Mircea 4.987 Semnalează Publicat 22 Ianuarie, 2017 @Daniel Radu , ne dorim foarte tare ca in aceasta vara sa ajungem in zona de vest a frumoasei noastre tari unde sunt enorm de multe lucruri deosebite de vazut si mai mult ca sigur vom vizita Timisoara, Vom anunta din timp si daca vei fi prin zona, ne vom intalni la o cafea. Fii cu ochii pe topicul pe care il deschid saptamana care vine si astept sugestii de la tine. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 22 Ianuarie, 2017 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Bogdan Ploiesteanu 17 Semnalează Publicat 22 Ianuarie, 2017 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 23 Ianuarie, 2017 Si un inceput de saptamana asa cum vi-l doriti! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.987 Semnalează Publicat 23 Ianuarie, 2017 rulotisti! Si noi va dorim o saptamana excelenta! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Adrian 509 Semnalează Publicat 23 Ianuarie, 2017 Și eu va doresc doresc o dimineață excelentă și o săptămână de vis. V-am lăsat, am fost schimbul 3si mă duc la . Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 23 Ianuarie, 2017 dragi colegi! O zi de luni si o saptamana frumoasa va doresc tuturor! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 23 Ianuarie, 2017 ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 23 Ianuarie, 2017 Neata buna si de la mine. Ploua usor si sant vreo...5*C. O saptamana cat mai reusita . Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 23 Ianuarie, 2017 Bună dimineața comunitate ! Senin, soare dar ff.frig la noi , zice Busu că se face iar frig la -20*C pe joi , o săptămână faină să aveți ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel Radu 26 Semnalează Publicat 23 Ianuarie, 2017 Buna dimineata tuturor! Va doresc o zi cu spor! Pofta la cafea! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nicolae 262 Semnalează Publicat 23 Ianuarie, 2017 , de azi dimineață ma afum , pregătesc pentru ieșirea din februarie niște pește(cunoscătorii și ) Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 23 Ianuarie, 2017 @Nicolae Doar ce am scapat si eu de , , fumaraie " . Am afumat niste pulpa de porc si deasemenea cateva bucati de piept de porc.. O bunatate domne* ..nu gluma. Spor la treaba si ...pofta mare la bunatatile ce le faci. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nicolae 262 Semnalează Publicat 23 Ianuarie, 2017 Mulțumesc Cornel, poftă mare și ție la bunătățile pregătite Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 23 Ianuarie, 2017 colegilor. O seara minunata va doresc. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 23 Ianuarie, 2017 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 23 Ianuarie, 2017 Auuuu, @Ciurea Sorin Pai cum asa dom, le ??? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 23 Ianuarie, 2017 Asta e Cornel se intampla si la case mai mari! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 23 Ianuarie, 2017 Ufff, imi pare nespus de rau. Si cat stai in gips ??? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 23 Ianuarie, 2017 (modificat) buna la toti colegii, am comis-o am luat o tranta pe gheta si mi-am fracturat mana dreapta, deci vrei nu vrei o luna concediu obligat ! Modificat 23 Ianuarie, 2017 de Ciurea Sorin Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 23 Ianuarie, 2017 Naspa ! Se mai intampla, ce sa faci...Sanatate Sorine! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 23 Ianuarie, 2017 14 minute în urmă, Cornel C Mihailescu a scris: Ufff, imi pare nespus de rau. Si cat stai in gips ??? de la 1 la 3 luni depinde de os! Multumesc Daniel ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 23 Ianuarie, 2017 Fir-ar sa fie de necaz.......... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.987 Semnalează Publicat 23 Ianuarie, 2017 O seara linistita si o noapte cu vise frumoase! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 23 Ianuarie, 2017 Imi pare rau de cele intamplate @Ciurea Sorin Multa sanatate! Este rau, mai ales ca este mana dreapta Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri