Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 23 Ianuarie, 2017 (modificat) Ai dreptate Cornel dar asta e necazul nu te intrabă când vine ! Mulțumesc Viorel , o să treacă și asta !Și ca să fac haz de necaz , acum chiar am tras pe dreapta ! Modificat 23 Ianuarie, 2017 de Ciurea Sorin Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.987 Semnalează Publicat 23 Ianuarie, 2017 @Ciurea Sorin, insanatosire grabnica. Vezi ca vine primavara, se deschide sezonul rulotistic si te vrem in mijlocul nostru! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 23 Ianuarie, 2017 3 minute în urmă, mircea a scris: @Ciurea Sorin, insanatosire grabnica. Vezi ca vine primavara, se deschide sezonul rulotistic si te vrem in mijlocul nostru! Mulțumesc Mircea , sigur și de o lipesc cu adeziv și tot vin mai ales că vreau să înmânez premiul de la imn PERSONAL ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.987 Semnalează Publicat 23 Ianuarie, 2017 @Ciurea Sorin Una pe zi , cu dedicatie pentru Sorin, sa-i treaca durerea la mana ca so grabit syo cazut pe ghiata :Ardelenii or zâs: ”Festina lente...”” „Am fi fo' ajunsă gyepartye cu ştyiinţa dacă particulele astea elementare nu să mişcau aşe iutye. No, îi fortye clar că viteza nu îi o soluţie! Nu vegyeţ'că până şi secolu' vitezii o trecut? Ii clar că viteza asta nu era făcută să ţînă!” Astronomii ardeleni au stabilit de ce lumina unei stele face mii de ani până la noi: Nu să grăbeştye. Fotonii îs particule în toată firea, ar putea străbate mii de ani lumină într-o clipită, dar îşi spun şi ei: "no, dyi ce atâta grabă?" Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nicolae 262 Semnalează Publicat 23 Ianuarie, 2017 , revin cu poze de la "munca"de peste zi Multă sănătate Sorin și însănătoșire grabnică Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 23 Ianuarie, 2017 Frumos si apetisant! Poate nu bagi cativa in traista pentru intalnirea din februarie! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nicolae 262 Semnalează Publicat 23 Ianuarie, 2017 Bineînțeles , ca știu ca nu dau greș cu ei Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 23 Ianuarie, 2017 1 minut în urmă, Nicolae a scris: Bineînțeles , ca știu ca nu dau greș cu ei belea Nicolae , după cum arată cred ca sunt delicioși ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nicolae 262 Semnalează Publicat 23 Ianuarie, 2017 Nu pot să-i laud eu Sorin, las colegii să-i aprecieze Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 23 Ianuarie, 2017 dragi colegi, pe maine! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 23 Ianuarie, 2017 In ultima ora, Nicolae a scris: , revin cu poze de la "munca"de peste zi Multă sănătate Sorin și însănătoșire grabnică Asta merge stins cu un vin alb de Cotnari de la mama lui Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nicolae 262 Semnalează Publicat 23 Ianuarie, 2017 Asa e Florin Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 23 Ianuarie, 2017 Pai ce sa zic, eu aduc vinul atunci Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Adrian 509 Semnalează Publicat 24 Ianuarie, 2017 buna sa aveti, mult spor in tot ce faceti... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 24 Ianuarie, 2017 de ziua Unirii Principatelor, pe care o sarbatoresc prin munca! Si ca sa fie bine, sa nu fie rau, am inceput cu o cafea... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Adrian 509 Semnalează Publicat 24 Ianuarie, 2017 Salut @Daniel P, ai dreptate, MULTI ANI ROMÂNIA, LA MULTI ANI CU SĂNĂTATE FORUM RULOTE! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 24 Ianuarie, 2017 tuturor si sa ne unim gandurile bune astazi, 24 ianuarie! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 24 Ianuarie, 2017 Bună dimineața dragi colegi, la mulți ani România , la mulți ani tuturor romanilor de ziua unirii și de ce nu la mulți ani rulotiști români , la mulți ani forum rulote , mulți , mulți ani înainte ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.647 Semnalează Publicat 24 Ianuarie, 2017 La multi ani si din partea mea Romaniei si cetatenilor romani, oriunde s-ar afla! Traiasca Romania dodoloata! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 24 Ianuarie, 2017 @Ciurea Sorin te-am sunat aseara si nu ai raspuns. Astept un apel din partea ta cand ai timp. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
George B 1.815 Semnalează Publicat 24 Ianuarie, 2017 WiFi-ul a cazut in timp ce scriam ceva pe Forum Rulote. Mi-am dat seama imediat ca vecinul nu si-a platit factura la Net. Ce nemernic! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 24 Ianuarie, 2017 16 minute în urmă, George B a scris: WiFi-ul a cazut in timp ce scriam ceva pe Forum Rulote. Mi-am dat seama imediat ca vecinul nu si-a platit factura la Net. Ce nemernic! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Liviu Tataru 531 Semnalează Publicat 24 Ianuarie, 2017 Buna dimi si La Multi Ani Romania si de la noi!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 24 Ianuarie, 2017 Romanilor de pretutindeni. La Multi Ani Romania . Eu cred ca tuturor celor plecati din tara le bat inimile cu gandul la tarisoara lor . Eu cand aud imnul tarii mele ROMANIA lacrimez si se face pielea de gaina pe mine. O zi minunata dragi Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.987 Semnalează Publicat 24 Ianuarie, 2017 Tocmai am aterizat si noi la cuibusorul de langa Ploiesti si uram tuturor romanilor si in special colegilor nostri rulotisti un calduros ;LA MULTI ANI! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri