Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 26 Ianuarie, 2017 Somn usor dragi colegi Eu !!! fuguta la munca. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 26 Ianuarie, 2017 Noapte faina! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 27 Ianuarie, 2017 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
George B 1.815 Semnalează Publicat 27 Ianuarie, 2017 O zi calduroasa. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 27 Ianuarie, 2017 Ger serios in dimineata asta! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Florin Andrei 2 Semnalează Publicat 27 Ianuarie, 2017 -1o*c arata termometrul meu de la geam. zi faină Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.987 Semnalează Publicat 27 Ianuarie, 2017 Si la Ploiesti, ne laudam cu -11 grade. O zi calda in suflete! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 27 Ianuarie, 2017 La Braila este , afara -10 grade O zi buna la toata lumea! Hai vara hai Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 27 Ianuarie, 2017 Bună dimineața dragi rulotiști , frig și ceață de-o tai cu cuțitul , groasă , groasă , o zi frumoasă vă doresc ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Bogdan Ploiesteanu 17 Semnalează Publicat 27 Ianuarie, 2017 sisi PLoiesti frig, dar cu mult soare! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 27 Ianuarie, 2017 placuta! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 27 Ianuarie, 2017 (modificat) , buna de la Calan! Destul de frig, acum -9° Modificat 27 Ianuarie, 2017 de Eugen David Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 27 Ianuarie, 2017 colegilor. Destul de cald pentru ora asta 9*C, dar...ploua usor. Savurez si fuguta la mecanic pentru montarea instalatiei GPL pe masina. O zi minunata va doresc dragi colegi. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 27 Ianuarie, 2017 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nicolae 262 Semnalează Publicat 27 Ianuarie, 2017 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 27 Ianuarie, 2017 Zi buna. Eu umblu sa vad de o drujba hosqvarna sa o bag in dotarea rulotei ca tare mai e necesara! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nicolae 262 Semnalează Publicat 27 Ianuarie, 2017 Spor la achiziție Ștefan Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 27 Ianuarie, 2017 Merciii @Nicolae, dar se tine bine la pret! Dar daca tot dau un ban sa nu fie chinezarie si daca o fi sa se defecteze sa am de unde lua piese! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 27 Ianuarie, 2017 10 minute în urmă, Stefan P a scris: Merciii @Nicolae, dar se tine bine la pret! Dar daca tot dau un ban sa nu fie chinezarie si daca o fi sa se defecteze sa am de unde lua piese! Salutare Stefan să nu cumperi mare , undeva 150-180 , sfatul meu este sa te orientezi dupa STIHL sunt un pic mai de anduranță, dar dacă-ți place Husqvarna merge si asta ! Eu am schimbat una H care s-a defectat în garanție cu S +diferență ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nicolae 262 Semnalează Publicat 27 Ianuarie, 2017 dragi. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 27 Ianuarie, 2017 Noapte buna si din partea mea Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 27 Ianuarie, 2017 dragi colegi! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 27 Ianuarie, 2017 si ... Gata, tragem pe dreapta ca vine week-endul si ne prinde obositi... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 27 Ianuarie, 2017 Noapte bună , o seară liniștită ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 27 Ianuarie, 2017 Noapte buna! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri