Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 3 Februarie, 2017 Noapte bună, somn ușor !Vise plăcute , liniștite !!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 3 Februarie, 2017 Am avut ceva treaba in forum si nu prea am fost activ, insa va zic Ma bag in scutece si maine reiau Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 4 Februarie, 2017 ! Gata an facut ochisori ma duc la . Azi este planificat curatenie in ambele masinute, verificari tehnice sumare la motoare, , schimbarea buteliei la rulota, ma gandesc sa chimb mocheta La Baraila sunt 2 grade , merge, se vede un pic de tot da un pic . Va doresc o zi buna stimati colegi Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ionel Uruc 963 Semnalează Publicat 4 Februarie, 2017 Buna DIMI` , o zi buna comunitate . Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Razvan Marinescu 279 Semnalează Publicat 4 Februarie, 2017 O zi buna frumoasa comunitate ! La Constanta se anunta o zi frumoasa ... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.647 Semnalează Publicat 4 Februarie, 2017 Buna ziua rulotisti! La Ploiesti e soare, un pic cam timid totusi Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.987 Semnalează Publicat 4 Februarie, 2017 rulotisti si pofta mare Se anunta un weekend minunat! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.647 Semnalează Publicat 4 Februarie, 2017 Am plecat la treaba. Am de parcurs azi 450 km Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 4 Februarie, 2017 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 4 Februarie, 2017 Bună dimineața dragi colegi , o zi faină și spor la RULOTIT ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 4 Februarie, 2017 buna! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 4 Februarie, 2017 Neata bunaaa lume lumeee! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 4 Februarie, 2017 buna Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 4 Februarie, 2017 Neata buna si de la mine. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 4 Februarie, 2017 Si cafeluta! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 4 Februarie, 2017 Sa aveti pofta @Stefan P Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 4 Februarie, 2017 Multumesc @Cornel C Mihailescu! Cu sirop de amareto si caramel! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.987 Semnalează Publicat 4 Februarie, 2017 @Stefan P ! Una pe zi : daca vrei sa fii respectat, RESPECTA-TE! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 4 Februarie, 2017 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.987 Semnalează Publicat 4 Februarie, 2017 ATENTIUNE! Toti colegii sa fie cu ochii atintiti asupra topicului de mai jos, intrucat voi face o comunicare FOARTE IMPORTANTA, in cateva minute: Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 4 Februarie, 2017 Am revenit acasa si Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 4 Februarie, 2017 @Ciurea Sorin am mutat postarile cu referire la tepari, in sectiunea Diverse postari din simplul motiv ca aceasta sectiune de discutii online nu este vizibila celor care nu sunt inscrisi in forum (vizitatorilor) si astfel este bine sa fie urmarita de cati mai multi. Chiar invit sa promovati postarea pe Facebook pentru a afla cati mai multi despre astfel de "personaje". Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 4 Februarie, 2017 buna tuturor! Ajunsei si eu acasa...ia sa vedem noutatile! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Adrian 509 Semnalează Publicat 4 Februarie, 2017 Seara buna, poate azi am învins, poate mâine e o noua zi mai BUNA ptr.TOȚI Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 4 Februarie, 2017 acum am facut si eu , , ochi " O seara buna tuturor. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri