Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 14 Februarie, 2017 buna IUBITI-VA MULT! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.647 Semnalează Publicat 14 Februarie, 2017 (modificat) Si uite ca soarele n-a venit la Ploiesti cu mana goala. A sosit instantul comandat Modificat 14 Februarie, 2017 de Radu Ghita Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 14 Februarie, 2017 O zi buna! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 14 Februarie, 2017 tuturor! Azi-dimineata m-a intaratat colegul @Radu Ghita cu achizitia instantului si ca sa ma racoresc, am dat o raita prin Dedeman si mi-am mai luat niste cabluri groase de 16 mm pentru baterii, prize, papuci, becuri cu led si alte maruntisuri.... Acum ma simt mai bine, ca am si eu ce sa mesteresc in week-end la Letca Noua.... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.647 Semnalează Publicat 14 Februarie, 2017 Ma bucur pentru tine @Daniel P Spor la surubarit in weekend Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 14 Februarie, 2017 si o seara minunata va doresc. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 14 Februarie, 2017 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nicolae 262 Semnalează Publicat 14 Februarie, 2017 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.647 Semnalează Publicat 14 Februarie, 2017 Buna seara si tie Laurentiu. O seara deosebita pentru toti colegii nostri Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.055 Semnalează Publicat 14 Februarie, 2017 si. . !!! Asa da, parca suna altfel!!!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 14 Februarie, 2017 tuturor! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 14 Februarie, 2017 Va doresc o seara frumoasa in continuare! Eu ma bag la tv ca incepe PSG vs. Barcelona pe Protv. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 14 Februarie, 2017 N Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nicolae 262 Semnalează Publicat 14 Februarie, 2017 , mâine o noua zi la serviciu Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 14 Februarie, 2017 , meci si eu Hai Barca. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 14 Februarie, 2017 Eu nu sunt microbist, asa ca prefer ...tuturor, pe maine! Si "Hai Barca" ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 14 Februarie, 2017 dragi colegi. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 14 Februarie, 2017 O seara buna! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 14 Februarie, 2017 Frumos meci am urmarit.... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.055 Semnalează Publicat 14 Februarie, 2017 Va spun si eu si............ Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.647 Semnalează Publicat 15 Februarie, 2017 pentru toti colegii si spor in toate! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 15 Februarie, 2017 ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 15 Februarie, 2017 buna! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 15 Februarie, 2017 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 15 Februarie, 2017 si o zi buna tuturor! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri