Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 7 Februarie, 2017 Sa va fie de bine @Stefan P Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 7 Februarie, 2017 Multumesc @Cornel C Mihailescu! Acum stau la un vin de la mama de acasa si un sorici, asta ca sa mearga vinul! @Cornel C Mihailescu, pe la inceputul lui iulie pe unde vei fi? Gen 2, 3, 4 iulie! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 7 Februarie, 2017 Pffff....Pofta mare si gandeste-te si la altii. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 7 Februarie, 2017 Posibil sa ajung pe meleagurile tale pe acolo si poate ne vedem la o bere! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 7 Februarie, 2017 Oricand esti bine venit in casa mea....indiferent ca e in Romania sau Spania. Usile mele sunt deschise pentru oameni buni. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 7 Februarie, 2017 Ma gandesc, nu sunt egoist ca altii!!! stiu ca esti om bun! Ne-am vazut, ne-am cunoscut...! OM OM! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 7 Februarie, 2017 dragi colegi. Vise placute Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 7 Februarie, 2017 E momentul de a va spune Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.055 Semnalează Publicat 7 Februarie, 2017 Va spun si eu , , , , , , , , , , Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 8 Februarie, 2017 tuturor! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.647 Semnalează Publicat 8 Februarie, 2017 Buna dimineata la toti colegii Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 8 Februarie, 2017 Neata buna , tuturor. în urmă cu 8 ore, Stefan P a scris: Multumesc @Cornel C Mihailescu! Acum stau la un vin de la mama de acasa si un sorici, asta ca sa mearga vinul! @Cornel C Mihailescu, pe la inceputul lui iulie pe unde vei fi? Gen 2, 3, 4 iulie! @Stefan P Pai chiar in zilele alea vrei sa vi ?? Eu pe 3 iulie dimineata plec spre Romania. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 8 Februarie, 2017 buna tuturor! In Bucuresti s-a intors iarna, ninge superb... Sper ca si la Busteni... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 8 Februarie, 2017 Si la Titu ninge usor Asa ca ...la Busteni cred ca da frumos de tot cu ninsoare. @Daniel P Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 8 Februarie, 2017 N-ai o camera si pe Valea Cerbului ? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 8 Februarie, 2017 Am, @Daniel P dar din Busteni oras , nu de pe vale direct.Gara Busteni Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 8 Februarie, 2017 Ia uite, ca e din nou functionala... Stiam de ea si am incercat s-o accesez inainte de iesirea de Revelion, dar nu mergea...Merci Cornel! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Florin Andrei 2 Semnalează Publicat 8 Februarie, 2017 Live DN1 Busteni Neatza buna Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 8 Februarie, 2017 Cum merge treaba ??? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 8 Februarie, 2017 (modificat) Salutare @Sorin Leitoiu Merge, merge...treaba. Modificat 8 Februarie, 2017 de Cornel C Mihailescu Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 8 Februarie, 2017 In ultima ora, Cornel C Mihailescu a scris: Neata buna , tuturor. @Stefan P Pai chiar in zilele alea vrei sa vi ?? Eu pe 3 iulie dimineata plec spre Romania. Pai, poate ne intoarcem impreuna! Vii cu masina? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 8 Februarie, 2017 Da, cu masina vin intotdeauna. Nu stii ca eu sant cu animalutele mele. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 8 Februarie, 2017 buna. Vad ca a inceput sa ninga si la Brasov. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 8 Februarie, 2017 buna tuturor! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 8 Februarie, 2017 La Brăila ploua cu gheață.pe jos este polei ..e frumos tare Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri