Costica V. 2.055 Semnalează Publicat 9 Februarie, 2017 Da mai Eugene, la noi crapă "pietrele", iar la EL este 11C!! Noi suntem răciți, stam cu aspirine, iar EL sta cu sprituri !?!? Lasă Cornele, TU sa fii sănătos!!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 9 Februarie, 2017 ................. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 9 Februarie, 2017 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.987 Semnalează Publicat 9 Februarie, 2017 Ce imagine diafana / Dimineata, privind pe geam, am vazut din nou Doamna Iarna! Hai, lasati palavrageala deoparte / Puneti mana pe lopeti si curatati zapada ca la carte! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Florin Andrei 2 Semnalează Publicat 9 Februarie, 2017 în urmă cu 13 ore, Alin Opran a scris: Dragilor, Prin ce am trecut imi este greu sa povestesc. Am plecat din Bucuresti pe la 16, am ajuns la Letca pe la 17. Ma steptam sa gasesc drumul cum l-am lasat in weekend dar cu ceva zapada depusa. Surpriza! Viscolul care a batut toata ziua a dacut numai dune pe cei 300 metri pe care-i am de la asfalt pana la casa. Desi am lasat rulota afara din curte cu protatul spre asfalt, doar sa o agat si sa plec, surpriza a foat ca.cu greu am reusit sa ajung la ea, cu tot 4x4 din dotare. In fine, am reusit sa o agat si am plecat la drum pret de cca ... 5metri Dunele de zapada au fost prea mari. Am luat lopata voiniceste si m-am pus pe treaba. Dupa o ora am reusit performanta sa mai inaintez 2 metri. In acest moment am lasat orgoliul la o parte si l-am sunat pe nea' Costica, vecinul nostru, care a venit cu tractorul. Surpriza: nu a reusit sa clinteasca nici 1 cm atelajul desi ajutam si eu. Am deshamat Tiguanul, am inhamat tractorul la rulota si am reusit sa o tragem as pret de vreo 10 m. Mqi mult de atat nu s-a putut. Ca sa fie totul ok, pe viscol si -5 grade, s-a terminat motorina la tractor Fugi si ia de la Petrom 10 litri de motorina sa dam tractorul din drum Pana la urma am ingamat din nou Tiguanu' la treba si dupa ce l-am frecat ceva timp am reusit sa scot rulota la asfalt. Toata aventura asta a durat 4, 5 ore + inca o ora si ceva de a ajunde in Bucuresti. Este o aventura pe care sigur nu o voi uita curand. Acum hai la nani ca maine avem de treaba Dupa cum arata touranul si rulota de stropite de zapada cu noroi se vede ca ai muncit ceva sa o scoti. Sper ca nu ma insel...am vazut oprit pe dreapta. Drum bun Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.055 Semnalează Publicat 9 Februarie, 2017 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 9 Februarie, 2017 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 9 Februarie, 2017 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.647 Semnalează Publicat 9 Februarie, 2017 Buna seara stimati colegi Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.647 Semnalează Publicat 9 Februarie, 2017 (modificat) Dragi colegi, ma bag la scutece caci maine ma asteapta o zi plina Va fi prima mea iesire cu rulota alaturi de colegi. Prilej de glume, de veselie, de a cunoaste noi oameni si nu in ultimul rand de a lega noi prieteniii. O noapte linistita va doresc! Modificat 9 Februarie, 2017 de Radu Ghita Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 9 Februarie, 2017 Baga-te, baga-te, ca maine te trezesti cu noaptea-n cap! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 9 Februarie, 2017 buna tuturor! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 9 Februarie, 2017 si o seara minunata. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.987 Semnalează Publicat 9 Februarie, 2017 si sa aveti o noapte linistita! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 9 Februarie, 2017 O seara frumoasa! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 9 Februarie, 2017 Seara minunata @Stefan P Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 9 Februarie, 2017 Cornel , servici ușor să fie ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 9 Februarie, 2017 E momentul de La Braila strazile secundare sunt PATINOAR natural ....totul este oglinda, nu esti atent esti cu cracii in sus imediat Misto nu ??? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 9 Februarie, 2017 Trag si eu pe dreapta... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 9 Februarie, 2017 Noapte buna si de la mine. Eu tot la munca ...pe plantatie ca sclavii. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 9 Februarie, 2017 O noapte liniștită să fie ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Florin Andrei 2 Semnalează Publicat 10 Februarie, 2017 hai cu week-end.ul zi faină Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 10 Februarie, 2017 stimati colegi ! O zi frumoasa cu la Braila, -6 grade. Drum bun colegilor ce pleaca spre Valea Cerbului Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 10 Februarie, 2017 buna si daca se poate si cu caldura! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 10 Februarie, 2017 Bună dimineața și vacanță frumoasa colegilor de pe Valea Cerbului , la noi frig și urât , o zi și-un Weekend fain vă doresc ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri