Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 30 Ianuarie, 2017 colegilor. O saptamana frumoasa si calduroasa va doresc. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nicolae 262 Semnalează Publicat 30 Ianuarie, 2017 , o săptămână usoară va doresc. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 30 Ianuarie, 2017 @mircea Citeste te rog mesajele private. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.987 Semnalează Publicat 30 Ianuarie, 2017 Din ciclul una pe zi : - Am auzit că ai început să înveţi limba latină – Am început, dar nu prea merge – Cum aşa? – Încearcă şi dumneata să pronunţi, de pildă, MDCCCIV !!!rulotisti si sa aveti o noapte linistita! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 30 Ianuarie, 2017 buna! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 30 Ianuarie, 2017 Bună să vă fie seara la toți colegii ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 30 Ianuarie, 2017 Am avut o zi groaznica , am ramas in pana de 2 ori cu motorul la masina, am ramas intr-o vale in Vrancea blocat si nu puteam urca pe gheata, nu am putut sa pun lanturile la roti........acum urmeaza multe cuvinte triviale............sunt rupt de obosit , am venit cu hainele pline de noroi cum m-am tabarcit cu rotile asa ca maine nu fac NIMIC .Acum ma duc la zic eu Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 30 Ianuarie, 2017 Ai inceput bine saptamana Sorine, vezi sa n-o tii asa pana duminica... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nicolae 262 Semnalează Publicat 30 Ianuarie, 2017 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 30 Ianuarie, 2017 va spun si eu! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 30 Ianuarie, 2017 Gata și eu trag pe dreapta , noapte bună , liniștită și servici ușor celor ce muncesc ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 30 Ianuarie, 2017 si eu...! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Liviu Tataru 531 Semnalează Publicat 31 Ianuarie, 2017 Pofta mare la ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Florin Andrei 2 Semnalează Publicat 31 Ianuarie, 2017 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 31 Ianuarie, 2017 va zic si eu! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nicolae 262 Semnalează Publicat 31 Ianuarie, 2017 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 31 Ianuarie, 2017 O dimineață friguroasă în continuare pe la noi -9, 8*C , iarna asta nu se lasă dusă de pe la noi, o zi faină vă doresc ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 31 Ianuarie, 2017 Buna dimi! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 31 Ianuarie, 2017 buna si de la mine. Astazi se anunta mai cald si la mine. In jur de 15-16*C. O zi minunata tuturor va doresc. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Razvan Marinescu 279 Semnalează Publicat 31 Ianuarie, 2017 O zi buna ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 31 Ianuarie, 2017 ! La Braila cam frigulet - 10 grade . Este dar are multi dinti se pare Hai sa nu fiu carcotas , , o zi buna "! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.987 Semnalează Publicat 31 Ianuarie, 2017 Mama, ce matinali sunt rulotistii nostri! Cu spor la munca plecam / weekendul il asteptam! O zi buna la toata lumea! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 31 Ianuarie, 2017 colegilor! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 31 Ianuarie, 2017 Asa cum a spus si , , Busu " temperatura a ajuns la + 16*C. O dupamiaza placuta tuturor. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 31 Ianuarie, 2017 ! Bine sanatosi ?? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri