Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 27 Ianuarie, 2017 Fac si eu ca voi ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Florin Andrei 2 Semnalează Publicat 28 Ianuarie, 2017 A trecut noaptea cam repede. week-end fain Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 28 Ianuarie, 2017 buna! Si cu o pofta matinala a unei Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 28 Ianuarie, 2017 Week-end placut tuturor! Al meu sigur va fi ca ma duc la teren si mesteresc la rulote... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Liviu Tataru 531 Semnalează Publicat 28 Ianuarie, 2017 la toata lumea!! Pofta mare la ! Weekend placut la toti!! @Daniel P spor la treaba!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 28 Ianuarie, 2017 Bună dimineața dragi colegi , să fie un Weekend plăcut pentru toți, mai cu meștereală- spor la lucru @Daniel P, mai cu plimbări sau shoppingul de weekend , mai cu roboteală pe lângă casă ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 28 Ianuarie, 2017 ! O zi buna si cat mai linistita, spor la treaba unora, odihna placuta altorasi mie la fel stimati colegi Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 28 Ianuarie, 2017 buna si de la mine. Un week-end minunat tuturor. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 28 Ianuarie, 2017 Neata ! Weekend asa cum va doriti! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.647 Semnalează Publicat 28 Ianuarie, 2017 O zi frumoasa doresc colegilor nostri si un weekend pe masura!. La mine la Ploiesti a iesit soarele si ma duc sa "rulotesc" un pic Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 28 Ianuarie, 2017 O seara frumoasa! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 28 Ianuarie, 2017 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nicolae 262 Semnalează Publicat 28 Ianuarie, 2017 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 28 Ianuarie, 2017 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 28 Ianuarie, 2017 Get Latitude and Longitude Poate ajuta pe colegi in a gasi coordonatele lat/longitudine . Dupa ce dai o cautare pe un oras si iti apare pe harta, se poate face clic unde doresti mai exact si iti da coordonatele. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 28 Ianuarie, 2017 buna ! Ce fac baietii? M-am retras si eu in rulota la caldura, ca afara sunt deja -10 grade la ora asta... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 28 Ianuarie, 2017 S-a facut un update pe server si nu am fost online 20 de minute Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 28 Ianuarie, 2017 Noapte buna colegi !!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 28 Ianuarie, 2017 13 minute în urmă, Viorel a scris: S-a facut un update pe server si nu am fost online 20 de minute Am vazut...bine ca a trecut si e ok acum... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 28 Ianuarie, 2017 Foarte de treaba cei de la server, fiindca au raspuns imediat la tichet. Ma bag la Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 28 Ianuarie, 2017 Si eu... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 29 Ianuarie, 2017 buna! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 29 Ianuarie, 2017 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 29 Ianuarie, 2017 ! Ce fac colegii ??? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 29 Ianuarie, 2017 si o duminica frumoasa! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri