Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 6 Februarie, 2017 buna cu un inceput de saptamana asa cum si-l doreste fiecare! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 6 Februarie, 2017 , o saptamana frumoasa va doresc! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 6 Februarie, 2017 Neata buna si o saptamana minunata va doresc. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 6 Februarie, 2017 Bună dimineața comunitate, vă doresc o zi superbă la totata lumea Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 6 Februarie, 2017 @Ciurea Sorin Multa sanatate si o saptamana cum ti-o doresti tu alaturi de cei dragi. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.987 Semnalează Publicat 6 Februarie, 2017 Buna dimineata comunitate si de o saptamana excelenta sa aveti parte! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Bogdan Ploiesteanu 17 Semnalează Publicat 6 Februarie, 2017 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 6 Februarie, 2017 buna tuturor din Letca Noua! Am reusit sa finalizez si eu azi montarea bateriei noi si a incarcatorului, ca alaltaieri am avut musafiri si m-au corupt la ... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 6 Februarie, 2017 dragi colegi Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 6 Februarie, 2017 va zic si eu! Am mai facut cate una-alta in "spatele" forumului, dar mai continui si maine, ca m-au cam obosit orele de stat cu ochii in calculator Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 6 Februarie, 2017 Afara bate vantul de rupe, in rulota sunt 26 grade, asa ca desfacui o bere ca m-am saturat de vin de azi-dimineata... Ce poate fi mai placut? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 6 Februarie, 2017 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 6 Februarie, 2017 O seară frumoasă vă doresc ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 6 Februarie, 2017 si o seara minunata. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.987 Semnalează Publicat 6 Februarie, 2017 si o noapte linistita! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 6 Februarie, 2017 va spun si eu! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 6 Februarie, 2017 Si de la mine Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 6 Februarie, 2017 pe maine! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 7 Februarie, 2017 buna tuturor! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 7 Februarie, 2017 Buna dimineata! Vreme urata la Letca Noua, cu cer noros, ceata, lapovita si vant...cum nu se poate mai rau... Asa ca bag o si o tuica aferenta pentru incalzirea instalatiei... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 7 Februarie, 2017 Neata buna la toata lumea! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 7 Februarie, 2017 Neata Eugen si LA MULTI ANI! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 7 Februarie, 2017 Ziua bună la toată lumea și la mai mulți ani sănătoși și voioși Eugen ! Daniel am fost la doctor , mi-a zis să mai stau pe loc un pic , așa că tura viitoare, sincer vroiam să trec și să rămân o după amiază cu voi , dar asta este ...să vă simțiți bine și să faceți un om de zăpadă rulotist că am înțeles că vine ninsoare ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 7 Februarie, 2017 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 7 Februarie, 2017 oameni buni! Am terminat treaba si am adus rulota acasa, doar s-o agat si s-o tai repede vineri dimineata spre Valea Cerbului... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri