Radu Ghita 3.647 Semnalează Publicat 3 Februarie, 2017 Spor la lucru @Daniel P. Prognoza zice ca dumnica s-ar putea sa ploua la tine! Vremea S-o luam in ordine: instalatie semnalizare - verificat functioneaza oglinzi suplimentare - stanga vede bine, dreapta cam nu (de studiat ipoteza fixare oglinzi suplimentar pe aripa masinii) tinuta de drum - verificat pana la Brazi si inapoi. Nu troncane nu bate la amortizor protap, greu cu mersul inapoi si parcare laterala din mers inapoi (da' mai exersam). Viteza maxima atinsa 90 km/ora dar ma simt mai confortabil la 80 Una peste alta sunt multumit! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 3 Februarie, 2017 în urmă cu 2 ore, Radu Ghita a scris: Spor la lucru @Daniel P. Prognoza zice ca dumnica s-ar putea sa ploua la tine! Vremea Nu-i problema... maine seara trebuie sa ma intorc, pentru ca duminica sunt la serviciu... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nicolae 262 Semnalează Publicat 3 Februarie, 2017 , spor la treabă Daniel, eu încă ma lupt cu mormanele de zăpadă din stradă;sper și cu ajutorul bunului Dumnezeu sa scap de ea până miercuri. Sa scap de ele (mormanele de zăpadă) Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.647 Semnalează Publicat 3 Februarie, 2017 V-am pupat Ma duc la scoala de soferi sa mai mai fac o ora si jumatate de conducere B+E Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 3 Februarie, 2017 23 minute în urmă, Nicolae a scris: , spor la treabă Daniel, eu încă ma lupt cu mormanele de zăpadă din stradă;sper și cu ajutorul bunului Dumnezeu sa scap de ea până miercuri. Sa scap de ele (mormanele de zăpadă) Mai las-o sa se mai si topeasca, nu vezi ca a iesit soarele? Si vremea se anunta spre incalzire zilele urmatoare... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nicolae 262 Semnalează Publicat 3 Februarie, 2017 Pai da, dar sta la umbra gardului draguta de ea Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 3 Februarie, 2017 S-a ascuns de tine, cand te-a vazut cu lopata... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 3 Februarie, 2017 si o dupa-amiaza cat mai placuta. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 3 Februarie, 2017 Bună să vă fie după amiaza dragi colegi ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 3 Februarie, 2017 @Ciurea Sorin Ce iti mai face mana ???? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 3 Februarie, 2017 1 minut în urmă, Cornel C Mihailescu a scris: @Ciurea Sorin Ce iti mai face mana ???? Te salut Cornel , încet, încet spre bine .Am început să mișc degetele , dar mă doare la frig , nu pot ieși afară , până la vară îs ca nou ! La tine , gata gazul pe mașină? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 3 Februarie, 2017 Daaaa, intr-o ora ma duc sa iau masina. Ca am duso sa mi schimbe filtrele si stergatoarele. O sa pun poze in topicul dedicat A8. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 3 Februarie, 2017 Adaug si eu un Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 3 Februarie, 2017 buna! Am plecat la ruloteala, s-aveti o seara frumoasa! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nicolae 262 Semnalează Publicat 3 Februarie, 2017 Drum bun și mult spor Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.987 Semnalează Publicat 3 Februarie, 2017 Foaie verde si-o aluna / Inc-un pic si noapte buna! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.647 Semnalează Publicat 3 Februarie, 2017 Somn usor si vise placute! Fara purici ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 3 Februarie, 2017 O seara frumoasa! Mi-am facut bagajelul care nu e deloc mic si maine o i-au spre muuuunti! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 3 Februarie, 2017 si de la mine. O seara placuta va doresc. @Stefan P Drum bun si minivacanta minunata . Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 3 Februarie, 2017 Multumesc @Cornel C Mihailescu Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 3 Februarie, 2017 acum am ajuns acasa si nu puteam sa ma culc fara sa iau pulsul forumului. Vad ca lumea este cuminte, roboteste, cumpara, pleaca la distractie, unii la munca ...ma gandesc la Cornelsa ca va spun si pe maine. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 3 Februarie, 2017 @Sorin Leitoiu Mai am putin si i iau din loc. Si ca naiba a inceput si ...ploaia. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 3 Februarie, 2017 Noapte buna dragi colegi. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 3 Februarie, 2017 Servici ușor Cornel ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 3 Februarie, 2017 Noapte bunaaa!!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri