Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 7 Februarie, 2017 O seara frumoasa tuturor. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nicolae 262 Semnalează Publicat 7 Februarie, 2017 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 7 Februarie, 2017 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.647 Semnalează Publicat 7 Februarie, 2017 Buna seara Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 7 Februarie, 2017 Seara bună la dumneavoastară ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 7 Februarie, 2017 va zic si eu!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.987 Semnalează Publicat 7 Februarie, 2017 si sa aveti o seara frumoasa! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 7 Februarie, 2017 colegilor. O se3ara frumoasa sa aveti. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 7 Februarie, 2017 Chiar acum, Cornel C Mihailescu a scris: colegilor. O se3ara frumoasa sa aveti.? Salutare Cornel , te pregătesti de lucru ce ai facut cu casa ? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.055 Semnalează Publicat 7 Februarie, 2017 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 7 Februarie, 2017 Salutare @Ciurea Sorin Am fost asta seara si a vazuto si sotie si este intru totul de acord. Sambata vine proprietara de la Barcelona sa tratam la pret un pic si sa facem contractul. Mai am 3 ore pana plec la munca. In rest azi toata ziua ...alergatura. Cumparaturi, montat o alta antena Dolce, cafeaua zilnica la terasa, Gatit o iahnie de fasole cu un ciolan minunat. Si acum savurez un mic pahar de , , Los Molinos " rosu. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 7 Februarie, 2017 Seara bună Nea Costica , cum te simți mai tinerel ! Chiar acum, Cornel C Mihailescu a scris: Salutare @Ciurea Sorin Am fost asta seara si a vazuto si sotie si este intru totul de acord. Sambata vine proprietara de la Barcelona sa tratam la pret un pic si sa facem contractul. Mai am 3 ore pana plec la munca. In rest azi toata ziua ...alergatura. Cumparaturi, montat o alta antena Dolce, cafeaua zilnica la terasa, Gatit o iahnie de fasole cu un ciolan minunat. Si acum savurez un mic pahar de , , Los Molinos " rosu. Gând la gând cu bucurie, eu citeam un Brâncoveanu în cinstea lui Eugen și Nea Costică ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.055 Semnalează Publicat 7 Februarie, 2017 Sorine, mai tinerel pe dracu, am avut niste probleme, ca numai eu stiu cum le-am trecut, iar acum am o raceala, de nu stiu cum ma cheama!?!? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 7 Februarie, 2017 2 minute în urmă, costica V. a scris: Te-am sunat mai devreme să te felicit pentru cei 30 împliniți ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 7 Februarie, 2017 Ufffff, Nea Costica. Ne pare rau de ceea ce ti se intampla. Insanatosire grabnica si multa sanatate. Sanatate @Ciurea Sorin Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.055 Semnalează Publicat 7 Februarie, 2017 Da Cornele, asa este viata, cu bune cu rele!! Le voi trece EU pe toate! Tu ce faci? Sa-ti fie noua casa cu NOROC!!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 7 Februarie, 2017 @costica V. In general bine. Cu alergatura si ziua si...noaptea. Multumesc mult. Sambata sa vad ce fac cu PROPRIETARUL. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.055 Semnalează Publicat 7 Februarie, 2017 Cornele, multa bafta!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 7 Februarie, 2017 Cornel , să fie cu noroc și cum te-ai gândit tu , mai iau un Brâncovean și în cinstea noastră ! și a tuturor rulotiștilor! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 7 Februarie, 2017 Doamne ajuta la toata lumea. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 7 Februarie, 2017 (modificat) si o seara cat mai placuta! Eu acum ajuns acasa servesc un pahar de tuica si inchin singur in cinstea voastra! La multi ani! Ce sa faci asa e viata, mai sarbatoresti aniversarea ta uneori si singur! M-am bucurat enorm ca am fost sunat de colegii @Radu Ghita si @Ciurea Sorin cu care am vorbit minute bune, la intoarcere spre casa! Dupa telefon convorbirile17 si 19 minute! Le multumesc ca "m-au condus pe drum"! Am primit felicitari si urari prin "viu grai" de la colegii mentionati! Apropo, colegul @Alexandru Marin, ma insotit in "incursiunea de azi" si-i multumesc mult! Si eu i-am fost alaturi la nevoie! Doamne ajuta! Modificat 7 Februarie, 2017 de Eugen David Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 7 Februarie, 2017 Eu vă doresc o seară liniștită , servici ușor celor ce lucrează sivise plăcute ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 7 Februarie, 2017 @Ciurea Sorin de moment lucrez la calcule ... Ma uit si la meci Barcelona Atletico Madrid . Si pe urma plec la munca. Va doresc o noapte cat mai buna dragi colegi. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 7 Februarie, 2017 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 7 Februarie, 2017 si o seara frumoasa! Am ajuns si eu acasa de la minivacanta petrecuta la Piscul Negru. Foarte frumos! Sanius, sprituri, plimbari, ninsoare, gratarele, tocanita....! Multumesc prietenilor care au fost alaturi si au facut zilele frumoase ca de obicei! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri