa nu fie nevoie... Mai bine o palinca, paine prajita si slanina, suna mai bine... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.987 Semnalează Publicat 19 Ianuarie, 2017 @Daniel P eu stiu ca aveti de toate, totusi preventiv, luati asta si de la mine : Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 19 Ianuarie, 2017 @mircea, am bagat-o in playlist... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Liviu Tataru 531 Semnalează Publicat 19 Ianuarie, 2017 @Daniel P subscriu si eu la ce a zis @mircea!! Cate un mesaj asa din cand in cand.... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 19 Ianuarie, 2017 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 19 Ianuarie, 2017 colegilor. Acum am facut , , ochisori " si eu. servesc o . O seara frumoasa tuturor. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.987 Semnalează Publicat 19 Ianuarie, 2017 @Sorin Leitoiu, buna seara si nu, nu deranjezi deloc. Doar ca ar trebui sa scoti si tu de pe cap palaria aia de jmecher! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.987 Semnalează Publicat 19 Ianuarie, 2017 Va doresc o seara frumoasa si o noapte linistita. Din ciclul: una pe zi, va ofer aceasta piesa, care o sa va placa, in mod sigur. DA MUZICA MAI TARE!Hotel California Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 19 Ianuarie, 2017 în urmă cu 5 ore, Liviu Tataru a scris: @Ursu Florin ai rezolvat cu carligul??? Da, este sus pe masina Maine ii fac proba Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 19 Ianuarie, 2017 Pe maine! tuturor! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Liviu Tataru 531 Semnalează Publicat 19 Ianuarie, 2017 dragilor!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 19 Ianuarie, 2017 Noapte buna si de la mine dragi colegi. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Florin Andrei 2 Semnalează Publicat 20 Ianuarie, 2017 Cam ger in dimineata asta. Hai cu week-end.ul. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 20 Ianuarie, 2017 Week-end placut tuturor, chiar daca e cam geros! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Liviu Tataru 531 Semnalează Publicat 20 Ianuarie, 2017 Buna dimi si de la noi! Prin zona termometrele arata -15grade Frig dom'le, frig... O zi buna sa aveti!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Razvan Marinescu 279 Semnalează Publicat 20 Ianuarie, 2017 O zi buna! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Dull 62 Semnalează Publicat 20 Ianuarie, 2017 Buna dimineata. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 20 Ianuarie, 2017 Bună dimineața dragi colegi , senin dar frig pe la mine -13, 5*C , o zi faină vă doresc ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 20 Ianuarie, 2017 buna tuturor! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri