Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 20 Ianuarie, 2017 colegi, -16 grade la Brasov, dau fuga sa dezghet bazinul de apa de la WC pentru ca la ultima iesire a ramas ceva apa in el. Pe la ora 5 agat rulota de masina si plec la plimbare Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 20 Ianuarie, 2017 Florine! Foarte rau ca ai pus apa in bazinul de la WC, in loc de solute pentru parbriz de iarna si ai mai si lasat-o acolo... Foarte bine ca agati rulota si pleci la plimbare! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 20 Ianuarie, 2017 Sa fie bine ca sa nu fie rau! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 20 Ianuarie, 2017 Si eu, abia astept sa iasa sotia diseara de la serviciu si s-o intindem la teren... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Dull 62 Semnalează Publicat 20 Ianuarie, 2017 Apropo de solutia de parbriz, am luat o solutie dintr un supermarket si a inghetat in bidon. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 20 Ianuarie, 2017 Am mai auzit ...Cele la bidon de 5 L si care scrie pe ele ca rezista la -20, parerea mea e ca te poti baza pe ele pana la vreo -5, poate -10 grade, mai jos de atat cred ca nu rezista... Eu am cumparat ceva pe care scrie ca rezista la -35 si deocamdata nu a inghetat... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.987 Semnalează Publicat 20 Ianuarie, 2017 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 20 Ianuarie, 2017 colegilor. Observ ca aveti niste ...temperaturi asa pe , , barosaneala " La mine azi este mai cald , deja la ora asta se inregistreaza + 8*C. Un week-end minunat domnilor. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.987 Semnalează Publicat 20 Ianuarie, 2017 @Cornel C Mihailescu , Imi pare rau sa spun, dar la tine nu e iarna. La noi e iarna adevarata, cu zapada si frig, asa ca in povesti si de pe vremea bunicilor. Ne bucuram de iarna si o cinstim cum se cuvine (cu vin si tuica fiarta) Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 20 Ianuarie, 2017 @mircea Mai da semne de iarna si pe aici. Intradevar foarte rar. D e exemplu in 9 ani aici am vazzut zapada de doar 2 ori...si atunci pentru cateva ore sa zic asa. Anul asta temperatura a ajuns la minima de -7 *C.( gerul Bobotezei aici ) In rest temperatura oscileaza iarna in jurul a 3* C. ( +, , - ) Dragi colegi , Oare aveti idee de ce nu pot pune o aadresa Google aici pe forum cu ...copy- paste ??? Priviti cum imi apare in postare. ?????? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 20 Ianuarie, 2017 Apare astfel deoarece nu esti autorul proiectului API si acel proiect a fost sters. Uite ce am gasit in codul respectiv: "This API project may have been deleted." Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 20 Ianuarie, 2017 în urmă cu 2 ore, Daniel P a scris: Florine! Foarte rau ca ai pus apa in bazinul de la WC, in loc de solute pentru parbriz de iarna si ai mai si lasat-o acolo... Foarte bine ca agati rulota si pleci la plimbare! Ce sa ii fac Daniele, e prima iarna ca rulotist. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 20 Ianuarie, 2017 @Viorel Si in cazul asta ce pot face ca sa pot posta de pe Google ??? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 20 Ianuarie, 2017 Pune link de exemplu ca sa vad, sa stim pe ce discutam. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 20 Ianuarie, 2017 Ok. Pun un link. Cam asa imi arata . cand vreau sa postez pe forum o adresa de pe Google Maps. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 20 Ianuarie, 2017 Da am vazut. Stai sa vad ce pot face. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 20 Ianuarie, 2017 Gata am setat sa apara. Trebuia sa adaug ceva in pagina de administrare, iar acum este totul ok. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 20 Ianuarie, 2017 Perfect, multumesc mult @Viorel Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 20 Ianuarie, 2017 Cu placere! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 20 Ianuarie, 2017 Pfuuu gata, 2 ore mi-a luat sa dezghet bazinul de la WC. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nicolae 262 Semnalează Publicat 20 Ianuarie, 2017 , am ajuns și eu acasă după o zi de muncă, dar până miercuri odihna Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 20 Ianuarie, 2017 colegilor. O seara frumoasa tuturor. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 20 Ianuarie, 2017 15 minute în urmă, Cornel C Mihailescu a scris: colegilor. O seara frumoasa tuturor. Cornel , seara bună pe la tine , ce zici ca mai faci ? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 20 Ianuarie, 2017 @Ciurea Sorin Pai..ce sa mai zic.!!! Am mancat de seara si acum ma uit pe net un pic... Ma pregatesc de munca si mai nimic deosebit. Rutina de zi cu zi. Nu ca , , altii " prin Austria..... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 20 Ianuarie, 2017 dragi colegi. Eu am aranjat tot pe aici pe unde am campat. De acum pregatesc niste paste milaneze si beau niste pahare cu vin. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri