Mircea 4.987 Semnalează Publicat 2 Februarie, 2017 si o noapte linistita sa va alinte! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 2 Februarie, 2017 14 minute în urmă, Ciurea Sorin a scris: Salut @Daniel P am discutat cu colegul Ilie , am reușit și l-am ajutat cu ceea ce a dorit dar pe când m-a întrebat cum să pună nr de tel in semnătură nu am mai știut, l-am rugat să apeleze la tine sper ca nu am deranjat ?Mulțumesc de ajutor și să ne vedem cât mai curând cu bine ! Salut Sorine, Am vorbit si rezolvat... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 2 Februarie, 2017 Oameni buni. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
George B 1.815 Semnalează Publicat 2 Februarie, 2017 Inca o seara in frig in piata! Pe o pancarta a unui protestatar scrie: "Sunt aici pentru ca tu nu ai votat". Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 2 Februarie, 2017 Vă doresc o seară liniștită ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 2 Februarie, 2017 Asemenea @Ciurea Sorin si la toti colegii noapte faina! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 2 Februarie, 2017 "Dragnea merge sa consulte o ghicitoare. Ghicitoarea închide ochii si îi spune : - Va vad trecând pe un bulevard foarte mare, într-o masina decapotabila si lumea strigând de bucurie. dragnea zâmbeste si o întreaba : - Deci multimea este fericita ? - Da, ca niciodata ! - Si oamenii alearga dupa …masina ? - Da, alearga în jurul masinii, ca nebunii. Politiei îi este foarte dificil sa faca loc masinii. - Sunt si oameni care poarta drapele ? - Da, drapele si bannere cu cuvinte de speranta pentru un viitor mai bun. - Chiar asa ? Si oamenii striga, cânta ? - Da, oamenii striga fraze de speranta : “Oh! De-acum încolo totul va fi mai bine !!!” Poporul este în sarbatoare. - Si eu, eu cum reactionez la toate astea ? - Nu pot sa vad ! Cosciugul este inchis." Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 2 Februarie, 2017 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nicolae 262 Semnalează Publicat 2 Februarie, 2017 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 2 Februarie, 2017 Noapte buna si de la mine Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 2 Februarie, 2017 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 3 Februarie, 2017 !!hai ca-i vineri .....! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 3 Februarie, 2017 oameni buni! O zi scurta la servici celor care lucreaza, ca vine week-endul! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 3 Februarie, 2017 buna! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.647 Semnalează Publicat 3 Februarie, 2017 Buna dimineata! este inca fierbinte Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 3 Februarie, 2017 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 3 Februarie, 2017 Bună dimineața comunitate ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Liviu Tataru 531 Semnalează Publicat 3 Februarie, 2017 comunitate!!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 3 Februarie, 2017 buna si din partea mea domnilor. O zi buna si calduroasa va doresc. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.647 Semnalează Publicat 3 Februarie, 2017 Ce frumos e sa te trezesti dimineata, sa intri pe forum si sa fii intampinat de urarile colegilor si prietenilor. Va multumesc ca existati! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 3 Februarie, 2017 Numai de bine! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.987 Semnalează Publicat 3 Februarie, 2017 Se anunta un weekend calduros. Vizitati casutele si faceti planuri pentru viitoarele iesiri ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 3 Februarie, 2017 Ziua bunaaa!!! Si o lavazza rossa la ibric! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.647 Semnalează Publicat 3 Februarie, 2017 (modificat) Ma duc sa leg turismul de rulota. Facem probe cu instalatia de semnalizare, oglinzile suplimentare si un pic de antrenament pentru iesirea din weekendul urmator. Sper sa nu rup portile Iar duminica dimineata scot batranica la plimbare pe DN1 si A3 Modificat 3 Februarie, 2017 de Radu Ghita Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 3 Februarie, 2017 Spor la treaba @Radu Ghita ! Astept si eu sa iasa sotia de la serviciu si la Letca Noua... Vreau sa montez bateria noua la rulota, sa incarc buteliile si sa fac ultimele pregatiri pentru intalnirea de saptamana viitoare... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri